Selamlar, geçen sene Fethiye/Günlüklü koyundaki Bay Beach Club'ta kalıp güzel bir tatil geçirmiştik. Herşey dahil, içki eksta, diğer türlü sabah-öğle-akşam ve öğlen sneak bar da mevcuttu. gayet yetti bize, ne yediğimizi bildik. bu sene de yine aynı tarz bir yer bakıyoruz eylül ortası için. 2-3 yer buldum fiyatlar uçuk. 2 oda için 85K altına bir şey çıkmadı baktıklarımda. 5 gece için. mümkünse yine bu otel gibi koyda kalan, denizi dalga vs. süpriz yaşatmayacak, butik ya da orta büyüklükte, kalabalık hissettirmeyecek bir yer aklına gelen varsa ve paylaşırsa çok memnun olurum. not : antalya vs. taraflarına inesim yok. fethiye civarı, max datça gibi. |
2023 F/P Otel Fırsatları (310. sayfa)

-
-
Geçmiş olsun, otelde ödeme seçeneği sunan platformlar maalesef bu şekilde euro ödeme alıyor. Siz euro bazlı ödemeyi sabitlemiş oluyorsunuz. Bu durumdan kaçınmak için o an ödeme yapmak gerekiyor.
-
Bu tatilde gördüğüm abukluklar diye son not düşeyim tatiline sektörde ucuz olsun HD olsun mantığının acısını bu yaz çektim.
Tthydros da sebilden su doldurduk, çocuk havuzuna bir çocuk işedi ve biraz sonra gitti ordan su içti bizden başka gören olmadi,biz o arada yarım saatlik plaj havlusu temin etme beklemesinde idik,sonuç alamadık ve son gün öğleden sonra denize giremedik,bu tesis 5 yıldızlı.
Swandorkemer de küçük ve etrafı derz/fayans kirliliği had safhada olduğundan havuzu hiç kullanmadik,kullananlar da yalınayak dolaşıyordu önceki günlerde söylemiştim. Ana iki havuzdan biri ve bir çocuk havuzu bu hafta içerisinde birer kez kapandı bu abukluk değil ama düşünün dört günde iki kez havuz kapanıyor. Atlet ile ana restoranda dolaşan dedeler,fistanli nineler bu grup turist genellikle orta asya bölgesinden. Terlik citileyerek havuzda yıkama buna iki kere şahit oldum. Sifonu bozuk odada bir gece geçirmek zorunda kalmamiz ve çocuk yatağının odanın tek kişilik koltuğu olması. 6 gece kaldığım tesiste 30dk havuza giremeyerek tamamlamamiz.
Plase olarak bucak öğretmenevi nin leş gibi olması,bunu bana tavsiye eden oturduğu sandalyeyi bile kolonyagi ile temizleyen arkadaşıma ayrıca selamlar:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 21 Ağustos 2023; 15:4:50 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hala konuda crystal green bay resort tavsiye almaya çalışanları, tavsiye edenleri görüyorum. yapmayın etmeyin millet bu paraları kolay kazanmıyor.
gidin pansiyonda konaklayın bu otelde konaklamayın. deniz seven adam zaten imkanı varsa ilk saniyeden kaçar gider parasını iade ister.
yazık günah vallahi yazık günah
-
Teşekkürler. Evet dediğiniz gibiymiş meğer.
-
Hocam yorumunuz üzerine incelediğimde Swandor Kemer son zamanlarda google haritalar üzerinden aldığı kötü yorumları biraz düzeltmek için harekete geçmiş görünüyor. Sadece bugün google haritalar üzerinden yapılan onlarca yoruma bakarsanız hepsi 5 yıldız ve olumlu olarak yorumlanmış. Hatta çoğu hesap aynı dakikalarda Litore Resort Oteline de 5 yıldızlama yapmış. Müşteri ilişkileri departmanı fake hesaplar üzerinden puanlama yapmakla meşgul anlaşılan :) Böyle göz ününde Swandor gibi büyük otellere yakışmıyor böyle hareketler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerSync -- 21 Ağustos 2023; 15:33:27 > -
Saolsunlar bize de şarap ve meyve yollamışlar ama havuzuna giremediğim bir tesis neyleyim ikramı.Tek sıkıntı kirlilik de değil,havuzu ince uzun yapmışlar bide koyu bir zemin nehirde yüzer gibi,yeşil taş bazı havuzlara yakışıyor ama bu taş çok olmamış, dar olunca da ince hir nehirde yuzuyorsun gibi ve yoğunlukla sırt sırta denk geliesin hâlbuki alanı bayağı var zaten sabah saat 8 gibi 5-10dk girdim o da hamam suyu o saatte bile. Kötü düşünülmüş ben buraya comfort odaya geceliği 10 kusur bin verip gelsem sabahı beklemezdim, dışarıda bir öğün olmuş 1500 lira alkolsüz o da,yeme-icme denizle telafi saydım. Ayrıca denizi sabah 10 itibariyle dalgalı ve kirleniyor açık denizin bu denli kirlenmesine de ayrıca şaşırdım kemer de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 21 Ağustos 2023; 15:54:53 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar destinia.com güvenilir mi? Google bu siteden sürekli fiyat veriyor ama hiç yorum göremedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu cumartesi ordayım hocam. Bakalım biz ne yaşicaz.
