Şimdi Ara

28 Ekim Okula Gitmeyince Tam Gün mü Yok Yazılıyoruz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
6.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 29 ekim ctesi olduğundan 28 ekim cumanında okul yarım gün oluyor liselerde..

28 ekimde okula gitmezsek yarım gün mü tam gün mü yok yazılırız?

lise son olduğumdan devamsızlık değerli,onun icin soruyorum..

• Yapay Zekanın Yanıtı

28 Ekim Okula Gitmeyince Tam Gün Yok Yazılıyoruz?

28 Ekim Cumhuriyet Bayramı, Türkiye'de resmi bir bayramdır ve öğrenciler için okul tatil günüdür. Ancak, bazı durumlarda, öğrencilerin 28 Ekim'de okula gitmemeleri nedeniyle yarım gün yok yazılması söz konusu olabilir.

Eğitim yönetmeliğine göre, öğrencilerin resmi tatillerde okula gitmemeleri durumunda yok yazılmazlar. Ancak, bazı okullar kendi iç yönetmeliklerinde resmi tatillerde okula gelmeyen öğrenciler için yarım gün yok yazma uygulaması yapabilirler. Bu durum, okulun idari kararına bağlıdır ve tüm okullar için geçerli değildir.

Öğrencilerin 28 Ekim'de okula gitmemeleri nedeniyle yarım gün yok yazılıp yazılmayacağını öğrenmek için okul idaresi veya öğretmenlerle iletişime geçilmesi önerilir. Okulun iç yönetmeliğinde bu konuyla ilgili bir düzenleme olup olmadığı kontrol edilmelidir.

Genel olarak, 28 Ekim gibi resmi tatillerde öğrencilerin okula gitmemeleri nedeniyle tam gün yok yazılmaları söz konusu değildir. Ancak, bazı okullar yarım gün yok yazma uygulaması yapabilirler. Bu uygulamanın olup olmadığını öğrenmek için okul idaresiyle iletişime geçilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yarım gun yazilir yinede git yarim gun yarim gundur bunu unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Parn

Yarım gun yazilir yinede git yarim gun yarim gundur bunu unutma

yarım yazacaklarsa dersanedeki ofise giderim çok daha faydalı olur..

ama tam bilgi yok kimi yarım diyor kimi tam
  • 28 ekim yarım gün mü olacak? nerden çıkardınız
  • Her bayram çıkar bu yarım gün lafı, milletin işi gücü yok yarım gün olayını hortlatıyor.
  • Aklınız hep okuldan kaçışta
  • 2429 sayılı ulusal bayram ve genel tatiller hakkinda kanunda belirtilen ulusal bayram ve genel tatil gunleri

a- ulusal bayram gunu: 1923 yılında cumhuriyet’in ilan edildigi 29 ekim gunu ulusal bayram gunudur. bu gunde ozel isyerlerinin kapanmasi zorunludur. 28 ekim günü saat 13.00 da baslar, 1.5 gundur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçen seneden tecrübeyle, yarım gün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turn the page

Geçen seneden tecrübeyle, yarım gün.

peki gitmeyince yarım gün mü tam gün mü yok yazılırız?

geçen hocaların toplantısı vardı okul yarım gündü,bir arkadaş o gün gelmediği için tam gün yok yazıldı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: alaca1923

quote:

geçen hocaların toplantısı vardı okul yarım gündü,bir arkadaş o gün gelmediği için tam gün yok yazıldı..

Arkadaşının gitmediği gün resmi tatil olmadığı için tam gün yok yazılması normal. Ben geçen sene 28 Ekim günü okula gitmedim ve yarım gün yok yazıldım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alaca1923

quote:

Arkadaşının gitmediği gün resmi tatil olmadığı için tam gün yok yazılması normal. Ben geçen sene 28 Ekim günü okula gitmedim ve yarım gün yok yazıldım.

çok sağol..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.