Yüzbaşı
18 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme
Toplam: 178 (Bu ay: 10)
Gönderileri
Her seyden once sunu belirteyim, uzun yillar Turk.net kullandim ve genel olarak internet hizmetinden memnundum. Gecen aylarda yasanan genel internetnet sorunundan sonra bir turlu duzelmeyen internet baglantisi sebebiyle internet servis saglayicimi degistirmeye karar verdim. Diger servis saglayici'dan fiber internet hizmeti aldigim icin turk.net'in iptalini beklemedim fakat yillardir kullandigim sabit numaram da turk.netteydi ve bunun 'tasima' yapilmasi gerekiyordu. diger servis saglayiciya basvuruda bulundugum halde bir turlu tlefon ile . ilgili gelisme olmadi, neredeyse bir ay gecti. ABone iptali icin turk.nete faks cekmem gerekiyormus, belki abonelik iptalini bekletmek icin normal olabilir ama numara tasima icin gerekli islemlerin bir turlu yapilmamis olmasi bana garip geldi, ustelik diger servis saglayici da bana neden belirtmedi, neyse daha sonra bunun turk.net kaynakli oldugunu soylediler. ben faksi "internet aboneligim iptalini, numarami da tasima icin gerekli islemlerin yapilmasini talep ediyorum" seklinde yazdim. turknet bana iptal islemini gerceklestiridgini bildirdi ama numara tasima yine olmadi. yine birkac hafta bekledim, ve diger servis saglayiciyi aradim. numaranin tasimaya uygun olmadigini soylediler, yani turk.net yillardir kullandigim telefon numarami da toptan iptal etmis. turkneti ariyorum fakat karsima bir turlu insan cikmiyor ki derdimi anlatabileyim. surekli bunu istiyorsaniz su tusa basiniz muhabbeti ama benim durumumu anlatan bir sey yok. ben de btk sikayet sitesi uzerinden sikayet kaydi actim. sikayet kaydinin altina hemen "sikayet cozulmustur" yazip geciyorlar. uc asamada da turknet sadece 'cozulmustur' yazip gecti fakat ne beni arayan var ve de sorunun cozulmesi icin yapilan bir degisiklik. sosyal medyadan yazmya calistim topu turktelekoma atiyorlar, turk telekom benim musterim degilsin, bana turk.netin basvurmasi gerekiyor diyor. buraya kadar isim vermemek icin servis saglayici yazdim ama neyse bundan sonra acik yazayim; yeni gecmeye calistigim superonline zaten numarayi tasiyamadigini soyluyor. kisaca beni kisir dongu icinde birakan turk.net e bir turlu ulasamiyorum. btk uc asamadan sonra duruma el attigini yazmis ama iki haftadir ondan da bir ses yok. sabit telefon da cok onemli degil de neredeyse 25 yillik kullandigimiz sabit numarayi bunlarin yuzunden kaybedecegiz, ona yaniyorum.

Her turknet konusunun altina yazan turk.net kullanicisi yoluyla belki su ise cozum bulunur.
internette linkini bulamadim SMS olarak geldi, Allianz mobil uygulamasindan epostanizi dogrulayinca altlimitsiz 25TL hediye ceki kodu gorunuyor. Hediye kart alinarak baska kodlarla birlestirilebilir gibi gorunuyor.https://www.dr.com.tr/hediyekarti

Simdi ya da onceden (iptal edilmis de olsa olabilirmis) Allianz musterisi olmayi gerektiriyormus; farkli kisilerle denedigimde giris yapamadim.
Ben de police yaptirdigimi hatirlamiyorum, denemek icin eskiden girip iptal ettirmis olabilirim.

SMS:

Mobil uygulama linkleri su sayfada: https://www.allianz.com.tr/tr_TR/allianzim-mobil-uygulamasi.html

- kampanya 8000 kisi ile sinirliymis...
- iphone ile kampanya kodu gorunmuyor diyenler var...

