Yeni Hyundai Ioniq 6 Türkiye'de! Bir iyi bir de kötü haber var...
-
-
Her yıl bakım olayını elektrikli araca getiren Hyundai yı kutlarım. Süper bir akıl. D sınıfı araç 400 lt bagaj var o konudada harika (Clio 390 lt sanırım). İnternet bağlantısı olayı aylık ücrete mi tabi yoksa ben mi yanlış öğrendim?
Hyundai sen bir harikasın.
Lfp bataryalı 1 milyon sıfır faiz kredili togg t10f i tercih ederim her türlü. En azından finansmanı var, pilde artık lfp.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 8 Ağustos 2026; 4:46:9 >
_____________________________ Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim... -
Bu araca togg kadar batarya koysalar çok daha al benili olacak tamam yüksek hızlı şarj var tamam motorun daha verimli o zaman koy biraz daha büyük batarya cihazın farkı ortaya çıksın.
-
Bir araca 2.5m para veriyorsun, 10.000km'de 20.000 lira vermek mi canını sıkıyor?
Yılda 2 kere MTV vereceksin, 35.000TL.
_____________________________ -
İyi o zaman sen her para verdiğin şeye gereksizde olsa bakım yaptır. Çok para verirsem gereksiz şeylere para vermek zorundayım değil mi? Diğer marka firmalar mal zaten. Tesla 4 yılda 80.000km bir, togg 2 yılda 40.000 km bir bakım yapılıyor. Şu anki dizel araçların veya benzinli araçların bile çoğu Avrupa'da 20.000 km 2 yılda bir bakım yapılıyor. Hyundai elektrikli aracına 15.000 km/1yıl da bir bakım yapıyor ama. İçten yanmalı dizel motordan bile daha sık bakıma ihtiyacı olan elektrikli araç yapmış Hyundai zuhahahah. Olum çok komik lan bunu savunuyonuz bide.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 8 Ağustos 2026; 16:26:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim... -
Bakım adı altında hiçbir işlem yapılmıyor neredeyse. Havaya 20.000 tl vermek canını sıkmıyor mu? Bu zihniyete sahip insanlar olduğu sürece firmalar böyle yapmaya devam eder. Kafaya bak MTV ile hiçbir iş yapılmayan, yurt dışında olmayan bakımı kıyaslıyor.
_____________________________ Tesla Model Y SR Legacy / Tesla Model Y SR Juniper / Volkswagen Troc 1.5 TSI
AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2Samsung S10 Plus / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray1 -
Bir araç buralarda çok gömülüyorsa satış rekorları kırar demektir.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Togg'a bakım yaptırdım. Hava filtresi ve 1 litre cam suyu ve 1 litre fren hidroliği yağı toplam 11600 küsür. İşçiliği dayıyorlar. Yoksa bunları bende değişirim ama garanti bozulması diye ödüyoruz işte.
Hyundai bu kadar basit bir işlemi yılda bire indiriyorsa kusura bakma soygundur bu.
-
Sen önce de/da ayırmayı öğren sonra fikir belirtirsin.
Hayatında hiç 2.5m bir arada gördün mü acaba... Laf salatası.
_____________________________ -
Şu foruma sadece üyelik tarihim 22 yılı geçmiş ama bu forumda böyle boş bir cevap görmemişimdir 22 yıldır.
O paralar elime ulaşmadan hep gayrimenkul veya emtia olarak geri döndü bana. Senin gibi boş konuşup fakir yaşamıyoruz Allah a şükür. İhtiyacımda yok. Evimde var dükkanımda da var arabalarımda var. Param var diye elin firmasına bağış yapmak zorunda değilim. Sen burada Hyundai ye mantıksız servis parası vermeyi savunacağına kendi salata yiyemeyen zihnini ve Hint fukarası görüşlerini etrafına gösterde gerçeklerle yüzleş. "De da" ayırmayı tartışmıyoruz burası dil bilgisi dersi verilen sınıf , yazısı düzeltilen öğrencilerin okuduğu okul değil. Okul okumak istiyorsan git kayıt yaptır bir ortaokula. Savunduğun fikrin aslında dayanaksız, temeli olmayan bir fikirsizlik örneği olduğunu anlayınca "de, da" ayracını düzelt! demek, bilip bilmeden "fakir" diye yaftalamak boş zeka hakaretleri.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraGonS -- 8 Ağustos 2026; 14:55:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Firma taraftarı olup kazıklanmaya gerek yok. Hepsi birbirini tokatlasın. Onların ağlayacağınımı sanıyorsunuz. 1 milyar değilde 500 milyon dolar kazansınlar. Üreteci kahkaha atacağına gülümsesin tüketici ağlayacağına gülsün be kardeşim...