-
Tercih meselesi tabi ama bilindik firmaların dışına çıkmak her zaman risk.
-
deniz sever birisiyseniz eğer üzülürsünüz.
tekne turu da kaldırılmış, demek ki maliyetler çoğalmış.
Yemeklerinde bir tık gelişme olmuş olabilir ama sanmıyorum.
-
Bakalım hocam nasip kısmet. Çünkü 6 gece bu ayarda bi oteli bu paraya artık imkansız alamıyorum. Siz zamanında yorum yazıncada bakmıştım maalesef alternatif yoktu.
Düzeldiğini umut etmekten başka bişey gelmiyor şuan elimden.
Cuma günü çıkıyorum yola.
Merak ettiğim bi konu Diğer cuma günü çıkış yapmam gerek fakat odayı boşaltınca akşama kadar otelde takılmaya müsade ederler mi? Çocuk olduğundan gündüz yolculuğu işkence oluyor. Uyku saatinde çıkmam lazım yola.
Öyle bi tecrübeniz oldu mu? Çoğu otel izin veriyor buna ama bilemedim.
-
Bende pazar günü giriş yapıcam aynı otele inşallah memnun kalırız .quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKBakalım hocam nasip kısmet. Çünkü 6 gece bu ayarda bi oteli bu paraya artık imkansız alamıyorum. Siz zamanında yorum yazıncada bakmıştım maalesef alternatif yoktu.
Düzeldiğini umut etmekten başka bişey gelmiyor şuan elimden.
Cuma günü çıkıyorum yola.
Merak ettiğim bi konu Diğer cuma günü çıkış yapmam gerek fakat odayı boşaltınca akşama kadar otelde takılmaya müsade ederler mi? Çocuk olduğundan gündüz yolculuğu işkence oluyor. Uyku saatinde çıkmam lazım yola.
Öyle bi tecrübeniz oldu mu? Çoğu otel izin veriyor buna ama bilemedim.
Oda olarak 3 tane bina olduğu söylendi sadece ana binada asansör varmış bebek arabası olduğu için oradan yer ayırttım ama diğer binalar daha yeni olabilir bilgi aldınız mı bu konuda
Geç çıkış konusunda bir sorun yaşamazsınız geçen sene baska bir crystal otelde bende öyle yapmıştım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bu sene kasım-aralık’ta açılır ise, erken reservasyon 2024 fiyatlarını çok merak ediyorum. Setur gene %1’ini öde yapıp kalanı otele gitmeden 1 hafta öncesine kadar öde yaparsa süper olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
%1 %25 kampanyası olmazsa almayı düşünmüyorum gelecek 9 ayda 50 60 bin tl paramı gider işlerim şahsen seçim de var ..
Yok valla burdaki o günki yorumlara ve diğer sitelerde yapılan yorumlara güvenerek aldım. Standart Kara Manzaralı odaydı sanırım benim ki. Hangi binadadır nasıldır çok detay yok bende.
-
Tekne turu ücretsizmiydi hocam siz gidip kaldınız mı crystal green baydequote:
Orijinalden alıntı: investingdeniz sever birisiyseniz eğer üzülürsünüz.
tekne turu da kaldırılmış, demek ki maliyetler çoğalmış.
Yemeklerinde bir tık gelişme olmuş olabilir ama sanmıyorum.
Gidince bakarsınız artık cumartesimiydi sizin giriş?quote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJKYok valla burdaki o günki yorumlara ve diğer sitelerde yapılan yorumlara güvenerek aldım. Standart Kara Manzaralı odaydı sanırım benim ki. Hangi binadadır nasıldır çok detay yok bende.
Ben memnun kalacağımızı düşünüyorum denizde kişiden kişiye göre değişir ben dalgasız durgun deniz seviyorum eğer temizse sorun yok
Aynen cumartesi giriş cuma çıkış.
İyi tatiller şimdiden bizimde pazar giriş olacak odayla ilgili ilk gün durumu yazabilirseniz sevinirim belki bizde ona göre önlem alırızquote:
Orijinalden alıntı: Eagle.BJK
Aynen cumartesi giriş cuma çıkış.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X