Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (63. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Crystal Green Bay'de daha önce konakladık.Denizini size şöyle anlatayım.Otel konum itibariyle sağı ve solu kapalı.Yani hiçbir şekilde dalga oluşmuyor sabah da akşam da çarşaf gibi ve deniz sıcaklığı örneğin Türkbükü,Akyarlar,Turgutreis'e göre en az 2-3 derece daha sıcak.Olumsuz tarafı ise bildiğiniz Bodrum mavisi yerine su yemyeşil dibi hiç görünmüyor.Ama bu pis olduğundan değil konum itibariyle.Plaj kısmı biraz küçük ve yetersiz,iskeleden daha rahat giriliyor.Yani dalgasız bir göle giriyormuş hissi uyandırıyor.Ben sevmiştim ancak eşim biraz tedirgin olmuştu suyun dibini göremediği için.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erdfb_1907 kullanıcısına yanıt
    Dibini görmek vs gibi bi derdim yok açıkçası. Ama kokuyor fln yazanlar olmuş. O düşündürdü. Dibini görmek isteyen 30 verip bodrum park resorte gitmeli :)

Kokmuyosa sorun yok. :)

• Arkadaşlar Gloria Verde ile Rubi platinium u kıyaslayabilecek olan var mı acaba?

• O bölgede rüzgara bağlı olarak ara ara koku oluyor.Ama crystal Green Bay'e özgü bir durum değil.Örneğin bu otelin biraz yanında La Blanche,Titanic ve Lujo var.Aynı koku şikayetleri orda kalanlarda söylüyor.Sürekli olan bir şey değil aşırı rüzgar estiğinde hafif bir lağım gibi bir koku hissediliyor.

• Bazı otellere %25 ön ödeme kampanyası geldi ETS’de bilginize.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• SETUR Yetkili Seyahat Acentesi Diverso Tur İyi Forumlar Diler.

Güne çok keyifli bir haberle başlayalım istedik.
    Kendi Bölgesi'nin imza tesislerinden, fiyatına oranla çok yüksek hizmet kalitesine sahip, özel bir tesisi daha bünyemize kattık;

UTOPIA WORLD HOTEL

Gerçekten kaçırılmayacak fiyat skalasında bir tesisten bahsediyoruz.

Hem yüksek sezon fiyatları çok uygun, hem de hava ve deniz suyu sıcaklıklarının Haziran ya da Eylül-Ekim Aylarında, bölge gereği efektif olduğu tesis, düşük sezonda da gönül rahatlığı ile değerlendirilebilir.

Daha önceki yıllarda bu tesise yönlendirdiğimiz misafirlerimizin bir çoğu repeat oldular, memnuniyetleri hat safhadaydı.
    Kalitesini koruyup geliştiren tesisle alakalı;

DH KULLANICILARINA ÖZEL İNDİRİMLER SİSTEMLERİMİZE TANIMLANMIŞTIR.

ÖNEMLİ NOT: %25 ÖN ÖDEME KAMPANYAMIZ İLGİLİ TESİSTE DE GEÇERLİDİR.
    ÖNEMLİ NOT: SEZONDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 4 GECE ve ÜZERİ KONAKLAMALARDA GAZİPAŞA - OTEL - GAZİPAŞA HAVALİMANI TRANSFERİ TARAFIMIZCA HEDİYE EDİLECEKTİR

Bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için lütfen ulaşınız.

Sevgiler.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 9 Kasım 2022; 17:0:2 >

• erdfb_1907 kullanıcısına yanıt

2 sene önce Bodrum Park Resortte kalmıştım ve aynı yapıdaydı nerdeyse. yine kendi koyu vardı ama hayatımda girdiğim en güzel denizdi diyebilirim :) İkiside koy olmasına rağmen bu kadar fark olması garip. Bende pis olacağını düşünmüyorum ki sizler öyle diyorsunuz zaten ama milletin beklentisi maldivlerdi de böyle bi koy görünce mi berbat dediler bilemiyorum tabi :)

Ben gidecek olsam bunları bilerek gidicem mesela.

• burock2010 B kullanıcısına yanıt
    Bu soruyu ben de merak ettim. Gloria verde hizmet kalitesi açısından daha iyi anladığım kadarıyla ama çok durgun bir otel gibi. Rubinin verdeye göre artı yönü ne olabilir bilemiyorum

• Gloria verde ve golf bu senenin kısmen F/P otelleri. Temmuz için gloria golften tuttum ikinci otel olarak. Eskiden bonus harici fark çıkardı şimdi qnb 3 taksite böldü

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt

Rica ederim. Şimdiden iyi tatiller. Memnun kalacağınıza inanıyorum. Güzel bir seçim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kronik02 K kullanıcısına yanıt

Fiyat arttırımı zaten aile odasına geçince oluşuyor. 1 çocukla king guest room çıkıyor, 2 çocukda aile odası teklifi geliyor. King guest roomda 2 cocukla kalınamıyormu acaba bir bilginiz var mı?

• Titanic Lara ve Mardan Palace da açılmış

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Açıldığını bilmekle yetineceğiz

2023 F/P Otel Fırsatları

• ersinduzgun4141 E kullanıcısına yanıt
    Evet, ben oh deyip belki niyetli vardır diye yine de paylaşayım dedim

• myqueen kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/watch?v=zqjq81qCdSU&feature=youtu.be hiçbir bilgim yok bu kanaldan duymuştum 🙄

• Hala bi karar veremedik ya Lanet olsun :)

• Daha önce Titanik Belek’te konaklayan var midir, voyagelarla kıyasladığımızda nasıl bir sonuc elde ederiz, Mayıs Voyage Bodrum tatilimizi nisan titanic Belek’le değiştirmeye değer mi? Fikirleri olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim

• Coşku Bey’in bahsettiği Utopia World otel nasıldır konaklayan oldu mu hiç ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diverso kullanıcısına yanıt
    Güne nasıl başlarsak öyle devam eder :)

*** SEZONDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 4 GECE ve ÜZERİ KONAKLAMALARDA GAZİPAŞA - OTEL - GAZİPAŞA HAVALİMANI TRANSFERİ TARAFIMIZCA HEDİYE EDİLECEKTİR ***

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü
  • Titanikler yerine bir tık fazla verilip Titanik otellerinin bir üst segmentinde aynı grubun daha lüks olan oteli Cullinan’a gitmek daha mantıklı. Fark çok az hatta sezonda Titanik Mardan daha pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 9 Kasım 2022; 17:16:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 6162636465
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.