< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (65. sayfa)

-
-
Ben de Coşku beyden Ütopia World oteli aldım. Kafamdaki soru işaretlerini de bertaraf etti. Özellikle 25/75 kampanyası çok cazip geldi bana.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolun hocam fikirleriniz yetti ziyadesiyle geçen senelerde zaten yardimci oldunuz.inşallah Hocam neden olmasın zaman ve şartlar elbet bir gun denk düşer sohbet ederiz😊
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Değerli forumdaşlarımız.
Konuda kirlilik yaratmamak adına ayrı ayrı cevaplayamadığımız tüm dostlarımıza güvenleri için teşekkür ederiz.
Umarız yine kazasız, belasız bir sezonu hep birlikte yaşayacağız.
Rezervasyon süreçlerinize elimizden geldiğince yardımcı olmaya devam etmek niyetindeyiz.
Herkese iyi forumlar dileriz.
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Otelin yanından sazlık alan var geceler sivriden geçilmiyor denizi sabahlar genellikke güzel ögleden sonra çok dalga var bu arada deniz yüzeyinde ot çöp çok fazla.
Evet haklısınız. Yine de farklı altermstifler olması iyidir her zaman, Ets ve Bonus tekele döndürmeye başladı bu işi. Pandemiden önce bir çok rezervasyonum da oldu Tatilbudur ile o yüzden bende artılar var hala. Tabi pandemi sürecinde sıkıntı yaşayan arkadaşlar kolay kolay yanaşmazlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Daha önce bi kaç kez kullandım hatta kampanyaları vardı 5 gece topla 1 gece hediye mi neydi onu da sorunsuz kullandım.
Booking ile beraber en güvenilir 2 firmadan birisi. 30 üzeri rezervasyon yapmışımdır hiç sorun yaşamadım.
Maşallah rezervasyon yaptıran baya bir kişi var hayırlı olsun diyorum.
Rezervasyon yaptıranlar tarih ve fiyat bilgiside paylaşırsa karşılaştırma şansımız olur. Bizde yararlanmış oluruz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne demek hocam tamda yardımcı olamadık aslında. Şimdiden iyi tatiller dilerim. Allah gönlünüze göre versin inşallah.
Merhaba arkadaşlar benimde kafam karışık ve tavsiye isteyecektim. 20 temmuz-20 agustos arasında 5 gece tatil düşünüyorum tek çocuk var 6 yaşında. Alkol kullanmıyoruz bizim için en önemli şey denizin güzelliği, otelin ve odalarının banyolarının yeni ya da yenilenmiş olması ve biraz da kurumsal bir otel olması. Bütçe olarak 15-16 bin lira civarı düşünüyorum bu miktarı aşmayı pek düşünmüyorum. Geçen sene uygun bir fiyata the mariliss hill otelde kalmıştık fiyattan dolayi beklentim düşük olduğundan, denizi güzel olduğundan, alkol kullanmadığımızdan ve otelin, odalarının yeni oluşundan memnun kalmıştık. Daha önceleri iyi otellerde de alt sınıf otellerde de kaldım. Dedigim gibi deniz, oda, yemek ve kurumsallik mevzusu önemli bizim için acaba önerileriniz olur mu?
Fiyat yükselmiş olabilir mi?
Hocam yüksek sezonda hemde bu sene biraz zor alkol kullanmamanız pekde önemli değil gittiğiniz tesis okurcularda sanırım o bölgenin denizini sevdiyseniz konaklı Mahmutlar haricinde her yer güzel gelir sanırım tarihlerinizi Haziran yada eylüle kaydirabilirseniz olabilir en iyisi diversoya danışın yada bilgi sahibi arkadaşlar yardımcı olacaktır
Ziyadesiyle yardımcı oldunuz hocam ne demek hakkınızı yiyemem Allah herkesin gönlüne göre versin teşekkür ederim
Esim ogretmen oldugundan maalesef haziran ve eylul ayları bizim için yok🙂 alanya benim daha önce yüzüne bile bakmadiğım bir yerdi fakat sagolsunlar ekonomi ortada deniz temiz oldugunda benim için sıkıntı yok ince taşlık veya kum fark etmiyor. Çok dalgalı ve kayalık, yosunlu olmaması yeterli. Mesela en çok kemerin denizini seviyorum diyebilirim. Belekte denizi hiç sevmiyorum gerçi orada oteller oldukça pahalı. Castival hotel fena görünmüyor denize 350 metre olması hariç istediklerime uygun gibi. Fakat orada deniz nasıl bilmiyorum lara ve belek gibi öğleden sonra sürekli dalgalı ve bulanıksa tercih etmem açıkçası. Castival hotelle ilgili bilgisi olan var mı
Hocam selamlar,
Kriterlerinize göre maalesef çok fazla seçenek bulunmamakla birlikte gözüme çarpan 2 tesis oldu.Birisi sizinde bahsettiğiniz Castival hotel.Diğeri ise Vikingen İnfinity Alanya.Çok kaliteli ya da çok iyi gibi bir iddiam yok ancak,sanki verebileceğiniz para ve döneme göre Vikingen İnfvinity daha makul görünüyor.Bi inceleyin isterseniz.Bu arada gece sayısını azaltırsanız (5 yerine 4 olarak) daha çeşitli imkanlar çıkabilir karşınıza.
Limak Arcadia için yorum yapabilecek var mı?
-
Çok teşekkür ederim istediklerime uygun görünüyor denizi hakkında biraz tereddüt ettim araştıracağım.
Baktım ETS rezervasyonu kapatmış Biz Sizi Arayalm butonu aktif sadece. Zam gelmez umarım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X