Şimdi Ara

Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
71
Cevap
1
Favori
13.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski araç incelemelerine bir tanede ben ekliyeyim istedim.Aracımız 1993 model Toyota Corolla 1.6 GLİ en full olan modeli.Arabanın ilk sahibiyiz 20 yıldır bizde.Şu an 354.000 km de ve hala orjinal motoru var üstünde bu zamana kadar maşaallah bir sıkıntı çıkarmadı bize.Çok dayanıklı ve sağlam bir araba olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.İstediğiniz gibi dağa taşa tepeye vurabilirsiniz her türlü koşula dayanabilecek bir araba.Aracımla tüm Karadenizi ve Akdenizi turladım ayrıca kaz dağları vs zorlu koşullarda kullandım hiç bir sorun çıkarmadan yolculuklarımı tamamladım.Şimdi gelelim incelemeye;

DIŞ TASARIM:
    Dış tasarım ne çok dikkat çekici ne de çok sıradan açıkçası benim hoşuma gidiyor 20 yıllık bir araca göre beğeniyorum.Derli toplu güzel bir tasarımı var sevimli duruyor.Görüş açıları gayet rahat herhangi bir sıkıntı yok.

Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moşe96 -- 12 Ağustos 2013; 16:33:57 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ İncelemesi

1993 Toyota Corolla Efsane Kasa, otomotiv tarihinde özel bir yere sahip olan ikonik bir modeldir. 114 bg güç üreten 1.6 litrelik benzinli motoru ve benzersiz tasarımıyla dikkat çeker.

Corolla Efsane Kasa'nın dış görünümü, yuvarlak farları, eğimli tavan çizgisi ve aerodinamik gövdesiyle zamansız bir çekiciliğe sahiptir. İç mekanı ise geniş ve rahat olup, o dönem için modern özellikler sunar.

Bu efsanevi otomobil, Toyota Corolla ailesinin en güçlü üyelerinden biridir. 1.6 litrelik GLİ motoru, etkileyici bir güç ve tork sunar ve çevik bir sürüş deneyimi sağlar. Corolla Efsane Kasa, çevik yol tutuşu ve dengeli sürüş dinamikleriyle de bilinir.

Corolla Efsane Kasa, donanım özellikleri açısından da oldukça zengindir. Elektrikli camlar, klima, hidrolik direksiyon ve dijital gösterge paneli gibi özellikler, bu otomobili konforlu ve keyifli bir yol arkadaşı haline getirir.

Günümüzde, Toyota Corolla Efsane Kasa klasik bir otomobil haline gelmiştir ve koleksiyoncular arasında oldukça değerlidir. Zarif tasarımı, güçlü motoru ve mükemmel yol tutuşuyla bu efsanevi model, otomotiv tutkunlarının kalbinde özel bir yere sahiptir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • moşe96 kullanıcısına yanıt
    İÇ TASARIM:
    İç tasarımıda sade,güzel ve sürücüye dönük bir tasarım.Kullanılan malzemeler gayet kaliteli konsolun neredeyse tamamı yumuşak malzemeyle kaplı sadece alt kısımlar ve vitesin olduğu bölge sert malzeme.Koltuklar kadife ve 20 yıllık 354.000 km de olmasına rağmen yırtılma aşınma vs yok.Konsol hala sıfır gibi çatlama vs yok ve araç bu km de olmasına rağmen nerdeyse hiç tıkırtı çıtırtı sesi yok diyebilirim sadece çok bozuk yollarda bir tıkırtı sesi geliyor klimanın orlardan.

Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi

• Performans incelemesi bekliyorum hocam.En merak ettiğim araçtır kendileri

Orijinalden alıntı: furkantasdemir

Performans incelemesi bekliyorum hocam.En merak ettiğim araçtır kendileri

Şimdi ekliyorum hocam.
    15 yıldır kapalı garajda muhafaza ediliyor, Accord'a bile binsem bu araba benim için de ayrı bir efsane. Araba kullanmayı öğrendiğim kıymetlimiss o bizim
  • moşe96 kullanıcısına yanıt
    PERFORMANS:
    Araç 1.6 114 BG enjeksiyonlu motora sahip.Lpg ye tam uyumlu bir motor zaten 6 yıldır lpg takılı sorunsuz biniyorum.Aracın performansı günümüzdeki birçok atmosferik motordan daha iyi 0-100 km hızlanması 10.1 sn olarak belirtilmiş ve arabada 1085 kg olduğu için gayet seri bir şekilde hızlanıyor performansından çok memnunum.Motor alt devirlerde biraz cansız olsada devrini alınca gayet rahat gidiyor yokuşlarda bayılma vs yok zaten yapısı gereği devir çeviren bir motor bir kere otobanda hız denemesi yapmıştım ilk aldığımda 212 ye kadar çıtkım belki daha da giderdi ama daha fazla basmadım.Eksi yön olarak motor sesi ve rüzgar sesi fazlaca arabanın içerisine giriyor.Ama çok tatlı,güzel bir motor sesi var.150 km hıza kadar rahat çıkıyor ama ondan sonra biraz yavaş yavaş çıkıyor hızı gerçi araba 354.000 km de olduğu için de olabilir il aldığım zamanlar rahat 200 e kadar çıkıyordu.
    NOT:Hız göstergeli olan resim alıntıdır.

Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Corolla |93-98| Efsane Kasa
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim de vardı 98 Special GLİ,mübareği çok özlüyorum..Çok iyi arabaydı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kısacası bu arabayı 20 yıldır kullanan biri olarak kesinlikle efsane kelimesini sonuna kadar hak eden bir araba olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Aracın motoru ve bir çok parçası hala orjinal geçenlerde egzoz ucu taktırmak için gittiğimde egzozcu,abi arabanın egzozu hala orjinal dedi 20 yıllık arabanın orjinal kalmasına şaşırdı.İncelemem biraz kötü ve karışık oldu kusura bakmayın.Ve son birkaç resim.Şu anda toyotanın yanında 2011 peugeot 508 aracımı da kullanıyorum 2,5 yıldır ondan da şimdilik çok memnunum inşallah o da toyota gibi sorunsuz olur.
     Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi Efsane Kasa 1993 Toyota Corolla 1.6 GLİ 114 Bg İncelemesi

• Maşallah maşallah Nice 354.000 lere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    94 Benzinli Beyaz Renault Broadway 2016 kasım satıldı 11.000 tl

2012 Renault Fluence 1.5 dci 110 hp 2016 kasım alındı 45.750 tl
  • quote:

Orijinalden alıntı: o.lut03

maşallah

+1

Şimdi bende 2011 Corolla var ve açıkça söylüyorum bu corolla benimkinden çok daha kaliteli.
  • Bu kasanın kendini has egsozdan mı motordan mı geliyor desem bilmiyorum.Böyle bir ses yok beni tahrik ediyor resmen kullanan bilir o sesi arkadaşın 97 beyazı var arkadaşlarımdan çok nadir araç isterim bu arkadaştan aracını istiyorum benzinde biraz gazlamak için kullanırken çok çok zevk aldığım bir araç iyi günlerde kullanın inşallah
  • maşallah kilometre 100 bin desen inanıcağız o kadar temizmiş..

bizde sırasıyla 93 gli, 95 xei, 96 gli, ve en son 98 gli special kullandık..

bana göre 93 gli ( orjinal japonya üretimidir ) 98 gli'den malzeme kalitesi ve sessizlik ( yalıtım ) olarak daha üstündü.
    Ezop köleyken insafsız bir efendisi varmış. Bir gün ya kızdığından ya da efendi olmanın vahşi zevkini tatmak istediğinden Ezop'un kolunu tutup kıvırmaya başlamış. Ezop, sakin bir sesle kıracaksın demiş. Efendisi aldırmadan kıvırmaya devam etmiş, Ezop bir kez daha kıracaksın diye uyarmış. Biraz daha zorlayınca kolu çat diye kırılmış, Ezop acısına rağmen sükunetini hiç bozmadan kırdın demiş. Ampul epeydir toplumun kolunu kıvırıyor. Biz, Ezop kadar sakin olmayan bir sesle kıracaksın diyoruz. Ampul zorlamaya devam ediyor. Emin olun, toplumun kolu kırıldı mı, canı çok acır. O acıyı çekmeye çok yaklaşıyoruz. Ve elimizden geldiğince uyarmaya çabalıyoruz. Kıracaksın.
    TÜRK, TÜRKÇÜ, ATATÜRKÇÜ, IRKÇI
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.