2023 F/P Otel Fırsatları (307. sayfa)

-
-
cornelia diamond alayım dedim ancak son günlerinde ki videolara baktım instagramdan belek denizi özüne dönmüş sanırım.dalga ve berrak olmayan bir durumda gördüm.şu an o bölgelerde olan var mı acaba?
yoksa kaş yapacağım sanırım yine.
-
Kemer ki bu kadar bulanık belek i düşünemiyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel olarak bi durum galiba bende Didim Aquasis Deluxe deyim şuan Didim denizi normalde berraktır ama burasında bulanık geçen ay gittiğim Çamyuva kemerde akşam üstleri pislik geliyordu öğlene kadar mükemmeldi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
2024 için eylül sonuna Lara Barut alayım diyorum ama bilgisi olan arkadaşlar varsa bazı sorularım var.
İlk olarak eylül sonu hava kötü olursa ısıtmalı havuzu açaralar mı? Tripadvisor'da mayıs ayı için hava kötü olmasına rağmen ısıtmalı havuzu açmadılar gibi yorumlar okudum.
İkinci olarak Lagoon Oda, Bahçe Oda ve Yandan Deniz Manzaralı Oda aynı fiyat çıkıyor. Oda konusunda önerisi olan var mıdır?
-
Aquasis’e ilk açıldığı sene gitmiştim ve denizi o zaman da kötüydü.
Didim’de denize girilecek en iyi yer Altınkum sanırım.
videolara baktığımda da hiç hoş değildi belek denizi.tatil anlayışımızda deniz + yemek kalitesi olduğundan sanırım bu sene uhd tatil olayı bitti benim için.kaş akçagerme ye bakacağım tekrardan.
-
Sabah saatlerinde bile temiz ama net bir berraklık yok, dalgalı oluyor genelde de öğleden sonra kirleniyor iyice kemer merkez de böyle idi kiriş de aynı durumda.
Açılıyor ben bu kuş gittim ocakta 4 gün full Açık havuzlar ısıtma açıktı hiç kaplıya girmedik için rahat olsun bu arada alkol kalitesi gerçekten çok çok iyi barmenler özellikler
Ana binada al lagıoon dışarda farklı bir bina ana bir an her yere yakın
Hilton kemere gidecek arkadaş vardı sanki otelle ilgili hiç yorum paylaştı mı?ben mi kaçırdım?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kışın açılıyordur ama mayıstan ekime kadar sezon sayılıyor ya ondan dedim acaba sezon diye açmamazlık mı yapıyorlar diye.
-
Eylül sonu sıcak olur ama bence hiç gerek kalmaz gibi geliyor bana özellikle Antalya
Otel güzel çok büyük havuzu var yemekleri güzel snachler gayet yeterli tesis çok büyük bence güzel fiyat performans alkol kalitesi her barın aynı değil lobi bara git gel çok yaptım 😃 alm çok büyük olduğu için kalabalık kesinlikle hissedilmiyor
Belek denizi dalgalı. Pek iyi değil bu hafta
X belek te kaldim. Denize uzak otel servisle gidiliyor. Havuzlar bariz şekilde yetersiz. Odalar ve yatak ufakti. Eksikleri var hala. Artıları personel iyi ,yemek seçmem o yüzden yorum yapamam, dondurma Algida, alkol black labela kadar var, bira şişede becks miller Efes, Starbucks outlet var. Çocuk havuzu iyi. En iyisi çocuk kulübü ordaki personel susesi, Xanadu resort ve islanda göre çok üstün.
X Belek için yazmayı unuttum sahnesi gördüğüm en iyi sahne. Xanadu resort, Xanadu island,Kaya palazzo, kaya Artemis, Limak Kıbrıs, pine beach, susesi ile kıyaslayınca.
2024 için erken rezervasyon Eylül'de alırım artik. Bu sene son dakikada alınca uçaklar çok pahalıydı. 2024 barut dışında açıklanan varmı? 80-100bin arası bütçe ayırmayı düşünüyorum. Voyage Rixos ya da ragnum o fiyatlara olabilir mi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X