Ölüdeniz Tonoz Beach Otel'i tavsiye ederim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (308. sayfa)

-
-
Hocam swandor da dün havuzu kapamislar belli ki bi halt oldu, şerit var tüm havuzda ve biri oturdu kenardan terliklerini yıkadı citiledi. İki gündür gördüğüm pislikten sinirlerim allak bullak oldu artık neyin medeniyetsizlerine gitti turlar satıyor kim bilir. Bize gelince altı aylık maaş istiyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün Utopia’da da şerit çekildi büyük havuza , bir çocuk büyük tuvaletini yapmış. Daha o havuza girmedim girmemde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Swandorkemer ile ilgili hep olumsuz tarafları yazdım şimdi biraz da olumlu yanlarını ya da diğer detayları yazayım. Swandor un yenilenen lobi ve restaurantlar i çok şık ve konforlu olmuş, lobi ve kapalı dinlenme alanlarında vakit geçirmek çok güzel. Yemekleri en az iki çeşit et ızgara eşliğinde ve barut Lara gibi restoranda odalara bölünmesi adım başı isteklerin alınması ve anında dönülmesi çok güzel. İçecekler açık sunumda kapalı görmedim dolaplarda bardak su var sadece. Süper lüks karışık çerezleri her istediğinizde aynı dolulukta,Antep fıstığı kaju badem fındık ve fıstık içeriğinde sıcak servis ediliyor. Gece eğlenceleri iyi ve sahnesi rahat konser verilebilir büyüklükte,bugüne kadar gördüğüm en iyisi idi. Zaten gece eğlencesi de var devamında klüp ortamı kurulmuş bayağı iyi eğleniyor gençler. Biz klasik havuz deniz yemek tatilcisi olarak havuzdaki durumdan muzdaribiz,olumlu yanları bu durumu bastıracak gibi değil sadece genel bir tur da iyi taraflarıni belirtmek istedim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
arkadaşlar nacizane bir sorum olacak sizlere. Airbnb güvenilirmi acaba? Şimdi mesela bir villa beğendim hoşumada gitti ancak uygun olması biraz kuşkulandırıyor?
-
Güvenilir ben bu yaz kaşta 3 gün den manzaralı residance ve kemer çamyuvada havuzlu villa kiraladım çok ilgili ev sahipleri vardı çok memnun kaldım direk telefonu var zaten ulaşabiliryorsun siteye tc kimlik ekran görüntüleri ön ve arka taratıp üye oluyorlar öyle sallama orayı aldım kaç yok tatil bitince para yatıyor hesabına ev sahibinin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dün döndüm. Bana göre değil. Yukarıda yazdıklarım gibi deniz mesafeli otel ama havuzlar yetersiz bu yüzden gitmem
Çocuklarımın yaşları 16 ve 12 olduğundan birçok otelde çok yüksek fiyat çıkıyor. Bazı otellerin aile odaları 2 tane 2 kişilik oda fiyatının da üzerinde. Bu sebeple Gloria Verde ilk tercihim olsa da Kasım ayında TUI BLU Sarıgerme Park'a 3-7 Ağustos tarihleri için 32.400 liraya rezervasyon yaptırmıştım.
Yol üzerinde daha önce Isparta Ramada veya Hilton Garden Inn hotellerinde konaklıyorduk ama 4 kişi için fiyat çok yükseldiğinden bu sefer Burdur Yalçındağ otelde konakladık, oldukça iyiydi. Burdur'da Arkeoloji Müzesi ve Doğa Tarihi Müzesi mevcut.
Sonrasında 2 gece Fethiye Ölüdeniz'de konakladık. Burdur-Fethiye yolu üzerinde Kibyra Antik Kenti var. Bence görülmeye değer. Fethiye’de Saklıvadi Kanyonu’n uğradık, görülmeye değer. Tonoz Beach Otel’de aile odasında kaldık. Sahile 50 m kadar bir mesafedeydi. Hem otelden hem de Belcekız Plajı’ndan çok memnun kaldık. Antalya’da deniz sebebiyle Kemer’deki otelleri tercih etmeye çalışıyordum ama Belcekız Plajı Kemer denizinden bana daha iyi geldi. Geçen sene Marmaris’te tekne tutuna katılmıştık. Fethiye’deki tekne turunda uğranılan koylar çok daha iyiydi.
