< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (305. sayfa)

-
-
Bunu ben de anlayamıyorum, otelde normalde içtiğimin 2 katını içmeme rağmen aynı etkiyi yapmıyor. Sırf bu yüzden bir daha kapalı şişe bira vermeyen otele gitmeyi düşünmüyorum.
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Utopia World’den bildiriyorum..
Bugün oteldeki ikinci günümüz. Her şey güzel gidiyor şimdilik.
Personelin ilgi ve güleryüzü had safhada.
Yemekler lezzetli.. Kuzu tandır da var, somon ızgara da.. Her zevke hitap eden bir yemek bulmak mümkün.
Bira markası tuborg fıçı var sadece.
Cin markaları ise Beefeater, Gordon’s ve Gilbeys ile adını unuttuğum bir markadan teşekkül ediyor.
Genelde cin ve bira içtiğim için diğer içkilere bakmadım:) Bu arada istediğiniz kokteyli de hazırlıyorlar. Her barında geniş bir kokteyl menüsü mevcut.
Sabah kahvaltıda taze sıkılmış portakal suyu var. Kendiniz sıkıyorsunuz ama. Cihaz çok olduğu için kuyruk olmuyor neyse ki.
Beni en çok şaşırtan şey gece büfesinin a la carte olması.. Masaya servis yapıyor garsonlar ve menüsü hayli zengin. Gece büfeleri benim bildiğim çorba ve birkaç aperatif yiyecek açık büfe olarak sunulurdu. Utopia burada farkını konuşturmuş desem abartmış olmam. Tebriği hak ediyorlar.
Otelin bana göre en büyük eksi yönü konumu. Neredeyse Alanya’yı da geçip Mersin’e doğru yol alıyorsunuz ve otel bir tepede konumlanmış. Bu yüzden düz ayak değil. Ana binadan merkezi havuza ve diğer havuzlara geçmek için birer kat aşağı inmeniz lazım. Aşağı inişler merdiven ve asansör ile yapılıyor. 3 adet asansör var ve yoğunluk yok.
Denize servis shuttle ile sağlanıyor ve asansörle plaja iniliyor. Asansöre gelmeden önce 30-40 basamak merdiven ve üst geçit kullanmanız gerek ayrıca. Yani hayli meşakkatli.
Deniz temiz ama dalgalı maalesef. Plajda snack bar restoran mevcut.
Aquaparka yarın gideceğiz.
Şimdilik görüşlerim çok olumlu. Erken rezervasyonda 6 gece için 23 bin küsür ödemiştim iki yetişkin bir çocuk için. Tam bir F/P oteli diyebilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 14 Ağustos 2023; 18:16:30 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
ayın 20'si pazar günü bende PORT Nature Luxury'u deneyimleyeceğim bu sene içerisinde konaklayan oldu mu tripadvisor yorumları baya iyi
-
Bu sene Utopia World’e ilk gidenlerden birisi bendim sanırım. Haziran sonunda gitmiştim. Yaptığım yorumlara sonradan gidenlerin neredeyse birebir katılıyor olması beni sevindirdi açıkçası. Burada zorlukla tatil yapmaya çalışan onlarca kişiyi doğru yönlendirmeye çalışırken olumlu şeyler yazınca tuhaf tuhaf ithamlarla da karşılaşabiliyoruz maalesef ki. Utopia World çok uçuk bir fiyatla açmazsa seneye de ilk tercihim olacak. Tek sorun sadece setur ile çalışmaları ve Vakıfbank’ın setur ile anlaşmasını bitirmiş olması.
Nirvana Mediterrian Excellent sedir evlerini önerdi otelin kendi tatil satis sorumlusu. Sizce sedir evleri mi normal odalar mi? Gidenlerden bi yorum alabilir miyim?
Hicam Mediterrian Excellente sedir evleri ve normal odalar var. Sizce sedir teecih edilir mi?
