Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
80.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fransa eğer izlanda deplasmanından 3 puan alamazsa boku yeriz. O maç çok kritik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ajzen

Biz gidip Portoyu yenip Akhisara yenilirken biz de anlamıyorduk
    Abi bu adam köylü kafalı. Fransa'yı yenmemiz tamamen Fransa'nın berbat oluşundan kaynaklıydı. Şenol da kendini bir halt sandı bakın şimdi şekilli şukullu kadro çıkarıcam izlandayı dumura uğratıcam herkes zekama, kadroma hayran kalacak ayaklarına yattı kurduğu orta saha 1 pas yapamadı burak meziyetsizini bu millete 90 dk izletti bu ÇAKMA FİLOZOF ÇAKMAAA. Terim'e can kurban şimdi bunları bağıra çağıra adam etmişti.

Ben bu maçta futbolcu olsam sinirden vallahi de dalardım takım arkadaşlarıma bu ne ruhsuzluk be kendinize gelin derdim, tutar silkelerdim önündeki topa müdahale edemeyen ruhsuz ruhsuz oynayanları benim ekran başında parçalayasım geldi takımdan bir tane emre belözoğlu gibi melo gibi adam çıkıp da düzgün oynayın lan gevşekler diye şunlara sesini çıkaramadı.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Mahmut topal ve ozan aksine yanındakilerini parlatan isim topal ve ozan ise yanındakileri bitirir koy yanına kante pogba çöp olurlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hakan yerine abdulkadirle başlasa. Belki irfan yerine yusufla başlasa ilk yarıda daha aktif olurdu takım. Ya da çağlar ozandan birini stopere koyup kaan dorukhan yusuf(irfan) orta sahası ile oynasak daha dirençli olabilirdik. İzlanda fransaya kaybettiği maçı telafi etmiş oldu. Bizim içerde izlandayı yenmemiz şart artık. Ama ben nolursa olsun takımdan umutluyum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Adamlar nasıl oynuyorsa sanki her yer dar boş alan bulunmuyor. Saha boyutları örneğin Konya stadı ile aynı mı merak ettim. Adamlar çok iyi karşılıyor orta sahayı düşürmüyorlar işin ilginç yanı kanatlardan da yardırıyorlar bizimkiler tutamıyor.
  • dwho kullanıcısına yanıt
    Bir dahaki macta sakatlarin gelmesiyle kadro oturur bence bu takima okay ve cenk ve cengiz lazim malesef sakatliklar bizi bitirdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

Bu adamların oyununu sürekli yiyoruz. Şok bir baskı ilk 30 dakikada atabildikleri kadar atıp skora yatıyorlar. Acayip gıcık bir oyun tarzları var. Karambolden, hava toplarından gol atmaktan başka bir haltları yok. Oynayan değil, oynatmayan bir oyun tarzları var.

Dip Not: Havaalanında olanlardan sonra milli takımdan müthiş bir hırs bekliyordum, ciğerlerini sahada bırakacaklar ama yinede alacaklardır diyordum ama o hırstan eser yoktu maalesef.
    Maalesef benimde beklentim o yöndeydi ama cidden ruhsuz oldu, uzatmalarda +5 de bile bizim adamlar yerlerde yattilar

• Yusuf Yazıcı kısır savunma paslaşmasını orta sahayı kat ederek bir çok kez yok etti ikinci yarının başında olsaydı Abdülkadir ve Yusuf değişikliği kazanabilirdik bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: dwho

Ulan ikinci yarı başında hakan ve ozan çıksa abdulkadir ve yusuf girseydi kazanırdık sıçıp batıran adamları çıkarmazsan istersen ronaldo ve messiyi sok ne işe yarayacak
    İşte şunu kahvehanede maç izleyen adam düşünebiliyor ama şenol denen çakma filozof düşünemiyor akıl alır gibi değil. Çıkar hakanı çıkar ozanı çıkar burağı bundan daha iyi bir taktik olamaz milyonda bir bile olamaz çünkü bu 3 çöp tek bir olumlu hareket yapmadı yerlerine abdulkadir yusufu alsaydı şuan çok farklıydı skor.
  • Bu izlanda en azindan diger takimlar ile berabere kalsa yeter fransa yener bunları zaten.

