Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (208. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

club muskebi yada azure by yelken nasıldır hocam..

sabah tui görmüştüm 30 bin küsür hemen zam gelmiş keşke onu alsaydım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi premiumbeyin -- 12 Haziran 2023; 22:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ekside falan çok kötü koltuğundan bahşedilmiş koku mevzusu siz kaldığınız zamanda oldumu ? kafamı kurcalayan iki şey birisi koku digeride.. denizi konusunda çok fazla yorum var.. çok açılmadan yüzemezmiyiz.

• premiumbeyin kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Swandor Kemer bu yıl 21 Temmuz’da faaliyete giriyor. Swandor Crystal’lerden bir tık üst bir oteldir. Lara’daki oteli Swandor Topkapı örneğin belirttiğiniz tarihlerde 38 bin lira.
    Tesisin Whatsapp bilgi hattından bilgi aldım, 21 Temmuzda açılmadığı takdirde tesis Swandor Topkapı’ya transfer ediyorlar( müsaitlik doğrultusunda)
    Tesis zaten 0dan yapılan bir bina degil eski PGS Kiriş bu yüzden büyük aksaklıklar olmaz diye düşünüyorum, ki sizin planladığınız tarih açılıştan da bir ay sonrası, yoluna girebilir düzen. İlk açıldığı yıl olacağı için güzel bir açılış yapacaklarını düşünüyorum. Bütçenize göre düşündüğünüz diğer tesisleri göz önünde bulundurduğumuzda daha iyi bir seçim olacağını düşünüyorum( tabi Kemer bölgesi düşünüyorsanız) ben denemekten yana olurdum, olur da tesis açılmazsa diye ben otelin kendisi yerine ETS’den alırdım kendimi korumak için, Ets eminim mağduriyeti gidermek için Swandor Topkapı’da yer yoksa bile dengi guzel bir tesis sunar size. Her türlü karlı olursunuz. Fiyatı da açılışa özel olduğu icin muhtemelen çok uygun, Bonus kartınız da varsa ek yüzde bes indirimle 24.300lere denk geliyor.
    Aşağıda ekliyorum görselini. Umarım yardımcı olur

2023 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 12 Haziran 2023; 22:45:31 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• senayakbas kullanıcısına yanıt
    Güzel , ama.deniz aşırı taşlı imiş ,çocuklar için sıkıntı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Senior.Planner S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Marmaris Grand Yazıcı’ları öneririm.
    Turban Palace oteli 15.600 Marmaris Palace oteli ise 13.600 gözüküyor, bonusa özel ek yüzde beş daha var, deniz kriterinizmiş, denizi çok güzel, eski bir tesis olduğu için belirli bir düzene de sahip.

Yine denizi göz önünde bulundurarak Bodrum Park Resort 13.600, bonusa özel ek yüzde beş daha inecek.
    Bodrum Park’ın koyu mükemmel, denizi için oteli yıllardır tercih edenler var. Bu yıl hizmet kalitesinde artış olduğu yazılmış Tripadvisor yorumlarına bakmanızı öneririm.

Kemer denizini çok seven biri olarak güzel de bir tesis olan Kimeros Park 15bin,
    Eski Voyage Bodrum yeni Prive Bodrum 16.500 (Voyage iken gidip bu yıl tekrar gidenler memnun kalmış, denizi çok güzeldir)

Alanya’daki Granada’lar sizin için tercihe uygunsa Beach ve Okurcalar tesisleri, yemek kalitesi memnun eder, tesis olarak sıkışık tesisler. ikisi de 18.700

Son olarak 20 bine kadar demişsiniz ben de 20bine kadar dayanarak baktım benim en beğendiğim tesislerden Akka Alinda yine Kemer, Kiriş, 20.700, bonusa ek yüzde beş daha olacak.
    Bütçeye göre bence bu tesislerin hepsi hakkını verecek tesisler, tarihleriniz güzel bu sebeple mutlu edecek oteller bulmak mümkün.
    13 bin ayırmak istesem Grand Yazıcı Marmaris’e ya da Bodrum Park’a; 19 bin ayırmak istesem Akka Alinda’ya gider, her birinden verdiğim bütçe doğrultusunda memnun ayrılırdım diye düşünüyorum. Umarım siz de gönlünüze uygun bir yer ayırırsınız. Ne kadar doğru, fiyatlar değişir mi bilmiyorum ama ETS’de erken rezervasyonun son günü dedikleri için mesajı görünce 12 olmadan yazayım dedim

Şimdiden iyi tatiller :)

hocam uygun fiyatlı olmasının sebebi eco standart odalar yenilenmemis ve sadece köşe odalarında.. yer var.. birde bazı şeyler kısıtlı.. oda fotoğraflarida yok.. yoksa gayet mantıklı bir tercih görünüyor..ets turu aradım otel açılmazsa başka tarihe tatilinizi alırız yada başka otele transfer ederiz diyor ama garanti veremem diyor görevli

