Şimdi Ara

2023 F/P Otel Fırsatları (205. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.908
Cevap
327
Favori
644.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

22-26 arası 20.000 tl ,daha iyi fıay bulamadım bu konsepte

• CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt

Denize uzak tabiiki servisi vardır ancak uzak ve denizi plajı iyi diyemeyeceğim ve belek halk plajının içinde plajı.Kalmadım yeme içme , fiyat performans bilemiyorum ancak dışarıdan gördüğüm dezavantajları var , mesala Granada Belek de denize uzak ama devasa bir tesis içinde yok yok , bunda öyle bir durum da yok çok tavsiye edemeyeceğim.

Geçen yaz konaklamıştık. Fiyat/performans oteliydi. Yemek kalitesi ve çeşitliliği fiyatının üzerinde. Çok küçük bir otel. Hareket alanı yok. Animasyonlar fena değil. Kids club yeterli. İçecek kalitesi zayıf. Denize gitmek çok zahmetli. Snack tarafı yetersiz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1 Ekim 5 Ekim arasında bir tatil daha düşünüyoruz.

2 kişiyiz ve deniz tatilcisiyiz. Bütçe 15 - 20 gibi. Antalya bölgesi için önerisi olan varsa çok sevinirim. Garanti Bankası nedeniyle önceliğim ETS olur.

Jollyde bu oteli buldum daha önce deneyimleyen var mı? TUI Magic Life Jacaranda. 13 bin civarında çıkıyor belirttiğim tarihler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senior.Planner -- 11 Haziran 2023; 0:9:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • h_demir06 H kullanıcısına yanıt
    Bütçe ne bilmiyorum ama turunç resorta bir bakabilirsiniz. Biz son 2 sene buraya gitmiştik. Doğası denizi çok iyi. Aquası fena değil. Aqua için tek sorun yokuş yukarı çıkıp ulaşılması. (Geçen sene 5 güne 8k vermiştik bu sene 5 gün 30k olmuş ama kasımda da fiyat aynıydı. Bu sene fiyat yüksek açtığı için rubi yi tercih ettik) çok lüks beklentiniz yoksa denizi, doğası, yemekleri memnun eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burock2010 B kullanıcısına yanıt
    Rubi platinium turunctan daha pahalı ,

• Selam herkese

19-21 Mayısta Sunmelia beach e gitmiştim arkadaşla. Günlük 1000 TL (İMO). Şu anda günlük 2500 civarı. Otel fena değil, alkol kısmında sınır var. Vasat.

Rixos premium belek, Calista Luxury, Azura Deluxe, Sirius Deluxe, Kaya Belek ,Su sesi daha önce gittiğim oteller.

Eşim gelemiyor ikiz bebek olduğu için. Millet bebeğiyle gidiyor dedim ama ikna edemedim. Olur mu bilmiyorum 1 yaşında iki bebek. Beş yaşında bir çocuk.

Ben de beş yaşında oğlumla tatile gitmeyi düşünüyorum. Sunmelia beach e beraber gidecektik, hanım bırakmadı.

Bu arada Kirman otellerinde 1 kişi ile 2 kişi fiyatı aynı çıkıyor. Bunda bir gariplik yok mu?

Neyse tek kişi 1 çocuk Kirmanlardan biri olabilir. Ya da başka tavsiyesi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorcery -- 11 Haziran 2023; 13:13:49 >
  • Normal deniz manzaralı std ile promo deniz manzaralı arasında fark nedir?
    Yoksa ikiside aynı oda fakat bazılarını kampanyalı ucuz şekilde mi satılıyor,çünkü fotolarda aynı oda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hendrickk -- 11 Haziran 2023; 15:39:46 >

2 yıl önce konaklamistim. Genel olarak beğenmiştim. Fiyat- performans olarak baya iyi diye bilirim.Kucuk çocuklar varsa, her yer yürüme mesafesinde olduğundan yorucu olmuyor.Kids clubini da çocuklar beğenmişti, oyun alanları ve oyuncak çeşidi olarak da yeterliydi.Ucretsiz bebek arabası dahi veriyorlardi.Denize uzak, servis var ama ben havuzlar ve aquasi yeterli olduğu için hiç gitme ihtiyacı duymadım.

• Senior.Planner S kullanıcısına yanıt

2017 yılında gitmiştim. Ortalama bir oteldi. Genel olarak memnun kalmıştım. Bu fiyata bence iyi ve gidilebilir.

• Arkadaşlar birşey sorucam bu 5 yıldızlı antalya otelleri çok pahalı olacağı için dışardan ucuz bir apartta kalıp ama gün içinde akşama kadar otel imkanlarını kullanabilir miyiz uygun olur mu ki o şekilde fiyatlar?

