Yüzbaşı
09 Ekim 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 126 (Bu ay: 3)
Gönderileri

Turkcell den telekoma geçiş yapacağım faturalı 3 tane hattım var eş çocuk ile birlikte.. telekomda hangi kampanya yı tavsiye edersiniz..

silinsin
Arkadaşlar elden ele yayalım lütfen.. çocğumu tedavi ettirdim karşılamıyorlar..

https://www.sikayetvar.com/gunes-sigorta/gunes-sigorta-tedaviyi-karsilamiyor
Türk telekom ile taahhütüm bitti.. şöyle 35-50 tl arası güzel tarife kimde var.. telekom yeni gelene güzel teklifler veriyor ama mevcut üyesine yerleştiriyor.. yeni gelene güzel kampanya kimde var arkadaşlar. ?
türk Telekom çiftetelli tarifesini kullanıyorum 35mbit 75gb akn var.. evde telefon var ama kullanmıyorum dakikası vs varmı bilmiyorum 69 tl.. taahhütüm bitiyor.. şebekem vdsl destekliyor. şuan tarifeleri nasıl ttnetin.. nasıl .. yorlar ? hangi ... klme paketini seçmeliyim..?
Arkadaşlar, forumda ve diğer arama motorlarında, temiz net bir bilgi yok.. çifte vatandaşlık almış olan arkadaşlar nasıl yaptıklarını nerelere başvurduklarını.. adım adım anlatırlarsa hepimiz için faydalı olacaktır..

Bugünlerde ben Paşmaklı / Bulgaristan doğumlu dedem üzerinden çifte vatandaşlık almaya çalışıyorum, halledebilirsem aşamalarını burada paylaşacağım.. ilk olarak nüfus müdürlüğünden ALT - ÜST soy gösterir nüfus kayıt örneği aldım.. bununla birlikte Bulgaristan konsolosluğuna gideceğim.
ttnet 24 mbit vdsl kullanıyorum.. bölgemde fiber yok.. TÜRKSAT yok..ttnet ile olan taahhütüm dolmuş acaba ttnet ten devammı etmeli yoksa turkcell vdsl i dneemelimi.. arada fiyat farkı yok gibi.
Arkadaşlar Xbox one controllerin LB tuşu çıktı..garantili değil.. bu tarz tamirat yapan biryer varmı İstanbul da ?
İlk okula gidecek öğrencilerin okulları ne zaman belli oluyor arkadaşlar..?
Arkadaşlar office 365 ten dolayı 1 TB yerim var ancak sadece 20gb lık bölümünü kullanabiliyorum.. ne yapmak gerekir..
Hakkında
Forum İmzası:
Siyah Yaşam, Beyaz Ölüm. XB1 GT : zzoltan83
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.085
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 88.649 (Bu ay: 1.439)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 121 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.