Şimdi Ara

[24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.133
Cevap
29
Favori
36.051
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: [Zat-ı Muhterem]

Hocam bu site böyle. Normalde de alıyorum ben. Paypalla alınca ilk önce failed diyor ama alıyor ücreti hazırlayıp gönderiyorlar ama sorun olmuyor.

Sitede paypal ile ödeme yaptıktan sonra failed maili geliyor. Siparişin durum kısmında da ödeme bekliyor yada onay bekliyor mu o tarz bir şey yazıyor. Dün akşam oldu tam ne yazdığını da hatırlamıyorum fakat ödeme bekliyor yazıyordu sanırım. Sonra normal ödeme yapınca oluyor. İşin ilginç tarafıda şu paypal ile ödeme yaptıktan sonra failed maili geliyor ve altında da fatura var. :) Site üzerinden mesaj attım. Mail yoluyla yada telefon yoluyla dönüş yapmalarını bekliyorum. Geri dönüş yapılmadığında aramayı düşünüyorum.
  • Indirim kodunu kullaninca tutar 25.80 tl ye dustu fakat kargo ucreti 3 tl gorunuyor.

25 ve uzeri ucretsiz degil miydi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • furky41 kullanıcısına yanıt
    Biraz daha bekleseydiniz keşke. Önce failed yazıyor sonra onay bekliyor en son hazırlanıyor oluyor ((:

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende Colombia - Excelso sipariş verdim. Orta kavrulmuş Türk kahvesi şeklinde. İlk defa içicem umarım güzeldir. Eğer hoşuma giderse daha sonra da alıcam tekrar. Teşekkürler indirim için.
  • Günaydın arkadaşlar
    [24.01.2019 - YENİ KAMPANYA] Yeniden! E-gurme.com'da kahve kategorisinde %45 İndirim!

• Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Doğru ya yoğunluk var bende pazartesi gününe geç diyorum:)) neyse bugün sipariş vermeyi düşünüyorum...bari kredi kartiyla direkt ödeme olsa kargo+kahve parasını versek yani kapıda birşey vermesek çok iyi olurdu...

• Bu konudan sonra o kadar sardım ki porlex öğütücü alma yoluna bile gittim. En taze kahvenın bu şekilde olacağını tahmin ediyorum.Bu makina ile ilgili bilgisi olan varsa alıntılayabilir mi soracağım bir kaç husus var?
    Birde çekirdek olarak kalırsa tazeliği korunacağı söyleniyor. Çekirdek halde içeceğim zaman öğütürsem ilk tazeliğini hep korur mu içeceğim kahve?
  • Pazartesi gelmez ama pazartesi kargoya cikar hocam, kesinlikle farkli lezzetler denemekte fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

Bu konudan sonra o kadar sardım ki porlex öğütücü alma yoluna bile gittim. En taze kahvenın bu şekilde olacağını tahmin ediyorum.Bu makina ile ilgili bilgisi olan varsa alıntılayabilir mi soracağım bir kaç husus var?
    Birde çekirdek olarak kalırsa tazeliği korunacağı söyleniyor. Çekirdek halde içeceğim zaman öğütürsem ilk tazeliğini hep korur mu içeceğim kahve?

Gelince Mehmet bey yanitlar mutlaka, beklemenizde fayda var hocam almak icin acele etmeyin bence

• quote:

Orijinalden alıntı: [Zat-ı Muhterem]

Biraz daha bekleseydiniz keşke. Önce failed yazıyor sonra onay bekliyor en son hazırlanıyor oluyor ((:

Dün akşam sipariş vermiştim. Bir yere yetişmem gerekiyordu. Ondan dolayı oldu. :)

Sipariş geldiğinde sormayı düşünüyordum fakat şimdiden sorayım madem. :) French Press'e ne kadar yani kaç gram malzemeden koymalıyız? Sütle içicem ben suyla değil. Ne kadar süte ne kadar malzeme atmalıyım ?
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Kargoyla birlikte 25.80 oluyordur dostum. Yani siparişin 22.80 tutuyordur
  • Beocan B kullanıcısına yanıt
    Hocam siparisin 22 lira falandir o kargoyla birlikte 25 oluyordur

• mgmeteor kullanıcısına yanıt
    Kapıda birşey vermiyorsunuz zaten, kargo parasını da kredi kartıyla ödeyebilirsiniz 25 TL altıysa siparişiniz, üstüyse kargo ücretsiz zaten. Onu nereden çıkardınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Talvehtia -- 13 Şubat 2015; 11:03:59 >
  • kadtas kullanıcısına yanıt
    Porlex'e o kadar para bayılmaya gerek var mı bilemedim. Amazon'dan ucuza getirtirim diyorsanız ayrı ama bilmiyorum. Türk kahvesi hayranı değilseniz Delonghi KG79 gayet tatmin edici benim görüşüme göre. El değirmenleri de alınabilir daha makul fiyat fakat kullanılan malzeme nedeniyle suyla temas halinde paslanıyor, dikkat etmek lazım.
    Hocam ben makinede yapıyorum.
    Suyla yaparken bardak başına 7 gr gibi bir şeye tekabül ediyor kaşık var. Tepeleme bir tatlı kaşığı felan yapar muhtemelen. Bir kere yaptıktan sonra ayarlarsınız onu (:

• Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Ortalama fiyat verip dusuk kaliteli bir otomatik makine alacagina, kesinlikle manuel bir makineye o parayi verip yuksek kalite bir el makinesi alinabilir tabi celik olmali

Soğuk süte kahve atmayı düşünmüyorsundur umarım

Normal kahve için 7 gram bir kupa şeklinde öneriliyor. French press'in içinden çıkan 1 ölçek genelde standart oluyor.
  • Türk kahvesi dediğimiz şey çekirdeğin ince pudra kıvamında öğütülmesine dayanıyor bildiğim kadarıyla, dolayısıyla öğütme şeklini doğru seçtiğiniz taktirde hepsinden türk kahvesi olur arkadaşlar. Geri kalan muhabbetler işin biraz havalı kısmını oluşturuyor yabancı literatürde içerdiğinden takılmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torku42 -- 13 Şubat 2015; 11:14:49 >
  • Indonesia Sulawesi Toraja Grade 1 (filtre)

Colombia - Excelso Yöresel Kahve (filtre)

Türk Kahvesi
    Çifte Kavrulmuş
    Orta öğütülmüş

şeklinde bir sepet hazırladım nasıl seçimlerim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHandOfGod -- 13 Şubat 2015; 11:08:35 >
  • Peki çok teşekkürler...nerden çıkardım bilmiyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mgmeteor -- 13 Şubat 2015; 11:08:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.