4 gece TUI Blu Sarıgerme Park’da kaldık. Odamız ana binadaydı. Bina da oda da gayet bakımlıydı. Oda 4 kişi için yeterli büyüklükteydi. Odadaki minibar ilk gün su ile doldurulmuştu sonrasında lobideki grap&go bölümünden kendimiz su ve soda aldık. Minibarın doldurulmamasının eksikliğini hissetmedik.
Kahvaltılık çeşitleri yeterliydi. Taze sıkılmış portakal suyu imkanı çok iyiydi. Kruvasan ve donutları özellikle çocuklar çok beğendi. Çay ve kahvelerin lezzeti de çok iyiydi. Kahvaltıdaki tek eksik cevizdi bizim için.
Öğlen havuz bardaki snack kısmı biraz yetersizdi ama yediğim karidesli makarnayı çok beğendim. Purple&Turtle'da snack seçeneği daha fazlaydı. Et döner, hamburger, pide çeşitleri mevcut. Öğlen servis edilen yiyecekler masaya servis edilmiyor. Hiç sıra beklemediğimiz için bize pek dezavantaj olarak gelmedi.
Akşam yemeklerini de çok beğendim. Kuzu pirzola, sushi, somon gibi ana yemekler vardı. Tatlılar vasattı bana göre ama bunun dışında tüm yiyecekler çok lezzetliydi. Tesise gitmeden uygulama üzerinden barbekü ve alakart restoranlar için rezervasyon yaptırmıştım. Dört akşam yemeğinin sadece ikisini ana restoranda yedik. Barbeküde köfte, dana ciğer, kuzu şiş, Jumbo karides, levrek, sosis falan vardı, hepsi çok lezzetliydi. Levante alakart restoranın menüsü de hizmet kalitesi de oldukça iyiydi. Tesis genelinde ne havuz başında ne de restoranlarda müzik yok.
Yiyecek kalitesi ve lezzeti ile birlikte otelin en iyi olduğu konu çalışanlarıydı. Tüm çalışanlar nazik, güler yüzlüydü ve işlerini iyi yapıyorlar. Restoranda masa temizlenmesi, servis açılması veya içecekler için neredeyse hiç beklemedik. Yine, barlarda içecek için 1-2 dakikadan fazla beklemedik.
Hotelde soda dışında kapalı kutuda veya şişede içecek servis edilmiyor. Alkollü içecek çeşitleri de normalde satın almayı tercih etmediğim ürünler. Bu durum bizim için problem olmadı ama en azından mojito ücretli olmayabilirdi.
Otelde pastane bölümü mevcut değil. Snack yanında sunulan tatlılar da orta kalitede diyebilirim. Kahve saatinde sunulan kurabiyeler de maalesef kahvelerin yanında vasattı. Dondurma saatinde verilen dondurmanın da iyileştirilmesi gerekir. Dondurulmuş yoğurt veriliyordu, dondurmadan ziyade onu tükettik.
Otelin havuzu müşteri sayısı için yetersiz kalıyor. Zaman zaman da şezlong rezerve etme gerginliği yaşanıyor. Otel geniş bir alana kurulduğundan havuz ile deniz arasındaki mesafe de bir hayli fazla. Sahil kısmı çok geniş ve şezlong problemi yaşamadık. Deniz oldukça sığ ve ince kum fakat her zaman dalgalıydı, sabah az öğleden sonra ise daha fazla.
Daha önce Titanic Belek, Ela Resort, Sueno Belek, Barut Hemera, Barut Kemer, Xanadu Island, Voyage Türkbükü gibi daha pahalı otellerde konaklamıştık. TUI Sarıgerme aralarında bence en iyi çalışanlara sahip. Hiç bir yerde sıra veya boş masa beklemedik ve yemekleri çok lezzetli. Ama yine de fiyatları aynı olsa Titanic Belek, Ela Resort, Barut Kemer veya Voyage Türkbükü'nü tercih ederdim.
