fiyatı açıklanmayan çok otel var galiba ya kafama göre bir yer bulamadım.. geçen sene göz önünde olan çoğu otel denk gelmiyor.. |
2023 F/P Otel Fırsatları (64. sayfa)

-
-
Crystal green bay bodrum da son konaklayan benim sanırım. 2023 için tekrar aldım.
Deniz bence efsane güzel, dalga yok. Mikrop vb olsa bende direkt etki ederdi, bünyem alerjik, hiçbir şey olmadı. plaj alanı genişletilmiş,erdfb arkadaşımız bence yenilemeden önce konaklamış.
Ben tavsiye ediyorum, bodrumda o fiyata muadili yok zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Biz de rezervasyon yapacak gibiyiz ama 2 çocuk var birisi 1 yaşında o nedenle bi kararsız kaldık.
epey merdiven iniş çıkış, denize otobüsle gidilmesi falan düşündürüyor bizi.
Süper bilgiler :)
Koku olayı varmıydı hocam? Ağustos ortası gibi düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ne kadara aldınız bu sene hocam birde hangi kanaldanquote:
Orijinalden alıntı: zekisahin1Crystal green bay bodrum da son konaklayan benim sanırım. 2023 için tekrar aldım.
Deniz bence efsane güzel, dalga yok. Mikrop vb olsa bende direkt etki ederdi, bünyem alerjik, hiçbir şey olmadı. plaj alanı genişletilmiş,erdfb arkadaşımız bence yenilemeden önce konaklamış.
Ben tavsiye ediyorum, bodrumda o fiyata muadili yok zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Konaklamadım ama Coşku Bey tavsiyesiyle baktım. Otelin denizle alakası yok. İyi mesafe. Otel bildiğin tepede bi yerde. Git gel skntı olur gibi. O yüzden çok cazip gelmedi bana.
22-28 Mayıs arası Voyage Bodrum ETS üzerinde 23 bin TL gibi bir fiyatta. Tavsiye eder misiniz daha önce giden var mı, alternatif alabiliriz
-
Otel tabi tavsiye edilebilir ama o tarih soğuk olur.
2021 yılında 26-30 mayista oradaydık o kadar keyifli bir tatil yaptık ki 2023 Mayıs icin tekrar rezervasyon yaptırdık. Asos denizi gibi guzel serinliği olan bir deniz oluyor, biz çok seviyoruz. Sıcacık bir Deniz beklemeyecekseniz hizmeti ve huzuru ile gidilebilecek en güzel tesis bize göre, bu arada 26mayistan sonra fiyat artışı oluyor, 22-28 yerine 20-26 olarak bakmanızı öneririm bir tık daha düşük fiyat çıkabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 9 Kasım 2022; 22:16:44 >
-
Burada genelde Ets ve Bonus kart konuşuluyor ama Tatilbudur ile Ziraat Bankası da güzel bir kampanya yapmış. 7500-12499 liraya 750, 12500 liraya 1250 bankkart lira veriyor. Ve bankkart liralar ile de kredi kartı borcu ödenebiliyor. Şartlarda bir üst limit yazmamış ancak tüm kazanılan bankkart ile tatilin borcu ödenebilirse süper olur.
Aslına bakılırsa iyi gibi gozuksede sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer hesabi tatilbudur Jolly ve tatilsepetinden agzi yanan çok oldu burada pandemi döneminde ondan dolayı bahsedilmemesi normal degilmi 🙄
2023 yaz tatil arayışımı 14-19 ağustos port nature luxury ile sonlandırmış bulunuyorum özellikle alkol severler için otel mükemmel konsept olarakta joly e bugün girdi değerlendirmek isteyenler bakabilir
-
Alkol konsepti nasıl otelin, Belek bölgesine daha önce gitmedim deniz konusunda varsa yorum alabilir miyim
chivas 18 odası var otelin ırısh barda blue label veriyorlardı bildiğim kadarıyla daha da bir şey dememe gerek yok kola fln şişede veriyorlar redbul kutu şeklinde konsepti yüksek denizi de idare eder
-
Blue Label ı geçtim Chivas 18 i dahi ücretsiz konsepte sokmalarına imkan dahi vermiyorum hocam. Bunun teyitini aldınız mı?
Buradan ilk öncelikle Fettah ve gorkemalbant arkadaşlara teşekkür ederim 3 senedir özellikle bu sene usanmadan sıkılmadan her soruma itina ile cvp verdikleri için sağolsunlar geçen senelerde bu kadar sikmamistim kendilerini çünkü 😅
Bu Sene bütçem dahilinde Diverso Coşku beyin yardımları ile Güzel bir indirim ve %25 %75 şeklinde Eylül 18 23 tarihlerinde Utopia world otel den rezervasyonumu gerçekleştirmiş bulunuyorum Deniz konusunda her ne kadar Handikaplı dursada hangi otele gidersem gideyim iki defadan fazla gidemiyorum çocukların denizi sevmemesinden kaynaklı
Aklımdaki diğer terettütlerimide Diverso Coşku bey giderdi kendisinede ayrıca teşekkür ederim
Sizin adınıza sevindim hocam , busene pekte yardimcı olamadim malesef , umarim istediginiz gibi bir tatil yapabilirsiniz , birgun ayni otele denk gelirsek cocuklar aquanin keyfini cikarirken bizde havuz başinda muhabbete devam ederiz umarim , darısı başimiza bizde bir yer ayarlayabilsekte rahat etsek.
hotels.com dan nasil rezervasyon yapiliyor,guvenilir mi acaba? hic yapmadim.canakkale gezisi planliyorum 1 gece doubletree canakkale de kalacagim.
canakkale bolgesinde geezi vs onerisi olan varsa da alabilirim.
-
Ben daha önce bi kaç defa kullandım sorun yaşamadım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X