Bildirim
235/45 R17 Kış lastiği tavsiyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İş görür.
Yabancı markalar çok kazık zaten.
Petlas gayet yeterli.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
225 45 17 petlas kullandım 2 kış , bu yıl 3. kışı, gayet memnunum.... -
Ben toyo kış lastiği kullanıcısıyım.Petlasla neredeyse aynı fiyatlarda, türkiyenin marmara ege civari için yeterli bir lastik kar yağdığında kurtarır gerek yok micheline para vermeye.1-2 gün karlı oluyor sonuçta.hadi şehirleri bırakın ben geçen sene aldım lastiği bir heves uludağa gittim bir gram kar değmedi lastiğe.Ondan 1 hafta sonra kartalkayaya gittim dönüşte 1 klometre civari cok hafif kar vardı.Anlayacağınız kaliteli kar performansı mukemmel bir lastiğe ihtiyacımız yok bu şartlar altında. -
215 50 17 ebatinda pirelli sottozero alip kullanmistim yol tutus konusunda oldukca iyiydi.
Ama kiyas yapmak icin hepsini yada cogunlugunu kullanmis olmak gerekir, ki forumda bu tecrubeye sahip kullanici oldugunu sanmiyorun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Almayı düşündüğüm lastik bu.Toyo marka pek bulamadım.
http://www.n11.com/petlas-23545-r17-97v-snowmaster-w651-kis-lastigi-uretim-2014-P31134283
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X