< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (309. sayfa)

-
-
Bizde pansiyona 1000 tl fiyat çektiler diye kalmaktan vazgeçtik ne hayatlar yaşıyorsunuz be
-
Ankara Bodrum yol güzergahı için tavsiye verebilirseniz sevinirim.
Denizli’ye kadar aklımda soru işareti yok aslına bakarsanız Denizli sonrası hangi istikametten gitmek gerek yardımlarınızı bekliyorum.
-
Olympos healt resort otelini düşünüyorum giden duyan bilgisi olan var mı acaba yorumlar genel olarak iyi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 20 Ağustos 2023; 11:0:42 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlk açıldığında giden vardı erken çıkış yapmışti,son dönemde ben baktığımda otobüsle tikis tepis plaja gidenlerin yorumları sonrası incelemeyi bıraktım,belki düzelmiştir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de crystal.admiral resort oteli temmuz ayinda setur uzerinden telekom indirimi ile 5 gece 2 yetiskin 2 cocuk 34 bine satin almistim,acikcasi gitmeden diger crystal otellerindeki olumsuz yorumlar tedirgin etse de simdiye kadar gittigim en iyi f/p oteli diyebilirim, gidecek kisiler icin bilgi olmasi acisindan
Olumlu yonleri
Setur yetkilisi cok hizli islemlerimizi gerceklestirdi ve hemen saat sabah 10 da odamiza yerlestik
Yiyecek icecek konusunda oldukca iyiydi her ogun et yemegi turk damak tadina uygundu, meyveler lezzetli salata bari fena degildi, tatlilari cok super olmasa da tatmin edici boyuttaydi asuresi guzeldi,
Aquaparki cok guzel muazam, cocuklar icin ayri buyukler icin ayri var bu nedenle 6-7yasindan buyuk cocuklar kendi kayabilecekleri sekildeydi, havuzlar da herhangi bir problem yasamadik 1.40 derinlikte ve temizlik iyiydi.
Oteli ben alirken sadece Ege konseri varken ozan dogulu da bize joker oldu muhtemelen erteledikleri icin bize denk geldi ama hergun anfi tiyatro ve sonrasinda canli muzik bir cok otelde gormedigim kadar iyiydi.
Calisanlar oldukca saygili ve nazikti turk yabanci ayrimi hissetmedik,
Cocuklar uzatalim tatili diye istediler sevdiler,
Odalarda temizlik hergun yapildi, sadece birgun havlu degismedi o da unuttular.sanirim,
Minibarda soft iceceklerin eksikleri hergun yenilendi,ancak mesrubat icecek ve su disinda bir sey yoktu.
Denize yolun altindan ufak bir tunelle geciliyor ama cok.yakin ve havuzlara gore cok daha sakin,
Plajda bari oldukca gzl yemek icmek sikinti olmuyor,
Ozellikle cocuklar icin sinirli da olsa kapali algida dondurma var
Pastanesi cok gzl tatlilar lezzetli, biraz ilerde wafel bolumu var o da glzdi,
Aracimizi biraz asagi park ettik ama sorun yasamadik
Olumsuz yonleri,
Bizi rahatsiz eden odanin izolasyonu idi yan odadan normal konusmalar duyuluyordu, tuvalet ve banyo su sesleri cok asiri sekilde duyuluyor, bunu farketmemiz 3 gunu buldu cunku odada durmadigimiz icin, cikmamiza 2 gun kaldigi icin odayi degistirmedik,
Alkol kullaniyorsaniz markali urunler yok malesef, bira bile sadece kokusu var gibi,
Alacart icin Turk restoranina rez.yapmistik ancak sadece karisik izgara oldugunu ogrendik masaya oturdugumuzda cocuklara hitap etmedi ilginctir alakartin etleri de guzel.degildi malesef,
Otel cok kalabalik ancak avrupali turist cogunlukta yer yer turki ve araplar olsa da, bu kalabaliktan dolayi hem yemek te masa bulmak zor olabiliyor hem de havuz kalabalik oluyor, sezlonglara sabah havlu koymazsaniz yer bulmak zor olabiliyor,
Denizi cabuk derinlesiyor
Aklima gelenler bunlar.ancak otel fiyatlarinin 40-50 bin den basladigi bir donemde ufak tefek.olumsuzluklara ragmen crystal admiral bizi oldukca tatmin etti, gideceklere de tavsiye ederim...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gfms -- 20 Ağustos 2023; 13:14:28 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Denizli-Nazilli-Aydın-Yatağan-Milas yolunu kullanıyorum, yol düzgün ve güzel, ancak fazlaca yerleşim merkezinden geçildiği için trafik ışıkları sizi üzebilir. Denizli-Nazilli-Bozdoğan-Yatağan-Milas yolunda Nazilli-Yatağan arası kestirme ama dağ yolu, hafif virajlı. Muğla üzerinden olanı ise hiç kullanmadım.
