bonus-garantipay 3 taksit şuan < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Silinsin (41. sayfa)

-
-
Yapıkredi world pay da taksit yok mu :( her sene bu şekil ödediğimden kampanya var mı diye bakmadan ödedim ama taksitlendirmedi sanki. Var mı böyle ödeyen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapı kredi peşin alıyor galiba Temmuz'da da kampanya yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yoktu taksit. akbankta vardı kampanya olarak. enparada da vardı.
-
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) iki defa alınmasına dair kanun maddesinin iptal edilmesi talebi ile Anayasa Mahkemesi'ne müracaat etmişti.
Anayasa Mahkemesi itirazı esastan görüşme kararı aldı.
Vergileme ilkelerine ve anayasaya aykırıydı, iptal kararı gelebilir.
Bence erken ödemeyin
Ödeyenlenlerin elinde patlayabilir
Hiç sanmıyorum hocam. Emsal gösterilen 2010 dan önce bir iptal var ama o günün Türkiyesi bu günden çok farklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhsba arkadaslar aracimi bu haziranda aldim haziran trafik tescilli normalde benim agustos vergisi ve ek vergi odemem gerekmez mi ama bana ocak vergiside cikiyor iki adet
satış yapan bayi çalışanı ile görüşün 2020 şubat bayiden çıkardık teslimden sonra bir hafta içinde düşmüştü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tek çekim tahsil etti deyyuslar…
Bankam bana " gel bakam sana bi gıyak yapıp mtv ödemeni taskite bağlayak" der gibi taskitle ödeme gıyağı yaptı emme tomofobil sahabı olmadığım için heç bii yaramadiii...
zatı senin ömrün taskit ödemekle geçiii, bari bunu tek çekim öde, ölmezsin ya...
-
Karar alınsa da para iadesi olur
Olmaz. Aym karari geriye yurutulemez
5 temmuzdaki mtv ödemesine e-ticaret 30₺ bankkart puan gelmedi diye kayıt açmıştım bugun sms geldi yatırılmış
Aynen. Ödeyen ödediği ile kalır. Tıpkı zamanında ben gibi.
-
Muayeneye kadar ödemeyebilirsin mantıklı
Kaydı nereden açtınız hocam bende açayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
telefonla konuşun ilerleme gözüküyor ama hediye yatmadı diyin
2022 aralık ayında deprem bölgesinde bir şehire taşındım istanbuldan. Araç plakam 34.. ile başlıyor. Sırf 34 diye bana da ek mtv gelmiş ama plakası deprem bölgesinea it olup ömrü boyunca buralara ugramayan birine ek mtv çıkmıyor. Deprem de ordaydım ve etkilendim ancak ben sırf plakam 34 diye ek mtv ödeyeceğim. Cİmer yazdım ancak ödeyeceksiniz diyor. Ben de ödemeyeceğim allah bildiği yapsın bunları.
-
araç satışı yaparsanız ek vergileri peşin alıyorlar,17 temmuzda araç sattım 2 tane ek MTV ödemesini vergi dairesine ödedim sonra satış yapıldı.
-
Covid-19 önlemlerine uymayan kişilere kesilen cezalar iptal edildikten sonra cezasını ödemiş olan kişiler bu duruma itiraz ettiler ve şimdi bu kişilere paraları geri verilecek. AYM bu yönde karar vermişti geçen hafta da resmi gazetede parasını geri isteyecek olan kişiler için dilekçe örneği ve paralarını nasıl geri alabilecekleriyle ilgili bilgilendirme vardı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X