-
admiral
-
Tthydros genel yorumum ekliyorum 6.gunumde. Otel Kemer merkezde barut,Hilton ve orange country sırasında denize sıfır. Herşey dahil konsepti. Mart ayında 6 gece 7 gün 2 yetişkin 1 çocuk(9yas) puanla 24 bin civarına aldık
Geçtiğimiz yıl da konaklamistik otelde alkol olayı zayıf,HD olmasının da bunda etkisi vardır. Ama alkol az tüketen veya tüketmeyenler için uygun bir tesis,Efes biraları veriliyor bardakta.
Clup odalar daha dar ama mandalina ağaçları içinde bir bahcede daha güzel oturumu,odalarda kart sistemi yok klima açık çıkıp dönebilirsiniz merkezi sistem de değil. Buklet ürün yok bu otelde saç ve vücut şampuanı olarak geçen bir şampuan var sadece.
Kahvaltı büfesi kötü değil kahvaltı patisseri ürünleri de güzel boyoz özellikle, ceviz fındık gibi çerezler yok,taze sıkılmış portakal suyu ücretli 2 Euro.
Snack restoran da doyurucu pizza ve ızgara tavuk sabit oluyor yanlarında yine snack hamburger v.s. Krepler tatlılar benden uzak dur diyor:) Ana yemekleri güzel ve et ürünleri oluyor her öğünde, ızgaraları daha çok tavuk ve balık ancak aksam mutlaka iki çeşit antrikot,tandır tarzı et oluyor. Meyve reyonu çok taze çeşitli ve leziz. Şerbetli tatlılar hatta tüm tatlılar çok kötü. Ücretsiz alacarte varz İtalyan mutfağı tercih ettik f/p hizmet diyebilirim.
Denizi sabahları daha sakin öğleden sonra da girilebilir kıyılar berrak ama bu sene biraz daha bulanık gördük Kemer i.
Havuzları ve iki adet kaydırağı yetiyor otel ful olmasına rağmen otelin oucuk alanda olması her şeyi rahat ulaşılabilir yapıyor ama otelin lobi dahil hiçbir klimalı alanı olmaması dezavantajı. Giriş çıkış yaparken bekleme veya odaya değil de kenarda oturup takilayim diyemiyorsun direk odaya geçiyorsun zorunlu.
Oteldeki sebil de su işi ile alkolsüz mojito nün ücretli olduğunu duyunca 2 puanlı Google yorumum sonrası müşteri ilişkileri ile görüştüm. Tui grubu plastik atiga karşı bir deneme için bu oteli pilot seçerek denemeye almışlar ama genel olarak itiraz geliyor seneye vazgeçerler diye düşünüyorum dediler,durumun gerekçesi Almanya dan tui den alınmış karar imiş. Ben de durumun saçma taraflarını açıkladım,mojito ücretli ama biz barmenlere elinizin altında ürün varsa kırmayın müşteriyi diyoruz alkolsüz mojito listemizde yoktu yine de vermeliydi falan dediler, açıkçası mojito çok taktiğim bir şey değil de yok dese darlanmayacam paralı deyince sinirlendim dedim. Son olarak tui grubu aqi konsepte geçiyormuş,aqi konsept nedir diye sordum biz de bilmiyoruz bayrakları astirdilar seneye öğreneceğiz dediler.
