Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
80.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok moral bozukluğu oldu ya yarin sabah 5 de kalkıp 600 km direksiyon sallamam lazim bütün dengemi bozdu bu maç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ozan Tufan'in 2 santim top surdugunu gormedim. Topu aliyor hop yakinindakine pas veriyor. Izlerken sinir krizine girdim! Bu adam bir daha kadroya alinmamali.
  • Biri soylesin ne zaman bu izlandayi soyle 3-0.falan dolu dizgin yendik bu adamlar bize ters geliyor hep çok fazla topa hakim oyuncular ve hızlı forvet gibi oynaman lazım guardiola aptal degil o kadar stoperin arasina hizli kisa boylu adam koyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada küfür serbest olsun o zaman görelim elit kesimi

• Fırça saygısızlığı yapılan, 3 saat bekletilen takım böyle olmamalı çok ruhsuz oynadılar enerji hiç yoktu

• Mahmut olsa ortasaha bu kadar düşmezdi Ozan önlibero oynayamıyor,önliberonun yanında oynar.Mahmut olsaydı gol yemezdik
    Cengiz olsaydı da hiçbir şey yapmasa bile Hakan adlı faydasızın zararlarını görmezdik.
    Millet Başakşehir'e küfür ediyor ama milli takımın en iyi oyuncuları Cengiz ve Mahmut.Bunlar olmayınca gördük durumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SHADOW

burak konusuna katilmiyorum, burak etkin degildi bu macta bence

Alıntıları Göster
    Burak Fransa, Izlanda gibi takimlara gol mol atamaz, gezinir, durur sahada, bal yapmayan ari misali. Andorraya, Kazakistana atar, ona bir sey demem

Cenk gelince o oynamali, Burak ile olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdinç B.

Hocam spiker takım çöm iyi yardımlaştı diyor ama benim gördüğüm orta sahamızın hep toptan saklandığıydı. Topu alan pas verecek adam bulamıyor, hepsi en yakın İzlandalı’nın arkasına saklandı. Benim izlerken en nefret ettiğim şeydir toptan saklanan adam. Bak Yusuf’a Abdulkadir’e her topu istediler her topa koştular. Adamlar haketti kazandı.
    abdulkadir firsat bulsa cok saglam paslar atacakti ama maalesef...

• Burak ne işe yarıyor beyler?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan'dan önce ağız dolusu küfürler edilmesi gereken futbolcumsu cisim burak yılmazdır. (Tabi hakana sövmek de serbest)

Maç boyunca kanser etti kanserr 250 tane hava topu geldi 350 tane pas geldi allahını peygamberini seven söylesin 1 tanesini çıkıp olumlu kullandı mı bu varlık ? Gelen topları tepe tepe bir hal oldu hala oyunda durması Türk milletine hakarettir.Şenol Türk milletine açık açık hakaret etti bugün.Herhangi bir amatör takımdan oyuncu koy bu burak cisminden daha iyi top oynamazsa yüzüme tükürün.

Şenol musun nesin bu milletin aklıyla dalga geçme hakanı burakı ozan'ı da al KÖYÜNE DÖN.Bu maçı çözemeyen adam gitsin amatör lig maçını çözsün...
  • Fw eksikti. Ozan ilk yari berbatti. Hakanda kotu idi. Zekide bazen kritik hatalar yapti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol hoca Hakan'ı bu oyununa rağmen neden oyunda tuttu en büyük soru işareti bu bence.
  • Fransaya tarihi skoru kaçıran takım neredeydi, çok üzgünüz çok
  • Ersin düzen dangalağı da yoldan geldik etkilendik diyor izlanda orda da yeniyor burda da yeniyor milyon euro alan futbolcular için bunlae bahane değil hem de fırça saygısızlığı yemişken bile

• Sırf meraktan girdim baktım Hakan kaç gol atmış Milanda diye adam 3 gol atmış bu adam bu şutları nereye çekiyo lan çok iyiymiş son dakikalarda açtığı ortayı gördük hay senin gibi teknik direktöre yazıklar olsun ozan ve hakanı 90 dakika sahada tutarken utanmadın mı karşı tribünde kızları mı kesiyodun bütün Türkiye gördü Ozan ve Hakanı sen ne iş yaparsın be adam senin yüzüne verdik şu maçı. Kenan da 2 duran topunda 2 hata ile golleri yedirdi bize.
  • İzole Bant kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam. Sakat olmasaydı cengiz yenerdik büyük ihtimalle. Yenemesek bile bu kadar kötü oynamazdık.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hakan 90 dk oynamasa belki gol atardık hakan + burak top ezdi sadece başka bişe yok bide karşı sigurdson maymunu nasıl sarı kart almadan oyunu tamamlıyor şaşıyorum
  • Bu malubiyet saha dısında burak emre ve şenola yazar

2 gündür gereksiz gerdiler ortamı.Yok fırça yok 3 saat.

Şımarık karaktersiz herifler fırça kadar değeriniz yok benim gözümde

Şenolda bunların gazına gelip dün saçma sapan konuştu

Böyle tokatlayıp yolladılar işte

Aferiz size

• Ben anlamıyorum milan sadece özelliği frikik atmak adamı neden transfer eder?

• Şenol Güneş ilk 11 ve sonradan yaptığı yanlış değişiklikler ile (çıkan oyuncular yanlıştı) maçı İzlanda'ya verdi.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.