Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (206. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kimeros Park Holiday Village olabilir, Göynük’te burası.

Ersin Tekin Tatilyumyoutube
    Eşsiz doğası ile büyüleyen Kemer'de bulunan KİMEROS PARK HOLIDAY VILLAGE, yenilenmiş odaları ve restaurantları, yüksek standarttaki ultra herşey dahil servisi, güler yüzlü ve deneyimli ekibi ile ailenizle yapacağınız tatil için önemli bir seçenek olacaktır. Kimeros Park Holiday Village VLOG çalışmamın tatil seçiminize katkısı olacağını umuyorum. Detaylı bilgi ve rezervasyon için taleplerinizi TATİLYUM EKİBİ olarak memnuniyetle bekliyoruz. TATİLYUM ETSTUR Yetkili Acentesi Gazipaşa Blv 0322 454 00 00 / GSM 0532 433 14 48 M1 Avm 0322 203 00 11 / GSM 0532 685 36 38 info@tatilyum.net www.tatilyum.net ÖNEMLİ UYARI : Otel paylaşım videolarımız, ÖN BİLGİLENDİRME amaçlıdır. Otellerin konseptlerinde, mimari yapılarında, oda çeşitlerinde, odaların iç yapısında, yiyecek içecek konseptlerinde, servis ve sunum şekillerinde, aktivite ve animasyon programlarında değişiklikler olabilir. Bu konular otellerin kendi insiyatifindedir. Dolayısı ile BİZİM BU VİDEOLARDA VERDİĞİMİZ BİLGİLER HİÇBİR KONUDA TAAHHÜT İÇERMEZ.
    https://www.youtube.com/watch?v=sQyq5GsAUeU&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt
    Aynen tek kişi olursa günübirlik ucuza gelebilir fakat biz dört kişi olduğumuz için bize daha pahalıya gelecek

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • erdsavas kullanıcısına yanıt

otel de günü birlik girip 12 saate yakın kalıp odaya gitmeden rahat edilir mi bence ayrı bir konu :)

• dimontales kullanıcısına yanıt

Geçen yaz ben kaldım.. memnun kaldım.. personel iyiydi.. denize sıfır ve herşeyin konumu bir diğerine çok yakın.

• hcifci34 H kullanıcısına yanıt

oteli var rubi platinium siz hangisinde kaldınız acaba ?

• Aralık'ta ocakta tatil alanlar için otel'ler an itibari ile zarar etmeye başlayacaklarmı sizce ?

• ETS fiyatlara zam mı yapmış ? Yoksa kur farkı mı ?

• arkadaşlar ağustos son haftası için crystal green bay resort & spa ya rezervasyon yaptırdık.. yeri biraz sapa duruyor otele giden varmı. otel hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum.nasıldır çok kalabalık mı yemekleri içecekleri ve animasyonları falan ne düzeyde acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 12 Haziran 2023; 10:48:54 >
  • hcifci34 H kullanıcısına yanıt
    Hocam spa mı sign mı ? Doğrulayabılır mısınız teşekkürler

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Satın alan çok oldu orayı sezon açılıyor yakında yorumlar gelir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berde sonradan gördüm hocam bu konuya bakmadan aldım fiyat olarak o bölgede ultra herşey dahil en uygunu o geldi. inşallah hayal kırıklığı yaratmaz

• alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Sezon ortası geldi neden hala açılmadı

• Hocam ben geçen sene oradaydım şimdiden üzüldüm sizin adınıza.

tripadvisordaki yorumumu gönderiyorum.

Hayal Kırıklığı: Crystal Green Bay Resort & Spa, Güvercinlik, Türkiye - Tripadvisor

iptal etme hakkınız varsa derhal iptal edin. yazık günah diyorum sadece

• investing kullanıcısına yanıt

valla hocam içime öküz oturdu şimdi..

yeniden otel büküp gitmek zorunda kalacağım o zaman.. ben yorumları görünce iyi olduğunu zannettim.. bodrumda onereceginiz kaliteli otel varmi acaba

La blanche resort ve La blanche ısland öneririm

• hendrickk H kullanıcısına yanıt

hocam bankkart kombosu ile tatilbudur üzerinden bakıyordum ama sizin söylediğiniz otellerde güzelmiş 5 gece 25-30 bin arasında bakıyorum daha çok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 12 Haziran 2023; 14:0:58 >
  • zoltan83 kullanıcısına yanıt
    Yeme içme nasıl hocam acaba benle birlikte bir arkadaş daha tuttuk burayı

• Ritalin06 kullanıcısına yanıt

Rubi platinyum spa

• 
Sayfa: önceki 204205206207208
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.