Gördüm detaylarda bahsettiklerinizi. Oda sizin için ne kadar önemli bilemem, benim için en az önemli şey olduğu için, yeme içme plaj ve kullanılan hizmeti önemserim, tabii herkesin görüşü farklı. Minibar ve banyoda yer alanlar yazmış; kola fanta soda var örnek veriyorum gofret fistik yok, olmayıversin. Buklet malzemeleri şampuan duş jeli veriyor; kısıtlıdan kastı törpüdür diş fırçasıdır, kesedir. zaten sizin aldığınız Crystalde de olmayacaktır büyük ihtimalle.
    Bu detaylı malzemeleri daha üst düzey oteller veriyor normalde de. Bu kısımlar en son düşünülecek noktalar olabilir. Yeme içme temiz otel kaliteli hizmet öncelikli ve ikinci olarak berrak bir deniz önemsediğim, oda en son baktığım şey oluyor. Tesis kaliteliyse denizi ikinci plana alabiliyorum, odayı ise odada durmadığım için önemsemiyorum.
    Siz çocuğu uyutacaksanız odada çok zaman geçirecekseniz bir şey diyemem orayı en iyi siz bilirsiniz.
    Ama tesis yeni açılacağı için tamamen dolmamış olur, ilk müşterilerine memnuniyeti yaymak için bence zaten odayı yükseltirler odanın sorun olacağını düşünmüyorum ben bu sebeple.

Çocuktan dolayı taşlı deniz istemediğiniz için bence en önemli konu o, kumda oynamasını, denizde kuma basmasını istiyor olabilirsiniz haklı olarak, işte o konuda sizi anlayabiliyorum. Verdiğiniz bütçeye göre side taraflarına da baktım ama tesis olarak önerebileceğim başka bir yer bulamadım ne yazık ki. Her bütçeye tesis çıkıyor ama içimize sinecek memnun kalabileceğinizi düşündüğüm yerleri burada sadece yazmayı önemsiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senayakbas -- 13 Haziran 2023; 0:25:29 >

haklısınız hocam bende sizin gibi düşünüyorum tesis kalitesi yeterliyse denizi güzel ise gerisi daha sonra geliyor. eşim ikna olursa rotamı kemere çevireceğim ikna olmaz ise crystal in yolunu tutacağım artık.. bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim.

Kemer denizi güzel ama girişler çok kayalık olabiliyor geçen sene gitmiştim beldibi tarafına çok kayalıktı deniz girişleri sahil boyunca.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

hocam ben bu sene çok ihmalkar davrandım süreklide forumdaydım ama bu konuya hiç bakmadım.. bu yıl daha iyi otel bulamam artık.. fiyatlar uçtu.. seneye erken rezervasyon ile çok daha iyi bir otele rezervasyon yapacağım artık. bu sene geç kaldık.. kemer alanya fethiye tarafından seçerim artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: senayakbas

Gördüm detaylarda bahsettiklerinizi. Oda sizin için ne kadar önemli bilemem, benim için en az önemli şey olduğu için, yeme içme plaj ve kullanılan hizmeti önemserim, tabii herkesin görüşü farklı. Minibar ve banyoda yer alanlar yazmış; kola fanta soda var örnek veriyorum gofret fistik yok, olmayıversin. Buklet malzemeleri şampuan duş jeli veriyor; kısıtlıdan kastı törpüdür diş fırçasıdır, kesedir. zaten sizin aldığınız Crystalde de olmayacaktır büyük ihtimalle.
    Bu detaylı malzemeleri daha üst düzey oteller veriyor normalde de. Bu kısımlar en son düşünülecek noktalar olabilir. Yeme içme temiz otel kaliteli hizmet öncelikli ve ikinci olarak berrak bir deniz önemsediğim, oda en son baktığım şey oluyor. Tesis kaliteliyse denizi ikinci plana alabiliyorum, odayı ise odada durmadığım için önemsemiyorum.
    Siz çocuğu uyutacaksanız odada çok zaman geçirecekseniz bir şey diyemem orayı en iyi siz bilirsiniz.
    Ama tesis yeni açılacağı için tamamen dolmamış olur, ilk müşterilerine memnuniyeti yaymak için bence zaten odayı yükseltirler odanın sorun olacağını düşünmüyorum ben bu sebeple.

Çocuktan dolayı taşlı deniz istemediğiniz için bence en önemli konu o, kumda oynamasını, denizde kuma basmasını istiyor olabilirsiniz haklı olarak, işte o konuda sizi anlayabiliyorum. Verdiğiniz bütçeye göre side taraflarına da baktım ama tesis olarak önerebileceğim başka bir yer bulamadım ne yazık ki. Her bütçeye tesis çıkıyor ama içimize sinecek memnun kalabileceğinizi düşündüğüm yerleri burada sadece yazmayı önemsiyorum.
    11-18 eylül arası 7 gece 40 bin bütçe var.. aslında rubiyi çok istiyorum ama bütçemin çok üzerinde. Jıva aklıma yatıyor eylül ayında muğla hava durumuna güvenemiyorum. Banada biyardımcı olsan hocam. Bu kalitede bir yer arayışım var eylül ayı olduğu için antalya olsun istiyorum.