-
Maşallah forumda herkes zengin
hiç fakir yok. _____________________________ -
Eeee yani Togg dediğin araba piyasada çek niyetine kullanılıyor, satarken zarar etmezsin.
Ne kadar esnaf varsa, faizsiz krediyi çekip 1 hafta binip, mal karşılığı 6-8 ay ilerisine çekle basıp geçiyor, hele bir tanesi var plakasını vermeyim ayıp olmasın 15 ay içinde 8 defa el değiştirdi.
_____________________________ Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın. -
Ben gördüm hatta şuanda da bir tanesine biniyorum. Hem de/da ayırmayı da biliyorum öyleyse sana cevap verebilirim.
Rutin bakım dediğin şey yetkili servislerin özellikle garanti ayağına tüketicisini ayaküstü öptüğü bir şeydir. Ben hibrit bir araç sahibiyim. Sırf saçma sapan servis politikası yüzünden 2. bakımda aracın garantisini bozup aracımın bakımını dışarıda yaptırdım. Neden? Çünkü hiç bakmadan, incelemeden sırf 2. yıl bakımı diye buji değişimini zorunlu tuttu servis. Buji değişmezse bakım da yapmayız dediler. Bakım ve buji değişimine 2025 yılında 25 bin TL para istediler. Bunun 17 bini rutin bakım için istendi. Ben dışarıda sadece rutin bakımı, orijinal filtreler ve kitapçıktaki yağ ile 7300'e yaptırdım. Şimdi bu işin bu tarafı.
Diğer taraftan bakınca elektrikli araç sahiplerinin avantaj olarak gördükleri bir konu bakımların yılda bir olmaması ve bakım masraflarının düşük olması. Hyundai'nin yaptığı bu mantığa tamamen aykırı. Zaten elektrikli araçların MTV tutarı yüksek, e bir de bakım işi de yılda bire inerse hiçbir avantajı kalmıyor bu araçların.
Son olarak bir insan bir arabaya 2 milyon, 3 milyon TL para verdi diye sürekli öpülmesi gerekmiyor. Kimse parayı ağaçtan toplamıyor. Çoğu insan ya borç harç ya da elindeki parayı ucu ucuna bir araya getirip imkanlarını zorlayarak alıyor. Bir de bunun üstüne sırf servisler para kazanacak diye bunun gibi çakallıklara maruz kalmanın anlamı yok.
Bu arabayı alanın kendisine saygısı yoktur.
-
Km de 2 lira bakım parası mı olur? O araba km de 2 lira yakmıyordur
Togg km de 25 kuruş alıyor bakıma. Hyundai neden 8 kat fazla istiyor?
Zaten Togg un uzun menzil sattığı fiyata kısa menzil araç satıyor diğer tüm firmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToggT12x -- 11 Ağustos 2026; 10:7:40 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Vgn Neon 75 Pro + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 + Anker Soundcore Q30 + Machenike GX60 + // 15 Mi //_______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ İSLAM is the way of LİFE /b] -
Hadi hyundai kar etmeye çalışıyor da ondan istiyor. Bu saçmalığı savunan niye savunuyor?quote:
Orijinalden alıntı: ToggT12xKm de 2 lira bakım parası mı olur? O araba km de 2 lira yakmıyordur
Togg km de 25 kuruş alıyor bakıma. Hyundai neden 8 kat fazla istiyor?
