< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2023 F/P Otel Fırsatları (204. sayfa)

-
-
Seven seas gravel otelde daha önce deneyim yaşayan var mı acaba bilgi verirseniz sevinirim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Birçok nedeni olabilir deniz suyu sıcaklığı değişimi bile olabilir ama bir gezi teknesinin bol köpüklü yikandiktan sonra denize giden suda böyle bir durum ortaya çıkarır, onun icin denizciler köpüksüz yıkamaya dikkat eder tabi bu köpük uzun süre gitmiyorsa ozaman denize basılan tuvalet suyuda buna neden olabilir,gemilerden kaynaklanacagini zannetmiyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Innvista hotel belek için giden arkadaşlardan yorum alabilir miyim önümüzdeki hafta için 4 gece 2 çocukla 16 bin civarı çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Değerli forumdaşlarımız.
Son döviz artışından sonra bir çok tesiste ciddi fiyat artışları söz konusu oldu.
Diğer tesisler için de fiyat artışı bilgileri yavaş yavaş ulaşmaya başladı, zamlar yakın zamanda yürürlüğe girecek.
Bu minvalde;
Özellikle KİRMAN OTELLERİ nispeten erken rezervasyon fiyatlarına yakın fiyatları ile öne çıkıyor.
Daha önce de defalarca kez FİYAT/FAYDA tanıtımlarını yapmıştık.
Bu yıl yapılan bir çok fiziki ve hizmet yeniliği ile birlikte harikulade fiyatlarda seyrediyor.
Hala tercihini yapmamış dostlarımız için ŞİDDETLE TAVSİYEDİR.
Arycanda, Leodikya, Sidera, Calyptus, Belazur ve Sidemarin tesislerinin tamamında bizzat konakladım ve detaylara haizim.
- DH KULLANICILARINA ÖZEL İNDİRİMLER
- İptal güvencesi hediyesi
- Vade farksız 12 taksite kadar yapılabilir (Yapı Kredi ve Vakıfbank World, diğer kartlar için sorunuz)
- %25 ön ödeme rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 1 hafta önce gerçekleştirilebilir.
- Yapı Kredi World karta 925 TL puan hediye edilir (15.000 TRY ve üzeri işlemlerde)
- Setur Loyalty üyeliği ile %2 puan kazanabilirsiniz.
Kampanyaları ile birlikte bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için iletişime geçebilirsiniz.
Sevgiyle kalın.
Diverso Tur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 12 Haziran 2023; 12:36:19 >
-
Vakıf World 15.000 tl üzerine 925+75 kampanyası bu ay gelmedi, düzeltin isterseniz o kısmı. Kampanyanın gelip gelmeyeceği meçhul
Nazik uyarı için teşekkür ederiz,
YAPI KREDİ WORLD aktif fakat VAKIFBANK kampanyadan çıktı, haklısınız.
Görüşmek dileğiyle. -
Benata hotel dün acilacakti henüz aktif bir açılış ve resim yorum alamadık tesisten
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sitenin en fakiri olarak soruyorum 20-30 bin bandında 2 yetişkin 2 çocuk konaklama tavsiyesine ihtiyacım var çocuklar 7-12 yaşlarında bölge farketmez denize sıfır veya ücretsiz ve sık servis imkanı olan mümkün ise herşey dahil olsun ki ekstra masraf az olsun tarih olarak 3 temmuz haftası 4 veya 5 gece
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koraygunca -- 10 Haziran 2023; 13:9:27 > -
Voyage Sorgun otelin plajı.
2 gün arka arkaya gezi teknelerinin açıktan geçtiği saatlerde gün içinde hem öğle civarı hem akşam üzeri 2 defa oluştu bu durum. Doğal kaynaklı bir şey gibi gelmedi bana. Aynı köpüklenme Ölüdeniz Belcekız plajında da sürekli olur. Orada da açıktan geçen tekneler mevcut.
Crystal Paraiso Verde olabilir.
29.942 tl 3-7 Temmuz.
Ersin Tekin’in videosu fikir verebilir.
Ersin Tekin Tatilyumyoutube
2022 yılına yenilenerek giren Crystal Paraiso Verde Resort için hazırladığım VLOG çalışmasının tatil seçiminize katlı sağlayacagını umarım. Tesisi beğenmeniz ve rezervasyon için karar vermeniz durumunda TATİLYUM EKİBİ’ne ulaşabilirsiniz. TATİLYUM ETSTUR Yetkili Acentesi Gazipaşa Blv. 0322 454 00 00 M1 Avm. 0322 203 00 11 info@tatilyum.net ÖNEMLİ UYARI : Otel paylaşım videolarımız, ÖN BİLGİLENDİRME amaçlıdır. Otellerin konseptlerinde, mimari yapılarında, oda çeşitlerinde, odaların iç yapısında, yiyecek içecek konseptlerinde, sunulan markalarda, servis ve sunum şekillerinde, aktivite ve animasyon programlarında değişiklikler olabilir. Bu konular otellerin kendi insiyatifindedir. Dolayısı ile BİZİM BU VİDEOLARDA VERDİĞİMİZ BİLGİLER HİÇBİR KONUDA TAAHHÜT İÇERMEZ. Rezervasyon aşamasında ofislerimizden alacağınız güncel bilgiler esastır.https://www.youtube.com/watch?v=yzeLvtTMEuY&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 10 Haziran 2023; 13:32:11 >
Yan otelinizdeydim bu köpükler öğle saatlerinde artıyordu. Ama gezi tekneleri daha çok sabah geçiyorlardı.
Açıklıkta deniz baya kayalık. Bu köpük geldiğinde yosunlarda geliyordu genelde. Kayalık alanlarla alakası olabilir.
Nerden rezervasyon yaptırmamı tavsiye edersiniz
-
Çevremden gidenlerden duymuştum burayı geçen sene, memnun kalmışlardı fiyatına göre iyi diyorlardı. ETS üzerinden rezervasyon yapılıyor buna diğer crystal otelleri gibi Setur vs olmuyor.
Geçen sene haziran da kaldım otelde. Genel olarak memnun kaldığımı söyleyebilirim. Havuzu çok kalabalık ve çok gürültülü, sahile traktör arkası romörk var pek bekleme olmuyor. Biz sahilde takılmıştık daha sakin olduğu için. Sahil de et döner hergün varken merkezde tavuk çıkıyordu nedense. Oda da yanlış hatırlamıyorsam bir çift kişilik birde tek kişilik yatak var. Biz 2+1 olduğumuz için çok rahat etmiştik. Bu sene çok artmış fiyatı o sebeple başka yerlere bakıyorum ben.
Hocam tavsiye edeceğiniz bir tesis olursa bana da yazın lütfen 4-5 gün 35 bine kadar limit ayırabiliriz sanırım
-
Tui blue pascha bye a bakıyorum şu aralar f/p görünüyor ama daha önce gitmedim. Yorumlar iyi gibi de yer pek yok gibi ets veriyor diğer yerler dolu diyor.
Birkaç saat dağılmadan duruyordu, siz de fark etmişsinizdir. Her neyse, otele bildirdim, sahil güvenliği arayıp sormuşlar, doğal kirlilik falan demiş onlar da. Bilemiyorum artık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 10 Haziran 2023; 15:44:34 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X