otelin özel sadece chivas 18 olan bir barı mevcut kesin 3 sene arkadaşım konakladı ırısh barda blue label içti |
2023 F/P Otel Fırsatları (66. sayfa)

-
-
Sherwood Exclusive Kemer, Nirvana Dolce Vita, Kirman Belazur arasındayım şuan da, daha önce ziyaret eden var mı, hangisini tercih etmek iyi olur. Benim aklımdan geçen Nirvana Dolce Vita, varsa bilgisi olan benim için iyi yönlendirme olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rubeus1 -- 11 Kasım 2022; 11:22:28 > -
Öncelikleriniz nedir ona gore cevap vermeye calışayım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kesinlikle Nirvana. Kirmanda kalmadım ama Sherwoodda kaldım kıyaslanamaz bile.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kirmanlarda konakladım, oteller güzel ama bu seneki fiyatlar çok o otelllere göre.
-
Güzel,temiz deniz, tatmin edici yemek ve alkol. Ama öncelik deniz ve yemek diyebilirim.
-
O fiyat ile dediklerinizi ücretsiz sunamaz. 3 sene önceye göre konsept değiştirmiş olabilir.
Ozaman tereddutsuz nirvana , kirman belazur bence son sirada gelir ama fiyatlari ne durumda bilmiyorum ben eşit seviyeyede degerlendirmeye calistim ozellikle nirvananin dokunuşu dolce vitayi segment atlatti.
Coşku bey acaba Utopia Word hotelde aqua park a biraz uzakta mı ?
2 çocuğum var 11 ve 4 yaşında. Büyük olan sık sık aqua park kullanmak istiyor, küçükle beraber biz de eşimle havuzda yüzüyoruz üçümüz.
Ara ara da büyük çocuğu kontrol etmek istesek çok mu in çık yaparız aqua park a gitmek için ?
-
14-18 ya da 14-19 ağustos arası 4 veya 5 gece için 25 bin gibi bir bütçem var. 11 ve 4 yaşında 2 çocuğum var.
Antalyadan otellere bakıyorum.
Denize girmiyoruz, alkol kullanmıyoruz.
Büyük oğlum aquaparkı seviyor, küçük kızımla da biz çocuk ya da ana havuzda oluruz genellikle.
O yüzden büyük ve temiz havuzu ve aquası olan ve birbirinden çok uzak olmayan,
yemek çeişidi ve kalitesi güzel ve temiz,
odaların temiz ve hijyenik olduğu
otelleri önerebilir misiniz ??
Ayrıca Limaklarda limra nasıldır girer mi bu kriterlere ?
-
Dün akşam baktıgımda.
Hotels com da
Hilton kemer için
Kurban bayramı 25 -30 haziran 5 gece
2 kişi 18500 tl iptalsiz.
1 çocuk ekleyince 35 bin iptal garantili.
Böyle farkmı olur ?
Fiyat performans otel arayanlar icin Felicia Holiday Village fiyat açıklamış ETS’de, geçtiğimiz yıl forumdan giden biri olmuştu memnun kalmıştı, puanı 9.2 Ets öneriyor oteli, arayışta olanlar inceleyebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 11 Kasım 2022; 16:57:42 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar, 27 Ağustos 3 Eylül arası 6 gece balayı tatili planlıyoruz açıkçası ilk otel tatilim olacak ,
Kafamızda
Granada Belek , okurcalar
Utopia World
Belek beach otel
Yorumlarınız önerileriniz nedir, sezonun yazdığım tarihte kalabalık olacağını düşünüyorum, granada fiyat açmadı sizce ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler
Bu sene granada Okurcalar da yaptım tatili ve bütçen nedir bilmiyorum ama geçen seneye kıyaslarsam eper 50bin gibi bi fiyatı olacaktır.
Diğer oteller ise Coşku Bey'in önerdiği oteller. pişman olacağını sanmam. Yorum yapmak gerekirse;
Granada Belek - Okurcalar -> Belek hakkında bişey diyemem ama kalite farklı olmaz diye düşünüyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Belek mi Okurcalar mı dersen denizinden dolayı Okurcalar derim.
Utopia World -> Otel çok güzel duruyor bence sizin açınızdan gayet mantıklı olur. Ben yürümeyi sevmeyen 6 yaş çocuk dolayısıyla denize olan mesafeden dolayı tercih etmedim.
Belek Beach -> Belekte Limak Atlantiste kalmıştım ve genel olarak Belek denizini önermem.
-
Çok teşekkürler hocam Utopia 25 bandında açtı ama okurcalarda fiyat merak ediyorum ama 25 bandı beklemekteyim şahsen granada Belek yüksek olacaktır diye düşünüyorum
Hocam selamlar,
Öncelikle Allah mutlu mesut etsin.Nacizane önerim balayı tatilinizi +16 adult kaliteli otellerde geçirmeniz olacak.İlerde çocuk olunca zaten bunlara gidersiniz.Ama balayı oteli olunca biraz özel olsun ister herkes.Eğer bütçeniz uygunsa
Royal Adam&Eve
Rixos Premium Göcek
Voyage Bodrum
Liberty Lykia
Orange Country Kemer
öneririm.Ben 15 yıldır evliyim eşimi balayında Crystal Hotel'e götürdüm diye hala başımın etini yer :) Yani tecrübeyle sabit,balayı oteli önemli mevzu..Tekrar size mutluluklar.
Granada Okurcalar eğer 25 bandında açarsa ben mevcut Crystal rezi iptal eder granadaya geçerim :)
Geçen sene eylül başı 6 gece konaklamada 45 bin fln çıkıyordu. Erken rezervasyonla asla 20-25 seviyelerine inmez tahminim.
-
Siz adam eve otele birde royal grubuna gecmeden gitseydiniz , maxx ta konakliyorken seneye buraya gideriz diye bi ziyaret edelim dedim , eşim neredeyse gozlerimi kapatip cikicaktik , listeniz gercekten guzel liste ama bence orange country o otellerin yanina yaklaşamaz , onun dişinda liste tam balayı oteli dolu.
Hocam çok teşekkürler, güzel tecrübe hemen bakacağım ☺️
Hocam emin misiniz arkadaşlarım 10kya Eylül 3. Haftasında kaldı aldıkları tarih Nisan 2022
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X