ben şöyle yapacagım 2024 aralıkta muayene var..o zamana kadar bu ek mtv yı ve 2024 gelecek mtv leri ödemeyeceğim..para pul oluyor zaten..cezası neyse katlanavagım.. şöyle bir durum var bu ek mtv 2024de de devam edecek diye düşünüyoum..ya mevcut mtv ye ekleyecekler (%200 zam gibi) yada bu şekilde 4 taksit..normal şekilde depremın 100 milyar doları çıkmaz topladıkları 20-30 milyar dolar bile değil.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 10 Ağustos 2023; 11:46:38 > |
Silinsin (43. sayfa)

-
-
Deprem gideri mtv den zaten çıkmaz. Seneye 4 mtv olmaz ama %100 zam gelir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Deprem bölgesinde ikamet ediyorum, araç babamın üzerine ama ben kullanıyorum. Ek mtv'leri ödemek zorunda mıyız yine?
-
Ödedim 2 taksiti de. Deprem bölgesinde kullanılacaksa %100 helali hoş olsun kardeşlerimize. İnşallah tez zamanda oralarda eski durumuna gelir. Allah hepsinin yar ve yardımcısı olsun. Ama ek mtv adı altında alıpta o bölgelere harcanmayacak ise 1 kuruşu dahi haram olsun.
-
çok kişi muayeneden önce ödeyecektir. vergiyi çok arttırırsan topladığın vergi azalır.
-
Sms atmışlar ödeme yapmadığım için tabii direk sildim, umarım bu hassasiyeti milyarlarca lira vergi borcunu sildikleri yandaşlara da gösterirler işte o zaman ben de öderim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Vergi borcu için haciz+yakalama koyabilir vergi daireleri, ödemeyenler, e devlette araçlarım - hak mahrumiyeti başlığından kontrol etsin sürekli.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ek MTV'yi IVD üzerinden bulamadım. Ödeme yapanlar nasıl yaptınız?
-
İnteraktif Vergi Dairesi'ne girince ana sayfada doğrudan gözüküyor bende.
-
-
Benim hiçbir borcum yok görünüyor hocam.
-
Ödeme ve borç işlemleri > Ödemelerim ve alındılarım kısmından geçmiş ödemelerinizi kontrol edin isterseniz, belki farkında olmadan ödemişsinizdir ya da sizin plaka için yanlışlıkla başka birisi ödeme yapmıştır.
-
Zaman harcayıp uğraştığınız için teşekkür ederim hocam.
Ödemeler kısmında hem GİB Sanal Pos tarafında, hem de diğer ödemelerim tarafında yeni MTV'lere ait herhangi bir ödeme görünmüyor.
Anasayfa haricinde tekrardan MTV için özel olan menüden kontrol ettiğimde yine borç görünmüyor. Acaba bağlı olduğum vergi dairesi mi henüz borçları sisteme yansıtmadı diye düşünmeye başladım.
Ağustos sonu gelmeden arada kontrol etmeye çalışacağım.
-
Siyasi bakmıyorum konuya. Vicdani bakıyorum o sebeple gösterdiğin tablo ilgimi çekmiyor. A Lider B lider umrumda değil toplanan paralar doğru yere ulaştığı sürece sıkıntı yok bunun takibini de yapamayacağımız için parayı toplayanlarla Allah'ın arasında bir konu.
-
Koca koca başlık atmışlar bide fırsat diye ortada bişey yok..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen.akbank ta bana özel mtv ye 4 taksit çıktı.gel gelelim kredi kartı limitim 1500tl :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
emin olun toplanan paralar en doğru yere ulaşıyordur...
-
Arkadaşlar ben konuya biraz Fransız kaldım. Ek MTV için varmı taksit yapan kart veya başka bir fırsat. Bilen arkadaşlar benide bilgilendirirseler sevinirim.
-
-
Chippin world ile 3 taksit bildirimi çıkıyor mobilde ama detay bilmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X