• Arkadaşlar erken rezervasyon yarın gece bitiyor sanırım

Daha önce titanic belek te kalmıstık eşim çok memnun kalmıştı

2 sene de önce de belek zeynep otel de kalmıştık

Ben oteli beğenmiştim yemekleri fena değildi ama hanım yemekleri beğenmedi

Şimdi çocuk dostu ve yemekleri de iyi olan bir otel arayışımız mevcut

Malum sezon geç başlıyor ben mevsimlerin 10 ar 20 şer gün kaydığına inanıyorum

Giriş/Çıkış Tarihi: eylül 10 - 20 arası

Yetişkin Sayısı: 2

Çocuk Sayısı ve Doğum Tarihleri: 2 çocuk

05.09.2019 ve 10.10.2021

Tercih Edilen Bölge/Otel: belek sanırım bölge çok farketmez

Maksimum Bütçe: 25- 35.000 tl 4- 5 gece

Özel Talepler: ağaçlık doğal alanları olması

• tigerman82 T kullanıcısına yanıt
    Hiç duymadım böyle bir şey ama olsa da normalden pahalıya denk gelir mantıken. Diğer türlü neden otelde kalalım? Land of legends ya da bazı otellerin aqua parkları gibi yerler var hocam bu şekilde girilebilecek, orada da yeme içmeye ayrı para ödüyorsun zaten.

• Rhaegar_Targaryen kullanıcısına yanıt
    Ben geçen yıllarda otelde kaldığım da orda bazı türk kişilerle tanışmıştım işte biz günü birlik geliyoruz buraya falan diolardı bazıları o yüzden sormuştum

Hocam bazı oteller odayı sabahtan boşaltıp akşama kadar tesisten faydalanmak istediğinizde günlük kişi başı 100 euro gibi bir para istiyor. Yani hiç ucuza gelmez.

• PES_21_Murat kullanıcısına yanıt
    Lara da sherwood suıtes resort otelinde kalmıştım hocam kaldıgım en güzel oteldi çok memnun kaldık şimdi ismi greenwod olmuş sanırım bu sene gene gidebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tigerman82 -- 11 Haziran 2023; 19:33:7 >
    Royal asarlık beach a akrabam gtimişti 4 5 yıl önce günü birlik

• Rubi paltinyumdan selamlar, bu ikinci kalışımiz,Titanik belleği kaçırınca rubiye dönmüstük, genel değerlendirme yaparsak yemekler iyi, kapallı şise içecekleri var, su erikli , pastane kalitesi armış , oda barı dolu, otel dolu olmasina rağmen nereye gitseniz nerede bu insanlar diyorsunuz, akşam gosterileri güzel, deniz harika 2 büyük 1 kapalı havuz sauna mevcut sayısız bar var, bir Titanik olmasada kaliteyi hissedebiliyorsunuz , bütçeniz titanic veya rixosa yetmiyorsa iyi bir seçim, herkese gönlünce tatiller dilerim

Geçen hafta sormuştum otellere;

Hilton Dalaman Sarıgerme sabah 10 akşam 10 kişi başı 150€

Liberty Fabay Fethiye sabah 10 akşam 10 kişi başı 150€

Jiva Beach sabah 10 akşam 12 kişi başı 100€

fiyat verdiler. Hilton mesela Liberty’den 1.5 kat daha pahalı ama aynı ücreti istiyorlardı. Jiva’da iki kişi günübirlik giriş oda fiyatını geçiyordu. Saçma değil mi oda alırım dediğimde evet oda almanız daha ucuza gelir kampanyalı fiyatlar odalarımız demişti Jiva. Cullinan otelde mesela eğer içeride konaklayan misafir tanıyorsanız onun misafiri olarak içeri kabul ediyorlar. Yarım saat lobide içeriden tanıdığınız misafirle oturmak ücretsiz, sabah 10 akşam 10 içeride kalmak 190€ kişi başı. İçeride tanıdık yoksa almıyorlarmış. Yani alan var almayan var Gloria otelleri de günübirlik alıyor diye duymuştum.

Bunlar haziran başı fiyatları. Eğer sezonda da böyle ise günübirlik mantıklı hale gelebilir. Otel fiyatları uçuyor temmuz ağustos aylarında. Ağustos’ta günlük 2 kişi 300€ devam ederse hilton epey uyguna gelmiş olur. 4 gecesi normalde 57.800 tl ama günübirlik olursa 1.200€’ya gelir neredeyse yarı fiyatına. Ama sezonda günübirlik fiyatları da arttıracaklarını düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdsavas -- 12 Haziran 2023; 0:19:34 >

• 
Sayfa: önceki 203204205206207
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.