• dimontales kullanıcısına yanıt

yemek ve tatlı çeşitleri çok değildi ama, olmamış deyip bıraktığımız yemek olmamıştı kalitesi iyiydi..bu sene orayı satışa çok geç açtılar yoksa yine oraya giderdim.. bahçe odada kalmıştım sakindi.. ana bina nasıldır bilmiyorum..

Doğrudur hayırlısı olsun. benim 4-5 ay önce 22'ye aldığım otel şu an 36k olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 13 Haziran 2023; 11:27:49 >
  • arkadaşlar 17-21 haziran arası mini tatil yapmayı planlıyorum antalya tarafında uygun fiyatlı herşey dahil konseptli önerebileciğiniz oteller varmı ?

yada gözünüze çarpan güzel antalya otelleri fırsatı oldumu?

• zoltan83 kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam

Rica ederim umarım gönlünüze göre geçer tatiliniz

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Çocuk var mı
    Varsa kaç çocuk, yaş nedir?

5 yaşında bir çocuk var.

• unusual_pscho kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Öncelikle bence Jiva çok doğru bir seçim. Eylül ortasında havanın çok güzel olacağını düşünüyorum ancak bu forumda malum hava durumu konuşmaları bazı kişiler tarafından kibarca yapılmadığı için oraya hiç girmiyorum.
    Bölge bölge baktım hangi bölgede hangi tesis olabilir, ben olsam nereleri tercih ederdim diyerek,
    Favorimle başlamak istiyorum bu listedeki,
    Kiriş, Kemer
    Bütçenin azıcık üstüne çıkarak bonus kart var ise Akka Alinda 43bine geliyor, hizmet kalitesi (yiyecek içecek ve alkol kalitesi, şişe meşrubat bira sunum kapalı dondurma sunum vb.) bana göre en keyifli tesislerden biri

Ersin Tekin Tatilyumyoutube
    AKKA ALİNDA HOTEL KEMER VLOG
    https://www.youtube.com/watch?v=pvyvtBS_RPc&feature=youtu.be

2023 F/P Otel Fırsatları

Side’de baktım, Side’de birinci önerim Kaya Side olacaktır. Oturmuş bir tesis, yemekleri oldukça güzel.

2023 F/P Otel Fırsatları

Side’de önerim(risk alıp denemeye değer olabilir bu size kalmış) Selectum bu yıl yeni bir oteli devralmış eski hangi otel bilmiyorum, su anda otel çalışmalar devam ederken açılmış ama sizin Eylül sonundaki tatilinize kadar bence tamamlanır, tamamlanırsa Selectum kalitesi altında iyi hizmet verebilirler diye düşünüyorum.
    Genelde böyle o yıl yeni olan iyi otellerin fırsatlarını yakalamak iyi olabiliyor; görseli ekliyorum siz de araştırın bence otelden bilgi de alabilirsiniz:

2023 F/P Otel Fırsatları

Yine Side’de iyi bir tesis, Alva Donna. Oturmuş bir tesis, yüksek müşteri memnuniyeti:

2023 F/P Otel Fırsatları

Belek bölgesine baktım. Fiyata denk gelen en doğru otel olabileceğini düşündüğüm tesis Limak Arcadia Sport,
    Tesiste daha önce konaklamadım; yorum ve resimler kadar bilgim. Oturmuş bir tesis. Çocuklar için bol aktiviteli, sizin için bir avantaj oluşturabilir. Kullanım alanları güzel.Google ve Tripadvisor puanları yüksek ve memnuniyeti yüksek. Güzel bir peyzaj alanı var, plaj kum olduğu için çocuk içinde artı puan olabilir. Belek’ten de öneri olması adına ekledim, beklentilerinize uygun mu siz karar verebilirsiniz.

2023 F/P Otel Fırsatları

Alanya’daki otellere baktım. Bütçenize uygun çıkan oteller bu listedeki otellerde mukayese edilebilir değiller.
    Umarım gönlünüze göre bir tatil bulursunuz.
    İyi tatiller şimdiden

• egzersayz kullanıcısına yanıt

Hocam iyi tatiller olsun inşallah. Bizimde Temmuz 24 de Eftalia Splash da inşallah tatilimiz. İsland alanı nasıldı? Yeme içime durumları nasıl atıştırmalıklar? Geçen sene döner yoktu bu sene birkaç video da denk geldim döner var mı? Kızarmış tavuk görememiştim mesela bu sezon var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj halid -- 13 Haziran 2023; 14:18:1 >
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.