|
2020 Mercedes-Benz S-Serisi'nin dikkat çeken güvenlik teknolojileri
-
-
Hala bu tasarımın mercedes olduguna inanamıyorum.Tasarım çizgilerinden tamamen sapmış bir markaya dönüştü.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Tasarımı falan bir kenara bırakırsak bu konunun bu forumda haber değeri olduğuna inanmıyorum hatta genellersek Türkiye'de haber değeri yok diyebiliriz. Türkiye'den kaç kişi son S serisi alabilecek güce sahip ki. Bize ne güvenlik teknolojilerinden bilmem neyinden. Ancak malum şahıs ve çevresindekiler alır koyunları da alkış tutar !
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu tanıtılan teknolojiler zamanla alt segment araçlara gelecek.
-
Şaka mı bu? Ben Almanyadayim burda göremediğimiz araçları gördük turkiye de. Sokakta en eski araba 2018 model en ucuz arac bmw valla sokakta dagitmis gibi. Gormesek inanacagiz vallahi ne diyim gözü doymuyor bu miletin. Ben almayna da o kadar calisiyorum aldim para 4632 euro turkiyede meselektaşlarim 11500 den maas aliyorlar. Duzeni kurduk buraya malesef keske elimde olsa csnim ulkemde yaşasam. Degerini bilin ülkenin. Sabah akşam turkiye haberi yapılıyor televozyindaquote:
Orijinalden alıntı: Moueson
Tasarımı falan bir kenara bırakırsak bu konunun bu forumda haber değeri olduğuna inanmıyorum hatta genellersek Türkiye'de haber değeri yok diyebiliriz. Türkiye'den kaç kişi son S serisi alabilecek güce sahip ki. Bize ne güvenlik teknolojilerinden bilmem neyinden. Ancak malum şahıs ve çevresindekiler alır koyunları da alkış tutar !
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tasarım olarak en tırt S serisi
-
audi gibi duruyor
-
11.500tl alan arkadaslarin milletvekilimi? . Sen hangi tozbembe dunyada yasiyorsun. Alip alinmamasi problem degil bende yurtdisinda yasiyorum. Burdaki arac fiyatlari nerdeyse iki kati turkiyede. Bence sen euroyu tr de harcamayi seviyorsun yoksa bunun adi memleket sevgisi degil....
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arabayı tam görmeden neyini beğenmiyorsunuz? Çok güzel araba olacağından eminim biraz sabredin
-
Mis gibi olacak
ZİYAAAAAAA
Klasik bir Alamanci mesaji. Aynen en eski arac 2018 ama ne hikmetse trafikteki araclarin yas ortalamasi 13. At yalani aaat.
https://www.aa.com.tr/tr/ekonomi/trafige-kayitli-arac-sayisi-23-milyonu-asti-/1718789
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zerathull -- 31 Temmuz 2020; 1:34:32 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: jesipikmin
Şaka mı bu? Ben Almanyadayim burda göremediğimiz araçları gördük turkiye de. Sokakta en eski araba 2018 model en ucuz arac bmw valla sokakta dagitmis gibi. Gormesek inanacagiz vallahi ne diyim gözü doymuyor bu miletin. Ben almayna da o kadar calisiyorum aldim para 4632 euro turkiyede meselektaşlarim 11500 den maas aliyorlar. Duzeni kurduk buraya malesef keske elimde olsa csnim ulkemde yaşasam. Degerini bilin ülkenin. Sabah akşam turkiye haberi yapılıyor televozyinda
Alıntıları GösterGözleri doymuyor çoğu genç çalışmadan lüks hayat peşinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Buraya yazanların yarısı çoluk çocuk. Okulda gırgır şamata bir şekilde bitiriyor şıp diye 15 bin maas bekliyorlar. Sanıyorlar ki avrupada herkes istedigine sahip ayri eve cikmak bile bir servet. Adamın gözü yaşına bakmıyorlar avrupada vallahi ne diyeyim ulkenin eski zamanini gormemisler ki üstadımquote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim AkcaGözleri doymuyor çoğu genç çalışmadan lüks hayat peşinde
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: jesipikmin
Buraya yazanların yarısı çoluk çocuk. Okulda gırgır şamata bir şekilde bitiriyor şıp diye 15 bin maas bekliyorlar. Sanıyorlar ki avrupada herkes istedigine sahip ayri eve cikmak bile bir servet. Adamın gözü yaşına bakmıyorlar avrupada vallahi ne diyeyim ulkenin eski zamanini gormemisler ki üstadım
Alıntıları GösterAynen öyle. Zorluk görmediler ki.
Babaları ve dedeleri ekmek almak için, yağ almak için kuyruğa girdiler şimdi Mercedes BMW VW kuyruğu var. Açlık görmediler, sıkıntı görmediler.
-
o kadar para verdikten sonra bir zahmet güvenli olsun
-
Canım memleketim miş , almanya size vatandaşlık seçin , burada kalmak için Türk vatandaşlığından çıkmanız gerekiyor dese , anında kuyruğa koşarsınız Türk vatandaşlığından çıkmak için. Yakında o da oluyor merak etmeyin, o zaman görücem vatan sevginizi. İyi de olur, benim ülkemde yaşamayıp, benim ülkemin sıkıntılarını sorunlarını bilmeyen insanların , T.C. VATANDAŞLIĞI haklarından da faydalanması ahlaklı değil zaten.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ibrahim AkcaAynen öyle. Zorluk görmediler ki.
Babaları ve dedeleri ekmek almak için, yağ almak için kuyruğa girdiler şimdi Mercedes BMW VW kuyruğu var. Açlık görmediler, sıkıntı görmediler.
Alıntıları GösterBence gördüler. Ambargo dönemindeki yokluğu açlığı arıyorsanız artık çok zor. Dünya değişti, ekonomiler değişti. Ayrıca artık ambargo yiyecek yürek de kalmadı. Doların biraz yükselmesi istedikleri her şeyi yaptırıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Whisper911Bence gördüler. Ambargo dönemindeki yokluğu açlığı arıyorsanız artık çok zor. Dünya değişti, ekonomiler değişti. Ayrıca artık ambargo yiyecek yürek de kalmadı. Doların biraz yükselmesi istedikleri her şeyi yaptırıyor.
Alıntıları GösterVarlık kuyruğu bu varlık... İhtiyaçi olmayan bile ordaydi. Provakatorler hep o siraya giriyordu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
|
11.500tl alan arkadaslarin milletvekilimi? . Sen hangi tozbembe dunyada yasiyorsun. Alip alinmamasi problem degil bende yurtdisinda yasiyorum. Burdaki arac fiyatlari nerdeyse iki kati turkiyede. Bence sen euroyu tr de harcamayi seviyorsun yoksa bunun adi memleket sevgisi degil....
|
Şaka mı bu? Ben Almanyadayim burda göremediğimiz araçları gördük turkiye de. Sokakta en eski araba 2018 model en ucuz arac bmw valla sokakta dagitmis gibi. Gormesek inanacagiz vallahi ne diyim gözü doymuyor bu miletin. Ben almayna da o kadar calisiyorum aldim para 4632 euro turkiyede meselektaşlarim 11500 den maas aliyorlar. Duzeni kurduk buraya malesef keske elimde olsa csnim ulkemde yaşasam. Degerini bilin ülkenin. Sabah akşam turkiye haberi yapılıyor televozyinda
|
Benzer içerikler
- instagram arama geçmişi silme
- base apk
- spotify ne kadar internet yer
- telegram hesap silme
- en iyi yapay zeka siteleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X