S

Yüzbaşı
15 Temmuz 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 90 (Bu ay: 2)
Gönderileri
Selam beyler hemen konuya gireyim, 1000 euroya kadar amfi ve SPL önerinize ihtiyacım var. Aracım Golf 6, kutu içerisinde ki SPL ler bana bir tık daha yakın. 1 ve ya yan yana 2 tane de olabilir. Almanya da yaşıyorum bunu da eklemiş olayım.
Herkese selam. Bu cihazı geçen hafta 18-55 lensle birlikte satın aldım ve bazı çekimlerde yetersiz kaldığını düşünüyorum. Bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Yeterli şekilde zoom yapmak ve o lensle de portre fotoğraflarda çekmek istiyorum yani kısaca; sokakta, dağda,bayırda,tatilde ve evde her türlü işimi görsün. Sizce hangi objektifi satın almalıyım? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler .
Selam arkadaslar Almanya da yasiyorum. 500 - 600 euro arasi bir bütcem var. Nasil bir makine önerirsiniz ?
Arkadaslar bu sistemi kullanan , önerebilecek veya tavsiye edecek olan arkadaslar varmi ? Bende samsung 40D6200 ts led tv var . Birlikte güzel bir kombinasyon olur diye düsnüyorum , ya da farkli bir ürün önerisi yapabilirmisiniz ?

Selam arkadaslar Panasonic Eluga hakkinda merak ettiginiz seyleri sorabilirsiniz . Elimden geldigince yardimci olmaya calisacagim .

Arkadaslar acilen yardiminiza ihtiyacim var , asagidaki ipadlerden birisini hemen siparis gececegim ikiside ayni fiyat su anda . Sizce hangisini almaliyim . Genelde evde kullanacagim sadeece sörf yapmak icin flan .

ipad 2 wi-fi + 3G ( 16 Gb )

ipad 3 wi-fi ( 16 Gb )

Not : Fiyat her ikisi icin de 479 € .
Bu ürünü gecen gün media markt tan 169 € ya aldim . Media markt ta biraz sesini acarak deneme yapmistim yariya bile gelmeden karsisinda durmadim . Aslinda biraz daha bekleyip logitech z 5500 alicaktim ama odanin kücüklügünü göz önünde bulundurup z 5500 bana cok gelecegini düsündüm . Nitekim bu ürünü aldim pc ye bagladim , iyiki almisim . Gerek Wooferi gerekse tiz seslerini mükemmel kalitede caldigini gördüm . Son seste bile bass larin bozulmadigini görmek mümkün . Uzaktan kumandasi ve sik durusu gercekten + yönlerinden birisi . Kisacasi 2+1 pc icin ses sistemi alacak arkadaslara tavsiye ederim . Bir apartmanda oturuyorsaniz tavsiye etmem ama :) Komsularinizi rahatsiz edebilir ...

Ana Özellikler

Hoparlör Sayısı: 2.1 Hoparlör
Subwoofer: Var
Bağlantı Tipi : Kablo
Toplam RMS : 300 W
Sinyal Gürültü Oranı (SNR) : 85 dB
Ön Hoparlör Teknik Özellikleri
Ağırlık : 0.7 kg
RMS : 75 W
Frekans Aralığı : 250 Hz - 20 KHz
Boyutlar : 9.4 x 19.6 x 13.7 cm
Arka Hoparlör Teknik Özellikleri :
RMS : 75 W
Frekans Aralığı : 250 Hz - 20 KHz
Boyutlar : 9.4 x 19.6 x 13.7 cm
Ağırlık : 0.7 kg
Subwoofer Teknik Özellikleri
Toplam Frekans Cevabı : 50 Hz - 250 KHz
Boyutlar: 22.1 x 40.2 x 44.1 cm
Ağırlık : 8.5 kg

Arkadaslar ben bu makineyi aldim ama elime henüz gecmedi , kullanan arkadaslar biraz kameradan bahsedebilir mi ?
Arkadaslar Su Sistemler Arasinda Kararsiz Kaldim Yardim Edermisiniz ..

1 -

PC AMD AthlonII X4 620 Quadcore (4x 2600MHz)
4GB DDR2-800 Dual-Channel
500 GB SATA |
nVidia Geforce GT 220 1024MB HDMI + DVI
DVD-RW
6-Kanal-Sound
GigabitLAN
Cardreader
Microsoft Windows 7 Home Premium 64-Bit

2 -

INTEL CORE i5 750 Lynnfield ULTRA KING 4x2,67GHZ -
4GB DDR-3 RAM PC1600 -
NVIDIA GEFORCE 9800GT 1024MB -
1000GB Festplatte SATA-2 -
22x LIGHTSCRIBE DVD BRENNER -
CARDREADER - S
OCKEL 1156 BOARD GIGABYTE
Herkese merhaba :

Arkadaslar yeni bir pc alicam lcd icinde 500 € bütcem var . Sistem tavsiyeleriniz nelerdir ? Lcd nin en fazla 19 inc olmasini istiyorum , fazla büyüge gerek yok.

Takilmadan donmadan oyun oynanabilicek bir sistem istiyorum . Tavsiyelerinize ihtiyacim var . Yardimlariniz icin simdiden tsekkürler ..
Hakkında
Hakkımda:
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Bilgisayar
İ mac
Bilgisayar
Bilgisayar
Otomobil
Otomobil
Audi SQ5 (2019),Golf 6 (2011)
Otomobil
Mobil cihaz
14 Pro Max, Apple watch 4 Nike + (44mm)
Mobil cihaz
Mobil cihaz
Operatör
Telekom
Tablet
Tablet
İpad 2,ipad 6
Tablet
İpad pro 2020 4th Gen.
Tablet
Notebook
Notebook
Macbook Pro
Fotoğraf Ekipmanları
Fotoğraf Ekipmanları
Canon EOS 77D - 18-55 / 55-250 / 18-135
Fotoğraf Ekipmanları
Fotoğraf Ekipmanları
Go Pro Hero 9
Kulaklık - Amfi
Kulaklık - Amfi
İpod pro 2020
Kulaklık - Amfi
Bang Olufsen Beoplay 8 3. Gen.,Pioneer S3
Kulaklık - Amfi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 485
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.757 (Bu ay: 321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 415 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.