E-postama gelen gorsel asagida. Bu yazida kampanya sonu 30 nisan demis ama kampanyayi uzatmislar sanirim ve bu yazi eski kalmis. Kampanya sonu 18 mayis

Çek satış bölümünü kutu kutu görüyorum, bunun bir ayarı vardı diye hatırlıyorum ama bulamadım. eski normal forum görüntüsüne nasıl getirebilriim?
Eğer bir forum yazısı web arayüzünde konuda ilk sayfada değilse, uygulamada "tarayıcıda aç" linkine tıkladığınızda o yazıya gitmiyor, sadece konunun ilk sayfasını açıyor
Herhangi bir forum yazısında sağ üstteki uç noktada özel mesaj atma özelliği var, güzel. Fakat bu şekilde özel mesaj atmaya basınca ilgili yazının URL linki, yazmaya başladigimiz mesajın başlığında gorunuyor. Bu mesajı karşıya gönderince de tıklanabilir bir link olmuyor ve başlıkta hangi forum yazısından bahsedildiği anlaşılmıyor. Web üzerinden yapinca bu şekilde değil, yazının URL linki mesajın içine sonuna koyuluyor, dolayısıyla tıklanabilir halde oluyor. Uygulama için de aynı özelliği bekliyoruz
Favori konuya gelen bildirime tıkladığında konu açılıyor fakat sanırım sayfalama mantığı ile çalıştığı için örneğin sayfanın son mesajına denk geliyor ve sadece o mesaj gorunuyor, diğer mesajlar"yükleniyor" işareti ile yine bekletiyor. Bence sayfalama mantığı tekrar elden geçirilmesi gerekiyor. Uygulama zaten hali hazırdaki web arayüzüne gore yavaş, bir de bu şekilde iki kere yükleniyor olduğunda iyice vakit kaybı oluyor
Er rutbelilerin mesajları 5 yildizli goruluyor
Az önce bir özel mesaj gönderdim, cevap da aldım fakat mesajın en ustunde mesaj 6 kişi arasında yazıyor. Konuşmadan ayrıl diye de buton var. Saçma değil mi
Son güncelleme sen sonra özel mesaj alıntı vs olmasına rağmen hiç bildirim gelmedi. Uygulamaya bir ayar falan getirilmediyse bu bir hata olabilir
26 Nisan'da bebek arabası sipariş etmiştim, %15 indirim kampanyası ile piyasa 379 liraya bulunabilen bebek arabası, annelutfen'de 389 TL ve %15 indirim ile 331 liraya geldi ve sipariş ettim.

Bu arada world kampanyasında 6x100 harcamaya 75TL (Nisan) kampanyasından yararlandım. Bir hafta geçti ve ürünü tedarik edemediklerini ve edemeyeceklerini söylüyorlar, yani bu bebek arabasını bana veremeyecekler, kesin. Şimdi siparişi iptal etsem worldpuan kampanyasından 35 TL zararım olacak (6. alışverişe 10TL + 25TL cüzdan katılımı olduğu için 100 üstü alışverişten bir iptal olunca 35 TL zarardayım)

Bununla beraber aynı bebek arabasının piyasada en ucuz fiyatı 420TL'ye yükselmiş. Kısaca siparişi iptal etmek benim için çok büyük mağduriyet olacak.

Şimdi benim bildiğim, ellerinde olmayan ürünü sattıkları için hatalı olan onlar, bu yüzden bir üst ürünü fiyat farkı olmadan göndermeleri gerekmiyor mu?

Bana sundukları çözüm şu: "siteden farklı bir ürün seçin fiyat farkını da azsa verelim, çoksa siz verin" şeklinde. zaten fiyatlar da zamlanmış görünüyor.

Şimdi bu durumda ne yapılabilir? Üst ürünü fiyat farkı olmadan almak üzere hukuki yollara başvurabilir miyim? Ne kadar zamanda çözümlenir? Mağduriyetim giderilir mi?
Hakkında
Meslek: yazar
Forum İmzası:
Hyundai Accent Blue | MacBook Pro | LG | Turkcell
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
MacBook
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
LG
Operatör
Vodafone
TV
Vestel
Beyaz Eşya
Bosch
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 10 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 11 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.569
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 8.654 (Bu ay: 453)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 390 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.