< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (63. sayfa)

-
-
Dibini görmek vs gibi bi derdim yok açıkçası. Ama kokuyor fln yazanlar olmuş. O düşündürdü. Dibini görmek isteyen 30 verip bodrum park resorte gitmeli :)
Kokmuyosa sorun yok. :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Gloria Verde ile Rubi platinium u kıyaslayabilecek olan var mı acaba?
-
O bölgede rüzgara bağlı olarak ara ara koku oluyor.Ama crystal Green Bay'e özgü bir durum değil.Örneğin bu otelin biraz yanında La Blanche,Titanic ve Lujo var.Aynı koku şikayetleri orda kalanlarda söylüyor.Sürekli olan bir şey değil aşırı rüzgar estiğinde hafif bir lağım gibi bir koku hissediliyor.
Bazı otellere %25 ön ödeme kampanyası geldi ETS’de bilginize.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
2 sene önce Bodrum Park Resortte kalmıştım ve aynı yapıdaydı nerdeyse. yine kendi koyu vardı ama hayatımda girdiğim en güzel denizdi diyebilirim :) İkiside koy olmasına rağmen bu kadar fark olması garip. Bende pis olacağını düşünmüyorum ki sizler öyle diyorsunuz zaten ama milletin beklentisi maldivlerdi de böyle bi koy görünce mi berbat dediler bilemiyorum tabi :)
Ben gidecek olsam bunları bilerek gidicem mesela.
-
Bu soruyu ben de merak ettim. Gloria verde hizmet kalitesi açısından daha iyi anladığım kadarıyla ama çok durgun bir otel gibi. Rubinin verdeye göre artı yönü ne olabilir bilemiyorum
Gloria verde ve golf bu senenin kısmen F/P otelleri. Temmuz için gloria golften tuttum ikinci otel olarak. Eskiden bonus harici fark çıkardı şimdi qnb 3 taksite böldü
-
Rica ederim. Şimdiden iyi tatiller. Memnun kalacağınıza inanıyorum. Güzel bir seçim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyat arttırımı zaten aile odasına geçince oluşuyor. 1 çocukla king guest room çıkıyor, 2 çocukda aile odası teklifi geliyor. King guest roomda 2 cocukla kalınamıyormu acaba bir bilginiz var mı?
-
Titanic Lara ve Mardan Palace da açılmış
-
Evet, ben oh deyip belki niyetli vardır diye yine de paylaşayım dedim
https://www.youtube.com/watch?v=zqjq81qCdSU&feature=youtu.be hiçbir bilgim yok bu kanaldan duymuştum 🙄
Hala bi karar veremedik ya Lanet olsun :)
-
Daha önce Titanik Belek’te konaklayan var midir, voyagelarla kıyasladığımızda nasıl bir sonuc elde ederiz, Mayıs Voyage Bodrum tatilimizi nisan titanic Belek’le değiştirmeye değer mi? Fikirleri olan varsa paylaşırsanız çok sevinirim
Coşku Bey’in bahsettiği Utopia World otel nasıldır konaklayan oldu mu hiç ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Güne nasıl başlarsak öyle devam eder :)
*** SEZONDA GERÇEKLEŞTİRİLECEK 4 GECE ve ÜZERİ KONAKLAMALARDA GAZİPAŞA - OTEL - GAZİPAŞA HAVALİMANI TRANSFERİ TARAFIMIZCA HEDİYE EDİLECEKTİR ***
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü -
Titanikler yerine bir tık fazla verilip Titanik otellerinin bir üst segmentinde aynı grubun daha lüks olan oteli Cullinan’a gitmek daha mantıklı. Fark çok az hatta sezonda Titanik Mardan daha pahalı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 9 Kasım 2022; 17:16:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X