Hayırlı olsun ekmek 6 tl olur artık |
2022 Asgari Ücret 4250 TL Olarak Açıklandı ( Ana Konu ) (9. sayfa)

-
-
an itibari ile 274,50 dolardan açıklanan asgari ücret 273 dolar
erimeye başladı bile
-
Ekmek 10 TL ve gramajı da 150gr olmalı.
-
Siz ne memurusunuz?
-
eee şimdi ülkenin yüzde kaçı asgari ücretle çalışacak? %70 %80?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katalikitci -- 16 Aralık 2021; 16:27:20 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Millet bahçesi açılışı yaparak belediye başkanının işine al atan, asgari ücreti açıklayarak çalışma bakanının işine al atan erdoğandan, yeni bir hamle yaparak bir sonraki faiz kararını da açıklayarak merkez başkanının işine de el atmasını bekliyorum
-
arkadaslar iş sözleşmeleriyle alakali bir sey soracagim. Lutfen bilenler cevaplayabilir mi? Ve mumkunse pm ile ayrintili bilgi alabilir miyim?
Ben daha 1 gün önce iş sözleşmesi yaptim, maaş asgarinin bir tık altı. Şuanda asgari ucret 4250 TL. Şuanda benim ne yapmam lazım, nasıl bir zam talep etmeliyim? veya talep edebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ülkeyi çin yapacak dediler! Doğruymuş...
Bir gün herkes asgari ücretli olacak dediler! Doğruymuş...
-
element uydurmayı bırak da hadi itiraf et bize çok mu eziyor seni iş yerindeki mühendisler, amirler falan? vah zavallı yandaş.
-
herşeyin fiyatı yükseldikten sonra bir anlamı yok 10bintl yapsan ne olur adamlar sarayın ucağından gemiciklerinden vazgeçmedikten sonra
-
Özgür Demirtaştwitter
“Aynen dediğim gibi Asgari Ücret 4250 TL oldu! Şimdi Asgari Ücretliler: 2 ay içinde bu parayla geçen yıla göre ÇOK daha az Mal ve Hizmet alabildiklerini görecekler... İlk Tahminim gerçekleşti. İkinci tahminim de 2-3 ay sonra gerçek olur.”https://twitter.com/ProfDemirtas/status/1471459469745958915 -
Bu asgari ücret sadece 15 gün sanal bir rahatlama yaratacak.1 ocaktan sonraki zamlar ile herkes yine ayılacak malesef.
akp nin sandıktan çıkma ihtimali hiçbir şekilde yok.
-
Talep edeceksin tabi, diyelim 4 bin alıyorsun yani asgariden 1200 fazla, senin yeni maaşın en az 5450 olmali.
Hakkınızı isteyin.
Twitter, Facebook, İnsta... Ofisten güdümlü troller tam gaz mesai yapıyor. Hep bir ağızdan birebir aynı acayip cümleler.
Demiyorlar ki asgari ücrette neden %15 gelir vergisi vardı?
Ben mi yanlış biliyorum yoksa bu zamlı maaşlar Şubat ayında alınmayacak mı?
Yani zaten o zamana kadar gene belirli bir erime olacak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X