Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

235 45 r17 spor yaz lastiği önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar aracımın bayiden aldığımda üzerinde primacy 3 ler var ve bu lastikler aşırı yumuşak geliyor bana.Çok konforlu ama ben birazda aracın viraj dinamiklerini etkileyen yana yatmaları daha az yaşayabileceğim bir lastik istiyorum.Marka takıntım yok bu lastikleri 2. elde satışa çıkaracağım sonra önerilerinizden bir lastik alacağım şimdiden teşekkürler

• up
  • yana yatmalar bildiğim kadarıyla aracın yapsından ve lastiğin yanak kalınlığından kalıyor yumuşak lastik yola daha iyi tutunur
  • G.y assymetric 3.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Michelin PSS4

Asymetric

Conti spor contact.

Primacy serisi spor lastiği değildir.

• azz önce 215/60 r17 mitsubishi asx aracıma hankook ventus prime 3 aldım 1832 lira. güzel görünüyor test sonuçları da iyi bakalım
  • o.lut03 O kullanıcısına yanıt
    kışlık olarak nokian wr a4 kullanıyorum virajlarından çok memnunum açıkcası yazlıklarımdan bu kadar memnun değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    225/45/r17 Lastik Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ciddi kedi kullanıcısına yanıt
    bu 3 lüden hangisini tavsiye edersiniz .?
  • Benim araçtada 235 45 17 continental csc5 var memnun değilim, aracım konforlu bir araç, konforunu daha da arttırmak için primacy 4 almayı düşünüyorum 69db ses seviyesi var, performans odaklıysa pilot sport 4, eagle asym 3 tavsiye ederim, kimi arkadaş ta pirelli p zero tavsiye ediyor, bu arada satacağınız primacy 3 lastiklerin durumu nedir, üretim tarihi nedir, fiyat olarak ne istiyorsunuz.

Ekleme: unutmadan hız ve yük değerini de yazarsanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rewolwer_ -- 25 Mart 2018; 20:12:54 >
  • pirelli cinturato p7 blue ; ıslak zemin ve yakıt ekonomisi kalemlerinin her ikisinde de A etiketine sahip tek lastik...

virajını bilemem ama...

235 45 r17 spor yaz lastiği önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aya -- 25 Mart 2018; 21:43:35 >
  • Bu ebatı önceki aracımda kullandım. Continental sport contact'larım oluklardan çatlamıştı. Ayrıca continentalin bir de harita mevzusu var. Bu nedenle continentale tövbeliyim. Sonrasında goodyear assymetric kullandım çok memnun kullandım aracı satana kadar. Yeni araçta da fabrika çıkış lastiklerden sonra yine assymetric alacağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aya kullanıcısına yanıt
    hocam bu lastiği gördüm a a değeri olarn bu ebattaki tek lastik sanıyorum niyetim bunaydı ama konfor odaklı bir lastik istemiyorum aracım zaten konforlu o yüzden kullanan varsa yorum yaparsa sevinirim
  • rewolwer_ kullanıcısına yanıt
    aracı bayiden 0 aldım daha 15 bin km oldu yeni.Bunun yarısı yazlıklarla yarısı kışlıklarla yapıldı lastiklerim yepyeni daha.Ki kafama göre lastik bulamaz isem satıştan vazgeçeceğim üretim tarihlerine bakmam için depolayan bayiye gitmem gerekecek o zaman kesin birşey yazabilirim.tutunma odaklı lastik alacağım ama pilot sport mu eagle asym mi alsam acaba tercihim yine michelin olur sanırım
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    İyi de bu lastiğin "konfor" lastiği olduğınu nerden çıkardınız? "A A" etiketleri konfor için verilmiyor sonuçta...

Konfor değil performans arıyorsanız zaten "ultra performans" lastiklerine bakacaksınız o zaman. Listenizdeki diğer lastiklerin de hiçbiri ultra performans sınıfı değil. Hepsi p7 blue ile aynı sınıf. Yani p7 blue için konfor lastiği diyorsanız diğer baktıklarınızın da hepsi konfor lastiği.

Bi tezat içinde görünüyorsunuz. Yine de karar sizin. Ben önerdim geçtim, gerisi beni ilgilendirmez...

• aya kullanıcısına yanıt
    ultra performans sınıfı varsa ultra performans sınıfı lastik bakarız bu ebatta ben bub ebata olabilecek bir lastik bakıyorum bunlar haricinde lastik görünmüyor aa etiketi frenleme ve yakıt tüketimi için veriliyor ben yol tutuş konusunda fikir arıyorum bilmiyorsanız önermeyin o zaman
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Kışlık olarak bende aynı lastiği kullanıyorum hatta xl modeli var bende ekstra güçlü yanaklar. Kış için çok memnunum. Bende aynı ebatlarda yazlık bakıyorum. Nokian Zline denemek istiyorum ama pek bileni yok gibi. İstediğiniz gibi lastik bulursanız burdan bilgi verirseniz sevinirim

• the_slm T kullanıcısına yanıt
    Nokian WR A4 235/45R17 97H XL benimde lastiğim aynısı hocam sipariş geçmişimden baktım.Kesinlikle bende aşırı memnun kaldım arabaya karakter kattı resmen bulursam bilgilendiririm mutlaka
  • hayırlı olsun hocam sonuçları yaz mutlaka
  • up
  • performans istiyorsanız asymmetric 3 alın tam bir f/p lastiği
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.