• Detective W. kullanıcısına yanıt
    Berabere kalsalar iyi olur hocam

• Mevkisi nedir ne değildir bu hakan çalhanoğlunun. Ozanın da futbolcu olduğuna büyük supheliyimerim var.

• şenol karşısındaki takımın fizik gücü ile oynadığını bilmiyor mu ? bu tarz takımları hızlı adamlar hızlı paslaşmalar ile bozarsın , hakan ç , irfan can , kenan gibi adamlarla sonuç ilk yarıda sizi ezip geçerler. yusuf y, abdülkadir girince biraz takım kıpırdadı .

irfan can , hakan çalhanoğlu oynatan adam bence teknik direktörlük işinden net söylüyorum anlamıyordur. Şenol'un necip,q7 vb gibi takıntıları vardı hala devam ediyor bu irfancan'ı iyi futbolcu diyorsa futboldan anlamıyordur.
  • Arkadaslar Konyadaki macta taraftar cok cok iyiydi, o da cok olumlu etkiledi takimi, o stadda gol atmak gercekten cok zordu.
    Izlandada Turkiyede boyle bir destek karsisinda etkilenir, tabi oyuncu kalitemiz de iyi oldugu icin boyle yaziyorum, yoksa kalitesiz takima ne kadar gaz verirsen ver, ise yaramaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5F6A14216

Adamlar nasıl oynuyorsa sanki her yer dar boş alan bulunmuyor. Saha boyutları örneğin Konya stadı ile aynı mı merak ettim. Adamlar çok iyi karşılıyor orta sahayı düşürmüyorlar işin ilginç yanı kanatlardan da yardırıyorlar bizimkiler tutamıyor.
    Heleki ilk yarı bende dedim sahami cok küçük diye :)) birde cok cirkef vari oyun oynuyorlar adamlar ikinci yarida bizimkiler bisiy beceremediler

• quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

Abi bu adam köylü kafalı. Fransa'yı yenmemiz tamamen Fransa'nın berbat oluşundan kaynaklıydı. Şenol da kendini bir halt sandı bakın şimdi şekilli şukullu kadro çıkarıcam izlandayı dumura uğratıcam herkes zekama, kadroma hayran kalacak ayaklarına yattı kurduğu orta saha 1 pas yapamadı burak meziyetsizini bu millete 90 dk izletti bu ÇAKMA FİLOZOF ÇAKMAAA. Terim'e can kurban şimdi bunları bağıra çağıra adam etmişti.

Ben bu maçta futbolcu olsam sinirden vallahi de dalardım takım arkadaşlarıma bu ne ruhsuzluk be kendinize gelin derdim, tutar silkelerdim önündeki topa müdahale edemeyen ruhsuz ruhsuz oynayanları benim ekran başında parçalayasım geldi takımdan bir tane emre belözoğlu gibi melo gibi adam çıkıp da düzgün oynayın lan gevşekler diye şunlara sesini çıkaramadı.

Alıntıları Göster
    Terim olsaydı emin ol biz bu turnuvaya havlu atmıştık. Arda gibi fosilleri sahada bize izletiyor olurdu

• İlk golde hasan ali kasti faul yaptıysa ilk golü hasan aliye yazarım durup dururken ne faul yapıyorsun burası fenerbahçe değil giydiğin formanın hakkını ver. Fransa maçında göklere çıkardılar sen 10 maçta bir kere iyi oynarsın, Mbappe 10 maçta 1 kere kötü oynar. Hemen uçmayın.
  • Şu takıma tek önlibero çıkıp o hızlı oyuncularla hızlı yerden paslarla atacaktık yok zaten duran top adamları izlanda

• blackshow kullanıcısına yanıt
    Faul değildi hocam galiba hakem bir yerlerinden faul çaldı ama hakta kötüydü bir taç bile kullanamadı bu maç

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.