Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Swandorkemer de havuz etrafındaki durumu fotoğrafladim. Havuz kenarları ne yazık ki temizlenmiyor gün boyunca insanlar buralara basıp basıp dolaşıp havuza giriyorlar. Nezih bir lobi ve restaurantlar yapsanız da ana temalarin başında havuz ve hijyen gelir. Bu otele hala yeni odalar yapılıyor akıl alır gibi değil bu kadar havuza kim nasıl sigsin o da ayrı bir mesele.Aqua merdivenleri de leş gibi.
    2023 F/P Otel Fırsatları
    2023 F/P Otel Fırsatları
    2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 17 Ağustos 2023; 11:42:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• cornelia diamond alayım dedim ancak son günlerinde ki videolara baktım instagramdan belek denizi özüne dönmüş sanırım.dalga ve berrak olmayan bir durumda gördüm.şu an o bölgelerde olan var mı acaba?

yoksa kaş yapacağım sanırım yine.

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Kemer ki bu kadar bulanık belek i düşünemiyorum

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Genel olarak bi durum galiba bende Didim Aquasis Deluxe deyim şuan Didim denizi normalde berraktır ama burasında bulanık geçen ay gittiğim Çamyuva kemerde akşam üstleri pislik geliyordu öğlene kadar mükemmeldi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2024 için eylül sonuna Lara Barut alayım diyorum ama bilgisi olan arkadaşlar varsa bazı sorularım var.

İlk olarak eylül sonu hava kötü olursa ısıtmalı havuzu açaralar mı? Tripadvisor'da mayıs ayı için hava kötü olmasına rağmen ısıtmalı havuzu açmadılar gibi yorumlar okudum.

İkinci olarak Lagoon Oda, Bahçe Oda ve Yandan Deniz Manzaralı Oda aynı fiyat çıkıyor. Oda konusunda önerisi olan var mıdır?

• sezar kullanıcısına yanıt
    Aquasis’e ilk açıldığı sene gitmiştim ve denizi o zaman da kötüydü.
    Didim’de denize girilecek en iyi yer Altınkum sanırım.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt

videolara baktığımda da hiç hoş değildi belek denizi.tatil anlayışımızda deniz + yemek kalitesi olduğundan sanırım bu sene uhd tatil olayı bitti benim için.kaş akçagerme ye bakacağım tekrardan.

Sabah saatlerinde bile temiz ama net bir berraklık yok, dalgalı oluyor genelde de öğleden sonra kirleniyor iyice kemer merkez de böyle idi kiriş de aynı durumda.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Açılıyor ben bu kuş gittim ocakta 4 gün full Açık havuzlar ısıtma açıktı hiç kaplıya girmedik için rahat olsun bu arada alkol kalitesi gerçekten çok çok iyi barmenler özellikler

Ana binada al lagıoon dışarda farklı bir bina ana bir an her yere yakın

• Hilton kemere gidecek arkadaş vardı sanki otelle ilgili hiç yorum paylaştı mı?ben mi kaçırdım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sezar kullanıcısına yanıt

Kışın açılıyordur ama mayıstan ekime kadar sezon sayılıyor ya ondan dedim acaba sezon diye açmamazlık mı yapıyorlar diye.

Eylül sonu sıcak olur ama bence hiç gerek kalmaz gibi geliyor bana özellikle Antalya

• sorrento kullanıcısına yanıt
    Otel güzel çok büyük havuzu var yemekleri güzel snachler gayet yeterli tesis çok büyük bence güzel fiyat performans alkol kalitesi her barın aynı değil lobi bara git gel çok yaptım 😃 alm çok büyük olduğu için kalabalık kesinlikle hissedilmiyor

Belek denizi dalgalı. Pek iyi değil bu hafta

• X belek te kaldim. Denize uzak otel servisle gidiliyor. Havuzlar bariz şekilde yetersiz. Odalar ve yatak ufakti. Eksikleri var hala. Artıları personel iyi ,yemek seçmem o yüzden yorum yapamam, dondurma Algida, alkol black labela kadar var, bira şişede becks miller Efes, Starbucks outlet var. Çocuk havuzu iyi. En iyisi çocuk kulübü ordaki personel susesi, Xanadu resort ve islanda göre çok üstün.

• X Belek için yazmayı unuttum sahnesi gördüğüm en iyi sahne. Xanadu resort, Xanadu island,Kaya palazzo, kaya Artemis, Limak Kıbrıs, pine beach, susesi ile kıyaslayınca.

• 2024 için erken rezervasyon Eylül'de alırım artik. Bu sene son dakikada alınca uçaklar çok pahalıydı. 2024 barut dışında açıklanan varmı? 80-100bin arası bütçe ayırmayı düşünüyorum. Voyage Rixos ya da ragnum o fiyatlara olabilir mi?

• Bugün utopia world’de deniz fena değildi. İskeleden atlayabildik fakat deniz severler için tekrar söylüyorum denizi berrak değil,muz tarlası olduğu için hep rüzgardan deniz kirlenmiş ve dalga çok var. 2-3 adım sonra 2 metre oluyor deniz.Sahili kum minik taş karışık. Sahildeki şemsiyelerin değişmesi gerekiyor eski tip hep. Ayrıca sahil bar’da alkol seçeneği çok az. Otel hakkında son yorumumdu.

Otel gerçekten gerek yemek, gerek temizlik açısından çok güzel ama deniz sebebi ile bir daha tercih edemeyeceğim.Deniz çok tercih etmeyecekler için kesinlikle tavsiye ederim.Herkese iyi tatiller.

Bazı rus’larda hiç görgü kuralı yok özellikle çocuklarında.Havuz’da ayran içip havuza ayran bardağını sokanmı dersin,bilardo oynarken senin masana gelip topa vuranımı dersin çocuk olduğu için (12-13 yaşlarında ilkinde birşey demedim 2.cide bacanak bayağı sinirlendi tuttum) sıra beklemeyi bilmeyenimi dersin. 1 araplar, 2bunlardan nefret ettim.Nazik kibar olanlarıda yok değil ama işte.

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 17 Ağustos 2023; 19:7:52 >

• 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.