Şimdi Ara

Silinsin (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.324
Cevap
70
Favori
163.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İkametiniz deprem bölgesinde ise iptal edebilirsiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ben 1 ağustosta hem ağustos hem kasımı ödedim Allaha şükürler olsun.Ocak'a kadar kafamız rahat

• Pesinsatmayan P kullanıcısına yanıt

evet öyle hocam aralık 2022 de almıştım tarihçeli ikametgah belgesi de aldım e-devletten. cimer e yazdım belgeyi de gönderdim ama iptal etmedi? başka nasıl bir yol izleyebilirim.

• tutkulu420 kullanıcısına yanıt

anayasa mahkemesi iptal ederse paranızı geri alamassınız ben riske girip ödemeyceğim..faizi neyse katlanıp ödemeyeceğim..

• reko kullanıcısına yanıt
    Ben süreci bilmiyorum mahkemeye mi taşındı süreç hocam? Yazılan maske cezaları geri alınıyor ödeniyor da bu neden ödenmesin? Geri almamız gerekir ama çok da önemli değil. Emlak vergisi olsun MTV olsun ben tüm taksitlerini ödüyorum ama burası Türkiye benim gibi yapmamak gerekir. Ben genel anlamda böyleyim, elektrik faturasını da ilk gün öderim diğer faturalarım gibi. helal olsun geri vermezlerse. Katkımız olsun. 1200 lira ödedim

• yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Benim plaka 01 vergi çıktı, sadece plakaya bakmıyorlar galiba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plakam 01, Doğum yerim ve nüfusa kayıtlı olduğum yer Adana. İkametim resmi olarak İstanbul. Vergi çıkmadı.

• den kullanıcısına yanıt

Valla karar sizin. Ben yatirmayacagim. Almakla ugrasmaktansa cezali oderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yorgun şair kullanıcısına yanıt
    Silinsin
    Bunu yapabilirsiniz

• Selamlar, ağustos taksidi için bankada henüz borç çıkmıyor. Normal mi?

• hakaniko kullanıcısına yanıt

internet vergi dairesinden yatırdım, ne özel ne de devlet banklarında görünmüyor maalesef. Kredi kartı uygulamalarında da görünmüyor paraf/juzdan vs.

• Led Zeppelin L kullanıcısına yanıt
    Yapıkredide ve akbankta gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 8 Ağustos 2023; 17:22:36 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cream cheese kullanıcısına yanıt
    Akbank a yeni düşmüş, önce yoktu.
    Ayın 2 sinde ivd üzerinden ödedim o yüzden.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtv borcu e-devlet araçlarım kısmında gayet net bir şekilde görünüyor.

• Sonax, Ziebart gibi araç bakımı ile ilgili ürünlerde indirim yapılıyor ama zaten çok pahalı ürünler. Eski gibi bariz bir avantaj kalmadı artık MTV ödemelerinde. TEB'ten 3 taksitle yapabildim ben şimdiye kadar. Ek MTV'yi de dahil etmişler.

• ödemediğim temmuz mtvsi için 4 günlük faiz 2,68 tl. bu da günlük 67 kuruş yapıyor.

yıl sonuna kadar 150 günde 100 tl faiz işleyecek anlamına geliyor.

• Ek MTV' den beklenen gelir gerçekleşmezse aralık ayı sonunda cumhurbaşkanı MTV' ye yüzde dörtyüz zam yapacaktır...

• Enpara mobilde gorunmuyor, int subeden odeyebilirsiniz dedi m.h. mobil icin calismalari devam ediyormus

• erka1907 kullanıcısına yanıt

Aylık %2,5 işliyor https://hesaplamauzmani.com/vergi/mtv-gecikme-faizi-hesaplama.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azstek -- 10 Ağustos 2023; 3:45:8 >
  • reko kullanıcısına yanıt
    Mahkemeden zerre umudum olmasa da bende ödemeyeceğim. Nereye kadar kaçabilirsek artık...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.