< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
o 23 nisan çocuklara armaan edilebilsin diye çocuk yaştaki cocuklar şehit oldu , kusura bakmayında şimdiki nesil 2 saat ayakta duruversin ölmezler
|
![]() |
Hangi köyde yaşıyon hocam
Ülkede fedöcü okulları hariç her okulda bi çocuk en az bir satır ezberlemiştir 23 nisan için |
Burda çocuklar hakkında konusanlarin öğretmen olmadığı belli. Çocuklarla hiç vakit gecirmediginiz ortada. Çocuklar sınıf suslemekten dans etmekten kalabalık karşısında şiir okumaktan konuşma yapmaktan çok büyük keyif alırlar ve onları geliştiren bir şeydir.
|
10 yıllık öğretmenim. Türkiye'nin en doğusunda da çalıştım, en batısında da. Şimdiye kadar 23 Nisan'da gösteri yapmak istemeyen, zorla yapan veya benim zorumla yapan bir tane öğrencim olmadı.
Ben de 23 Nisan'ın farklı şekillerde kutlanması taraftarıyım. Okullara imkanlar çerçevesinde dans, tiyatro, kukla vb ekipler gelebilir, bu ekipler çocukları o gün eğlendirebilir. Ama....... Aması şu, şimdiye kadar çalıştığım tüm okullarda daha Aralık ayı gelmeden, ''öğretmenim 23 Nisan'da hangi gösteriyi yapacağız, gösteri yapacak mıyız?'' sorularıyla karşılaşmaktayım. 2. dönem başladığı günden itibaren hemen hemen hepsi, 23 Nisan için gün saymaya başlıyorlar. Bazen şaka yollu '' bu yıl gösteri yapmayacağız'' diyorum, hepsi çok üzülüyor ve hemen isyan ediyorlar. 23 Nisan'da gösteri yapmak çocuğa külfet değil eğlencedir. Tabii bu biraz da öğretmen ve velinin yaklaşımıyla da alakalı. Sen çocuğu 23 Nisan gösterisi için baskı altına alırsan eğlence değil eziyete dönüşür. Hasılı kelam, şimdiye kadar 23 Nisan gösterisini kendine eziyet gören bir tane bile öğrencim olmadı. O gün için o kadar heyecanlı, o kadar istekli ve o kadar sabırsız oluyorlar ki, görmelisiniz. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Change1 -- 24 Nisan 2019; 11:1:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avia -- 26 Nisan 2019; 7:45:11 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|