Son gece editi;
Tthydros paylaşımım ardına son dk benim bütün sinirlerimi ziplattilar, akşamüstü 16:30 da havlu almaya indik denize gireceğiz havlu bitmiş, nasıl bitmiş diyorum bitti biz de anlamadık diyorlar,boş Pavilion lar var içinde 4 er havlu var gördüm döndüm dedim Pavilion almaz kimse bu saatten sonra,ama sahipleri falan dediler ki belli o Pavilion lar kiralanmamis bugün ama yok olmaz dediler temiz havluları da ordan aldirmadilar. Resepsiyona gittim onlar da bekleyin 5dk dediler tabi bunlar 35 derece altında dolaşarak oluyor,bekledim cevap yokmuş oldu.Bir oda havlusu bile verilmedi ya beş yıldızlı otelde amele gibi dolastigimla kaldım.Gün içinde misafir ilişkileri ile gorusmustum kendisini aradım odaya geçince kendisi yerine başka bir yetkili aradı olayı dinledi mahcup bı özürle benim resmen yarım günümü çöpe attıkları ile kaldı,akşama olan alacarte rezervasyonumuzu da iptal ettik keyfimiz kaçtı. Boş Pavilion da olan havluları vermemeleri benim en çok sinirimi bozan şey oldu. Velhasıl hydrosclub bizim için kapanışı yaptı daha tercih etmeyeceğimiz bir tesistir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 15 Ağustos 2023; 21:48:58 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam 2020 de gitmiştim.forest view orman içi bungalowlar ..eğer bütçeniz yetiyorsa lagoon view almanızı öneririm.kendi özel etraftaki bungalow lar ile özel havuzu var.jakuzi li sanırım.pandemide yoktu fakat normalde lagoon view lerin kendi özel servis barları var sanırım.swimup oda gibi,rahattı.orta alanlardan alırsanız heryere yakın oluyor.selamlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi watersreep -- 15 Ağustos 2023; 15:57:27 > -
30 ekim-3 kasım tarihleri arasında 3 aylık bebeğimizle tatile gitmeyi düşünüyoruz. Sıcaklık olarak side alanya daha iyi olur düşündük. Seturdan rubilere baktım ama iptal güvencesi %100 değil ets cornelia oteller fiyat vermedi. Bebekle ilgilendiğimiz için piyasada ne oluyor bitiyor çok fikrimiz de yok. Önerebileceğiniz 20-30 bin civarı tercihen ısıtmalı havuzu olan %100 iptal güvenceli otel var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar.
Bugün 12’den sonra denize gidelim dedik. Ben ve ailem denizi çok severiz hatta ben otelde havuza ayağımı bile sokmam o derece. Ne yazık ki deniz konusunda hüsrana uğradım. Çok dalga vardı ve bitki pislikleri mevcuttu dalga sebebi ile. Bizemi denk geldi anlamadım iskele atlayış yerini bile kapatmışlardı.Otel gerçekten parasını fazlası ile hak ediyor. Abi bu kadar büyük bir alanı yönetmek gerçekten büyük iş herkes temizlik yapıyor, tuvalatler temiz. Ma me pa desen çocuklu aileler için çok büyük bir olanak. Akşam yemeğinde içecekleri çalışanlar getiriyor aqua da kapalı sınırsız magnum pizza vs var neyse gebel bir değerlendirme yazacağım yarın , bugünde bi akşam yemeğini göreyim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 15 Ağustos 2023; 19:29:14 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bir hafta boyunca setur dan sıfır temsilci telefon bakalım yarın swandor da ETS temsilci iletişimi olacak mı,herkes parayı kallavi arttırıyor ama sahada personel falan hak getire. Tesis iyi oldu mu eleman bulundurmak kolay sorunlu tesislerde araziler. 1,5 aylık maasimi verdim sebilden su derken amele gibi havlu dilendigimizle dönüyoruz.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sen gittinmi Swandor'a, benimde ay sonu giriş olacak ama halen tereddütlerim var.
-
Yok hocam bu haftaki sinirim tthydros da,sabah gecicem swandor a detay veririm akşama ama görünen eski odaların özellikle banyoları çok kötü durumda yine çocuk için koltuk açmışlar, artık eski odaları satma işini bırakmışlar kesin fazla baş ağrıtıyor bu durum inşaat maliyetini bu cepheden çıkardılar kesin:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 15 Ağustos 2023; 22:58:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladım hocam, değerli yorumlarını bekliyoruz otelde konaklayacaklar olarak :)
Bende ay başından bu yana tripadvisor daki yorumları takip ediyorum, evet genelde negatif yorumlar ya eski odalardan yada devam eden tadilat (toz gürültü vb) sebebiyle yazılmış, kısmet bakalım.
-
21 Ağustos -26 Ağustos 5 gece 6 gün . 2 yetişkin 2 çocuk (1 ve 6 yaşında) Denizi plajı hiç önemli değil. Çocuk kulübü , çocuk aktivitesi olan. Yiyecek önemli . Alkol kalitesi önemli değil. 30k bütçemiz var. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X