-
hocam nerelerde kaldınız bana rica etsem atabilirmisiniz size zahmet :)
-
Turist kitlesi genelde neresi hocam swandorun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thepromh -- 19 Ağustos 2023; 8:46:4 >
Çok karışık hocam İsrail de var,Afrika tarafından da var tabi kemer olarak Rus daha ağırlıklı duruyor. Diğer kemer otelleri yüzde 70-80 Rus ağırlıklı iken burası yüzde 40 yerli diğerlerinde de Rus biraz fazla olsa da karışık dediğim gibi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar jolly, ets vs gibi yerlerden direkt siteden almak yerine acenta ofisinden ya da çağrı merkezinden almak arasında fiyat vs farkı var mıdır? Bir youtube yorumunda gördüm çağrı merkezimizde özel fiyatlar gibisinden, böyle bir durum olabilir mi?
28Ağustos - 2 Eylül 5 gece için herşey dahil yer bakıyorum 4 yetişkin aile için 60-70 bine bir şey bulamadım acentaların ofislerine mi gitsem diyorum.
-
Herhangi bir acentaya gittiğinizde doğal olarak maddi çıkarı olduğundan size elinde ki satılamamış veya o an kendince kar marjı en iyi olan yeri satmaya çalışacaktır.
özellikle turizm konusunda acentaya gittiğinizde otel önerisi almak için değil ; ben şu oteli istiyorum fiyat nedir diye gitmelisiniz.
ayrıca otellerin kendi rezervasyon kanalları acentalardan çok daha uyguna fiyat verebilmektedir.bu sene gittiğim tüm otelleri kendilerinden aldım.
bu sene ki otel fiyatlandırmaları da öyle bir halde ki 2 sene önce 2 otel arasında 1/3 fiyat farkı varken bugün alakasız kalitede ki 2 otel aynı fiyat olabiliyor.bu farkı bilmeyenlerde pahalı oteli aldım; iyisidir diye yanılıyor.
Hocam aydınlatıcı yanıtınız için çok teşekkür ederim. Ben de otelin sitelerine bakıyorum ama genelde ets jolly vs verdikleri ile aynı fiyat oluyor, aramak mı gerekiyor daha uygun fiyat için bilemedim.
-
2024 eylül için Lara Barut rezervasyonunu, otelin çağrı merkezi üzerinden vade farksız 9 taksit ile az önce tamamladım. Giriş tarihinden 7 gün öncesine kadar ücretsiz iptal mevcut, ekstra bir sigorta ücreti vs ödemedim. Daha iyi bir fırsat çıkarsa bunu iptal edip değerlendirebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tarih aralığı ve fiyat ne kadar tuttu hocam acaba
23 eylül giriş 4 gece 43.400 TL
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Forumda fazla yazmama kararı almıştım ama siz yazınca paylaşayım dedim ben de,
Çocuksuz bir aile olduğumuz için biz de bu hafta Tui Blue Barut Andız’ı 14-21 Mayıs 7 gece 30.900e satın aldık. Daha önce Barutta konakladığımız için yüzde beş sadakat indirimi ile.
Ets üzerinden almak istemiştik ama sadakat indirimini Ets yapamayınca biz de uğraşmamak için Barut üzerinden aldık, dediğiniz gibi bir hafta kalaya kadar iptal olduğu için erken rezervasyon açılınca daha güzel bir fırsat çıkarsa değiştiririz dedik, çıkmazsa burası garanti olur diye düşündük.
Barut Andızın puanları çok yüksek, resimler de bizi memnun etti. Voyage Torba açtığında 4 gece benzer fiyata açarsa belki değiştiririz diye düşünüyoruz,
Belki de beklentiyi kısıp uzun tatil yapalım düşüncesinde 7 geceden devam edeceğiz.
Bu arada çocuklu ailelere eğer denize uzaklık sorun değilse bir bilgi daha paylaşayım,
Barut Sunwing oteli bu yıl yenileniyor. Barut Goia ismiyle 5 yıldız konseptine dönüşerek açılacakmış, denize 600 metre tek handikap, fiyatlar yine çok güzel çıkıyor. Biz çocuk olmadığı için, Andız da denize 150 metre olduğu için şansımızı ondan yana kullandık.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X