-
Eylüle kadar uhd otellerde 3 gün fırsat gördüğünüz tesis var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hotels.com ile yaşadığım acı deneyimi paylaşayım, bu site üzerinden rezervasyon yaptıracak olanların tekrar düşünmesi için..
Hotels.com üzerinden Mart ayında Ramada Isparta oteline bir gece için iki yetişkin bir çocuk 1500 liraya kahvaltı hariç rezervasyon yaptırmıştım. Ödemeyi de otele girişte yapacaktım. Geçen hafta otele giriş yaptım nihayet. Check in esnasında ödemeyi de yapayım dedim fakat 2200 lira istediler. Sebebini sorduğumda rezervasyon yaptırdığım tarihteki kur ile şu anki kur arasındaki farkı sebep gösterdiler. Durumu hem otel yönetimi hem hotels.com MH ile görüşmeme rağmen sonuç değişmedi. Otelin yaptığı tek jest ücretsiz kahvaltı vermek oldu sadece.
İşin kötüsü hotels.com’dan doğru dürüst muhatap bulamıyorsunuz. Web siteleri üzerinden yazılı görüşme yapılıyor fakat karşınızdaki kişi yabancı ve translate kullanarak size cevap yazıyor, buna eminim. Anlaşmak biraz zor:)
Kısacası, sitede gördüğünüz TL fiyatlara aldanmayın arkadaşlar. Aslında fiyatı Euro cinsinden veriyorlar. Yanına da büyük puntolarla TL fiyatları yazıyorlar fakat yerli müşteri de olsanız Euro üzerinden ödeme hesaplıyorlar.
Şikayetvar sitesi kur farkı şikayetleriyle doluymuş meğer. Sonradan uyandık ama iş işten geçmişti artık :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bana da tersi olmuştu hocam 850 tl falandı rezervasyonum, kur düşünce 780 tl civarı ödemiştim yıllar önce. Hotels rezervasyonlarımda kuru takip ediyorum tl cinsi olmuyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Neyse ki ender gelişen kur düşüşüne denk gelmişsiniz. Epey şanslısınız:)
Bende geçen ay agoda üzerinden bela bir işe bulaştım. Supreme Sultanahmet otele fiyat sabitledim 1070 liraya,sonra da alım yapmak istedim ama sistem alım için hata veriyor, farklı denemelerde yeni bir alım yaparken de sabitledigim fiyatı düştüğünü görüp direk alım yaptım bu sefer de otel iptal etti alımı, ancak iadede sabitlemede verdiğim ücret iade gelmiyor o iade edilemez yandı görünüyor. Onlarca kere yazistim okyanus ötesindeler zaten yok o yok bu hala bekliyorum harcama itirazı da yaptım onlar da mailleri istedi falan bı daha bulaşmam ikisine de.
Rubi Platinum Spa Resort kendi sitesinde müsaitlik olmayan tarihlerde, Setur'da boş oda olması sizce normal midir? Gelecek hafta için 5 gece 2 ayrı oda olarak websitesi üzerinden alacağım ama sonrasında sorun yaşar mıyım diye korkuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metiletilfenol -- 20 Ağustos 2023; 18:49:0 > -
Tur firmasına ayırmışlardır sorun olacağını sanmam. Aldıktan sonra mutlaka oteli arayıp teyit ettirin.
Yeni hobim günlük bu sayfayı okumak oldu 😅 resmen dmax platformu izliyor gibiyim.
Çok Teşekkür ederim yardımcı oldunuz.
-
Korkacak bişey yok. Firmalar bazı odaları kendisine rezerve edebiliyor. Rezervasyonu yapıp oteli arayarak teyit edebilirsin.
-
Merhaba hocam az önce 30 ağustos-4 eylül tarihleri arasına Jolly çağrı merkezi üzerinden Mylome otelden rezervasyon yaptırdım. Normalde websitesinde standart kara manzaralı oda bu tarih aralığı için 36990 TL görünmesine rağmen çağrı merkezi üzerinde 34935 TL fiyat verdiler. Ayrıca yapıkredi worldkart kampanyasıyla da birleşince(2600 TL puan da oradan geldi) 32335 TL'ye geldi. Jolly özelinde konuşmak gerekirse çağrı merkezine özel bir indirim söz konusu oldu.
-
arkadaşlar geçenlerde de yazdım araya kaynadı. 11 eylül girişli kemerde otel tatilim var. bir iki gün öncesinden çıkıp çoluk çocuk dolaşıp gidesimiz var. manisa tarafından çıkacağım pamukkaleye mi uğrayayım yoksa muğla taraflarından dolana dolanamı gideyim karar veremedim. tavsiyesi verecek olan varsa dinlemek isterim. teşekkürler..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X