Zaten Togg un uzun menzil sattığı fiyata kısa menzil araç satıyor diğer tüm firmalar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Tesla Model Y SR Legacy / Tesla Model Y SR Juniper / Volkswagen Troc 1.5 TSI
AMD Ryzen 5 2600 / Sapphire RX570 NITRO+ 4GB / Corsair Vengeance LPX 3000MHZ 2x8GB / Asrock B450M-HDV R4.0 / Crucial BX500 240 GB SSD / Dark Sentinel / Gamepower Bane / Steelseries 6GV2Samsung S10 Plus / Apple iPad Air M2 128 GB Space Gray1
|
İyi o zaman sen her para verdiğin şeye gereksizde olsa bakım yaptır. Çok para verirsem gereksiz şeylere para vermek zorundayım değil mi? Diğer marka firmalar mal zaten. Tesla 4 yılda 80.000km bir, togg 2 yılda 40.000 km bir bakım yapılıyor. Şu anki dizel araçların veya benzinli araçların bile çoğu Avrupa'da 20.000 km 2 yılda bir bakım yapılıyor. Hyundai elektrikli aracına 15.000 km/1yıl da bir bakım yapıyor ama. İçten yanmalı dizel motordan bile daha sık bakıma ihtiyacı olan elektrikli araç yapmış Hyundai zuhahahah. Olum çok komik lan bunu savunuyonuz bide. |
|
Her yıl bakım olayını elektrikli araca getiren Hyundai yı kutlarım. Süper bir akıl. D sınıfı araç 400 lt bagaj var o konudada harika (Clio 390 lt sanırım). İnternet bağlantısı olayı aylık ücrete mi tabi yoksa ben mi yanlış öğrendim?
Hyundai sen bir harikasın. Lfp bataryalı 1 milyon sıfır faiz kredili togg t10f i tercih ederim her türlü. En azından finansmanı var, pilde artık lfp. |
|
Ben gördüm hatta şuanda da bir tanesine biniyorum. Hem de/da ayırmayı da biliyorum öyleyse sana cevap verebilirim. Rutin bakım dediğin şey yetkili servislerin özellikle garanti ayağına tüketicisini ayaküstü öptüğü bir şeydir. Ben hibrit bir araç sahibiyim. Sırf saçma sapan servis politikası yüzünden 2. bakımda aracın garantisini bozup aracımın bakımını dışarıda yaptırdım. Neden? Çünkü hiç bakmadan, incelemeden sırf 2. yıl bakımı diye buji değişimini zorunlu tuttu servis. Buji değişmezse bakım da yapmayız dediler. Bakım ve buji değişimine 2025 yılında 25 bin TL para istediler. Bunun 17 bini rutin bakım için istendi. Ben dışarıda sadece rutin bakımı, orijinal filtreler ve kitapçıktaki yağ ile 7300'e yaptırdım. Şimdi bu işin bu tarafı. Diğer taraftan bakınca elektrikli araç sahiplerinin avantaj olarak gördükleri bir konu bakımların yılda bir olmaması ve bakım masraflarının düşük olması. Hyundai'nin yaptığı bu mantığa tamamen aykırı. Zaten elektrikli araçların MTV tutarı yüksek, e bir de bakım işi de yılda bire inerse hiçbir avantajı kalmıyor bu araçların. Son olarak bir insan bir arabaya 2 milyon, 3 milyon TL para verdi diye sürekli öpülmesi gerekmiyor. Kimse parayı ağaçtan toplamıyor. Çoğu insan ya borç harç ya da elindeki parayı ucu ucuna bir araya getirip imkanlarını zorlayarak alıyor. Bir de bunun üstüne sırf servisler para kazanacak diye bunun gibi çakallıklara maruz kalmanın anlamı yok. |
|
Bakım adı altında hiçbir işlem yapılmıyor neredeyse. Havaya 20.000 tl vermek canını sıkmıyor mu? Bu zihniyete sahip insanlar olduğu sürece firmalar böyle yapmaya devam eder. Kafaya bak MTV ile hiçbir iş yapılmayan, yurt dışında olmayan bakımı kıyaslıyor. |
|
Şu foruma sadece üyelik tarihim 22 yılı geçmiş ama bu forumda böyle boş bir cevap görmemişimdir 22 yıldır. O paralar elime ulaşmadan hep gayrimenkul veya emtia olarak geri döndü bana. Senin gibi boş konuşup fakir yaşamıyoruz Allah a şükür. İhtiyacımda yok. Evimde var dükkanımda da var arabalarımda var. Param var diye elin firmasına bağış yapmak zorunda değilim. Sen burada Hyundai ye mantıksız servis parası vermeyi savunacağına kendi salata yiyemeyen zihnini ve Hint fukarası görüşlerini etrafına gösterde gerçeklerle yüzleş. "De da" ayırmayı tartışmıyoruz burası dil bilgisi dersi verilen sınıf , yazısı düzeltilen öğrencilerin okuduğu okul değil. Okul okumak istiyorsan git kayıt yaptır bir ortaokula. Savunduğun fikrin aslında dayanaksız, temeli olmayan bir fikirsizlik örneği olduğunu anlayınca "de, da" ayracını düzelt! demek, bilip bilmeden "fakir" diye yaftalamak boş zeka hakaretleri. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt