Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (62. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
329
Favori
644.258
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene balon balığı olayı yoktu hiç,sizin gittiğiniz sene benim de önümde onlarca tutan olmuştu ama bu yaz hiç görmedim hatta Ağustos sonuna kadar 15 gün kalan arkadaşıma da sordum o da yok dedi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • morkartal kullanıcısına yanıt
    Gönderdiğim akşam çıkıyordu, su anda çıkmıyor evet. Muhtemelen yüklerken açıldı o anlık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Öyleyse iyi gerçekten.2020 de gittim en son ve deniz tatilcisi olmamıza rağmen ilk gün gördüklerimizden sonra girmemiştik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Fiyat verdiğini gördüğünüz otellerden bir kaçını paylasir misiniz

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Uyelikle girilmiyor paraflytravel yazmaniz yeterli fiyatlari gorebilmeniz icin , mesela ben antalyaya giderken iki gunde hilton sarigerme de konaklamayi duşunuyordum , baska yerde acilmamasina ragmen orada fiyat 15 bin olarak gorunuyor, normalde iki gun konaklamayada izin vermiyorlardi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SirrealsQ kullanıcısına yanıt

Hocam önerilebilecek çok yer var. Neredeyse hepsini biliyorum. Ama en lüks olanı güral afyondur. Termalin maxxroyalidir diyebilirim. Ücretsiz vale hizmeti bile vardır.içi ihtişamlı ve hizmet kusursuza yakındır. Erkek-bayan ve karma havuzlar var. Havuz çeşidi çok fazla. Hatta kapalı bir aqua bile var. Aynı şekilde güral haricinde akrones termal oteli de şiddetle tavsiye ederim. Güraldan 1 tık daha ucuzdur ama aynı ya da yakın hizmet verir. Spa kısmı bildiğim kadarıyla Türkiyenin en büyüğü. İkisinde de yemekler çok iyi. Bu 2 otel sizi asla üzmez, Antalya otelleri ile yarışır.

• Bu yıl bu fiyatlarla bizim için tatil zor gibi...

Erken rezervasyon otelleri yerine Antalya otelleri yazıp ararsanız çıkıyor.

• Değerli forumdaşlarımız.

Geçtiğimiz yıl yaptığımız yönlendirmelerden ziyadesiyle olumlu geri dönüşler aldığımız;
    RUBI PLATINUM SPA RESORT SUITES
    Tesisine bu yıl da göstermiş olduğunuz yoğun ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Tesis için çocuk yaşları vb. konularda (6 ayı geçmemek kaydı ile) mutlaka bize danışın.
    Birinci çocuk 12 ikinci çocuk 3 yaşa kadar free olarak Deluxe Oda tiplerini alabiliyorsunuz.

Bu arada yakın bir zamanda tesiste fiyat artışı söz konusu olacaktır.
    Artıştan etkilenmemek adına, orta segment fiyatıyla üst segment hizmet iddiasındaki tesis için rezervasyon düşünen forumdaşlarımızın işlem tamamlamalarını tavsiye ederiz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü
  • isikayhan kullanıcısına yanıt
    Hocam rezervasyon ekranina gelince konaklacaklarin bilgisinde net dogum tarihi girdiriyor

• Sungate'den faydalanamıyorsunuz. Biz geçen sene konakladık, Sungate oteline gittik almadılar.

• Crystal admiral resort
    Crystal de luxe resort
    Mukarnas spa resort

Bunlar hakkında bilgisi olan var mı?
    2 çocuk 2 yetişkin mayıs sonu gideceğiz

• şimdi baktığımda çıkıyor erken rezervasyon otellerinde

Evet, otelin internet sitesinden baktım.

• Viserion87 kullanıcısına yanıt
    Biliyorum
    Setur aramda doğrum tarihini soruyor
    ETS aramada sadece yaşı soruyor, tarihi sizi yazdığınız gibi rezervasyon ekranında soruyor

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Otium Family Club Marine Beach bunda rezervasyon oluyor, siz hangisini diyorsunuz? Ona da bakayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenous -- 7 Kasım 2022; 21:24:36 >
  • ravenous R kullanıcısına yanıt

Ben Otium Family Eco Club’ı kast ettim. Fiyatı henüz açıklanmadı.

• Diverso kullanıcısına yanıt
    Değerli forumdaşlarımız.

RUBI PLATINUM SPA RESORT SUITES
    Tesisi özelinde %25 ön ödeme seçeneğimiz aktif hale gelmiştir.

Bu minvalde;
    - İptal güvencesi tarafımızca hediye edilir (İptal durumunda kesinti olarak yansıtılır)
    - %25 ön ödeme rezervasyon anında taksitli, kalan ödeme otele girişten 1 hafta önce taksitli şekilde yapılabilir.
    - Tüm kredi kartlarına vade farksız 12 taksit uygulanabilir. (Hem ön ödeme hem de kalan ödeme için geçerlidir)
    - Rezervasyonlar otele girişe 3 gün kalaya kadar koşulsuz iptal edilebilir.
    - İptal durumunda sadece iptal güvencesi tutarı kesintiye uğrar, onun dışında kalan tutar kesintisiz iade edilir.
    - İade süreçleri maksimum 1 haftadır.

ÖRNEK
    20.000 TL (İptal güvencesi dahil konaklama tutarı)
    %25 ön ödeme (5.000 TL) rezervasyon anında yapılır. Bu ödeme vade farksız 12 taksit şeklinde yapılabilir.
    %75 kalan ödeme (15.000 TL) otele girişten 1 hafta öncesine kadar yapılır. Bu ödeme de vade farksız 12 taksit şeklinde yapılabilir.

Otele girişten 3 gün öncesine kadar iptal talebinde bulunduğunuzda; İptal güvencesi tutarı (rezervasyon toplam tutarının %1'i) kesintiye uğrar,
    20.000 TL - 200 TL = 19.800 TL ödeme yönteminize göre en geç 7 iş günü içerisinde tarafınıza iade olur.

Şimdiden hayırlı olmasını temenni ederiz.
    Çok yakında tüm tesislerimiz için bu tarz ödeme kampanyalarımızı aktif hale getireceğiz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

bilgi için teşekkür ederim.

Akrones Hotel de konaklayacağım.

Aslında okadar ets de gezdim nasıl gömedim.

• Arkdaşlar bodrum crystal green bay da kalan oldu mu? Fiyat makul sayılır ama yorumlarda bazısı denizi çok övmüş bazısı denize berbat demiş. Burdan konklmış bi arkdaşın yorumu daha makbule geçer. Nedir gerçek?

Coşku Bey bu sene şikayet almadığını iletti. Ama yorumlarda kokuyor diyen bile var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 8 Kasım 2022; 22:47:50 >
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.