< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovaladımsevdiğimi -- 12 Eylül 2014; 1:00:02 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovaladımsevdiğimi -- 12 Eylül 2014; 1:00:02 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hoşlandığın kızlarla daha önce yaptığın gibi yakınlaşmaya çalışacaksın, 20 kıza açılacaksın 1'i kabul edecek. İlk ilişkin senin için mükemmel, kız arkadaşın için iğrenç olacak. Çok ince düşüneceksin, her şeyi onu kırmamak, üzmemek, mutlu etmek için yapmaya çalışırken eline yüzüne bulaştıracaksın. Kızla ayrılacaksınız. Hayatının aşkından ayrılmış gibi günlerce yas tutacaksın. Sonra başkası çıkacak karşına, yine reddedileceksin, sonra yine bir kaç denemeden sonra biri kabul edecek.Biraz daha rahat olacaksın ama onu da yüzüne gözüne bulaştıracaksın. Böyle böyle bir kaç deneyim geçecek başından.
Sonra gün gelecek doğru kişiyle karşılaşacaksın. Eğer onu da eline yüzüne bulaştırmazsan onunla evlenirsin zaten. Hikaye de burada biter. Yani kıssadan hisse, gönlünü ferah tut, çekinme utanma, hoşlandığın kıza açıl, alacağın en kötü cevap hayır olacak. Bir de kız arkadaşları ile özel anlarını arkadaşlarıyla paylaşan Dam budalalarından olma. Unutma karşındaki de senin gibi bir insan ve özel anlar sizin, kimseye hava atma aracı değil. Bir de emin ol arkadaşlarının anlattıklarının %90'ı palavra. |
27 yaşında olup da sevgilisi olmayanları düşün bir de
![]() İlk yorum iyi. |
Sevgililik, kismet isi falan degil. Bunu diyenler de zugurt tesellisi yapiyor. Dikkat edin onlarin da sevgilisi yok.
Erkeklerin bu dünyada deger verdikleri iki sey var. Para ve kadin. Bunlar icin ugrasirlar. Aile, saglik demiyorum. Cunku bunlara ulasmak icin cabalanmaz. Bunlar ister kader diyin ister sans. Hangi aile'de dogacaginizi veya ileride hangi hastaliga yakalanacaginizi bilmiyorsunuz. Oysa para kazanmak ve kadin tavlamak sonradan ogrenilir. Eger cok zenginseniz, etrafinizda para yiyici kadinlar olur. Ve bu tarz kadinlar cidden manken gibi olurlar. Piyasa degerleri yuksektir. Ama yaslandikca degerleri duser. Aklinizi kullanip dogru kadini sececeksiniz iclerinden. Eger orta halli bir gelire sahipseniz, sahip olabileceginiz en iyi kadini tavlamak istersiniz. Bu kadin da sisman, tipsiz birisi olmaz genelde. Yine bakacaginiz sey guzellik ve karakter olacak. Eger fakirseniz, hayat sizin icin zor. Ama fakir kalmak diye bir sey yok. Universite okuyun ise girin. 5 yil icinde yukselirsiniz ve maasiniz da ortalama 2000-2500 lira olur. O zaman bir ust sinifa gecersiniz. Bakin hem parayi dogru kullanmayi hem de kiz tavlamayi ogrenmelisiniz. Bunun bahanesi yok. Forumda ve sosyal hayatta bizzat gordum. Adam 30 yasinda 5000 lira geliri var ama gel gor ki eline kiz eli degmemis. Dusunsenize adamdaki ezikligi. Bu adam nasil evlilik yurutecek la ? Belki de sizin icin en dogru kadin yan sinifinizdadir, ya da su an karsinizda oturan birisi. Belki de vapurdaki kiz. Ama hicbir kizla konusamiyorsaniz dogru kadini bulma ihtimaliniz de yok. Ya gorucu usulu bulursunuz, ya ananiz ayarlar, ya da bir kiza katlanmak zorunda kalirsiniz. |
Anlaşılan kendine güvenin pek kalmamış. Bu yüzden kendi başına tanışmaya çalışma da arkadaşların vasıtasıyla tanış kızlarla. İlgi göster iltifat et çünkü kızlar buna bayılır ama yağ çekme derecesine getirme. Çok fazla da üstüne düşme cool ol oluruna bırak veya öyle görün çünkü çok üstüne düşersen çekinir. Sakın sensiz yaşayamam ölürüm saçmalıklarına girme. Eğer karşındaki bayanın dikkat çekici biryeri varsa mesela gözleri saçı gibi onlara iltifat etmekten geri durma. Ve teklif etmekte acele etme bırak kızın kafasında senin hakkında bir fikir oluşsun ve sana güvensin. Bunları yaptıktan sonra zaten kızın halinden tavrından anlarsın düşüncesini olmadı aracı olan arkadaşına sordur. Sonuç pozitifse sürpriz bir teklif yap evet demekten başka seçeneği olmasın ama negatifse de üzülme. Yine de şansını denemek istersen de dene diğer arkadaşın dediği gibi en fazla hayır der. Takma kafana. Hem arkadaşın aracı olursa o dediğin gibi bir problemle karşılaşmazsın. Gece gece biryerde saçmaladıysam kusura bakma uykuluyum da yazmadan geçmek istemedim.
|
Bazı arkadaşlar bu dünyada yapılacak başkaa işler var boş işler bunlar ayağına girmişler. Benimde hayatta uğraşlarım var işim var hobilerim vs. Var. Ama hayat bundann ibaret değil arkadaşlar. Gönül bu sevmek sevilmek istiyor bunu anlamak bu kadar zor olmamalı hepimiz insanız sonuçta kültürler, hayata bakış açıları farklı olabilir ama ortak duygulara sahibiz. Neyse sonuç olarak karar verdim ki sevgili işini mecbur birkaç sene daha erteleyeceğim. Belkide hiç olmaz. Hayırlısı..
|
O değilde tanışmak istediğin kız neden sevgilisine söylüyor, bu nasıl bi anlayış ??!!??
|
illa sevgilim olsun kafası liselilerin laf olsun torba dolsun muhabbeti gibidir bende senle aynı yaşıtlardayım fazla kişiyle çıkmadım ama bir sürü kişiyle tanıştım hoşlandım aşık oldum flört ettim ha pişman mısın dersen değilim herkesten yeni bişeyler ögreniyorsun hayata bakış açını değiştiriyorlar hatta özgüven içine işliyor tavsiyem konustugun kişilere direk sevgili olmam lazım diye bakma eğlenmene bak konusurken zevk al hatta gerektiği yerde konusmamayı bil emin ol karsına birileri çıkar hiç ummadıgın bi anda önemli olan son noktayı koymak ve bu arada yukarıda bi arkadaş hoşlanmadıgın kıza açıl falan demiş tabi herkesin görüşü farklıdır ayrı bana göre böyle karaktersiz bişe yapma hiç bi zaman karsındakinin hisleriyle oynama hoşlandıgın kıza yaz rededilmek ugruna dahi. reddedilmek dünyanın sonu değildir başkası çıkar karsına ma hoşlanmadıgın biriyle sadece özgüven veya bişeyler ögrenmek için vakit geçirme kendi isteklerin peşinden koş amacın kendini mutlu etmek birileri baksın diye gösteriş yapmak değil
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smartz -- 17 Ocak 2015; 5:45:29 > |
|
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 18 Ocak 2015; 22:08:19 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|