Şimdi Ara

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası -| Wuhan Virüsü Nedeniyle Turnuva Ertelenebilir! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.550
Cevap
3
Favori
80.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, Milli Takim elinden geleni yapti, ruhsuz demek amacini asar, Izlandaya deplasmanda 2-1 yenilmek normal bir sonuc.
    Kendi adima beraberlik bekliyordum, onu da yazdim zaten, olmadi, beni de cok pis yanılttılar, tabi Cengiz ve Mahmutun eksikligi cok etkiledi takimi, ozellikle de Cengiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 11 Haziran 2019; 23:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 350-400 Bin nüfuslu kasaba ülkesi bizi yenmekten bıktı. Biz yenilmekten bıkmadık.
  • Cenk buraktan daha iyi oynardı en azından saçma sapan hareket yapmazdı adam firikikten sonra niye sarı gördü anlamış değilim oğlum senin kafan mı güzel. Her türlü sorun çıkarıyorsun. arda ve caner den sonra sıra sana geldi.
  • Ulan ikinci yarı başında hakan ve ozan çıksa abdulkadir ve yusuf girseydi kazanırdık sıçıp batıran adamları çıkarmazsan istersen ronaldo ve messiyi sok ne işe yarayacak

• Fransa maçı nasıl artı olarak Şenol hocaya yazdıysa bu maç da eksi olarak yazar. Takımı hiç hazırlamamış sanki. Çok savruk oynadık. Bir oyun planımız yoktu. Ne olursa olsun kaybetmemeliydik. Bir anlamı kalmadı Fransa galibiyetinin. Böyle devam ederse 3. bitirirsek şaşırmayalım. Ardından hemen yabancı sınırını patlatır TFF :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurss222

Biri soylesin ne zaman bu izlandayi soyle 3-0.falan dolu dizgin yendik bu adamlar bize ters geliyor hep çok fazla topa hakim oyuncular ve hızlı forvet gibi oynaman lazım guardiola aptal degil o kadar stoperin arasina hizli kisa boylu adam koyuyor
    Allah'ını seversen ya 2. Yarıda maçı gormedin mi ozanla Yusuf'u değiş. Hakanla Abdülkadir i. Buragın yerine de çek birisini iyi press yapan 5 defa maç yap İzlanda ile 4 defa kazanırsın

Bizim mal Şenol ün suçu Beşiktaşlılar buna boşuna küfür etmiyor

• Böyle saçma bir kadro görmedim ne yiyip ne içiyorlar bu kafaya sahip oluyorlar anlamıyorum. Cengiz Ünder Emre Belezoğlu maçta yok. Akıl işi değil yeminle

• Her sene her sene teknik direktör faciaları yaşamak zorundamıyız be arkadaş gerçekten yazıklar olsun ya bu teknik direktörler niye satıyorlar bu takımı böyle Fatih de böyleydi Lucescuda böyleydi Şenolda böyle hay sizin oyuncu tercihlerinize ................
  • Burak rakip defansı koşularıyla yıpratıyor aynı zamanda takım arkadaşlarına boşluklar açıyor. Bu maçtaki asıl mesele topu dağıtsın diye Hakan’ın sahaya sürülmesi. Umarım sonraki maçlarda hakansız oynarız. Bir ara bizim kaleci full şişirme yaptı ulan görende her topu biz indiriyoruz da şişiriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bad to the bone

Ozan Tufan'in 2 santim top surdugunu gormedim. Topu aliyor hop yakinindakine pas veriyor. Izlerken sinir krizine girdim! Bu adam bir daha kadroya alinmamali.
    Onu da yapabilse keşke

• Güzel yendiler tebrik ederim.Adamların hep oynadığı oyun.Messi bile açamadı dünya kupasında.Tabi bizim oyuncu tercihlerimiz leşti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uchigatana -- 11 Haziran 2019; 23:58:3 >
  • Şenolla ilgili bir şeyler yazayım takip edenler bilir gerçi,sonra hayal kirikligina uğramayın

1- 4-2-3-1 den baska taktik bilmez,rakip iyiyse ön liberoya defansif oyuncu koyar,rakip kötüyse normal kadrosuyla çikar.

2- Şenol kendisini analiz etmeyen çoğu rakibini yenebilir fakat kendisini analiz eden hicbir rakibini de yenemez.

3- Oyuncu degistirmesini bekliyorsaniz daha çok beklersiniz,en oyuncu degistirilmesi lazım olan maçta oyuncuyu 88. dakikada degistirir. Degisikligi zamaninda yapmişsa giren yada çikan oyuncu beklediğiniz oyuncu olmaz,dengeyi tutturamaz(deplasmanlarda iyice sıvar)

4- Gittiği takimlar ilk zamanlar maksimum performansini gösterir ve performanslari düşmeye başlar,bu düşüş şenol ayrilana kadar devam eder. 30 senelik teknik direktörlük kariyerinde düşüş yaşayip toparladiği bir takimi yoktur.

5- Geniş oyuncu grubuyla baş edemez. Taraftarin takimda görmek istedigi fakat kendisinin oynatmak istemedigi oyuncuya mobbing uygular. Oyuncuyu bir süre oynatmaz ve oyuncunun güvenini kırar(muhtemelen yüzüne de seni takimda istemiyorum tarzi konuşuyordur),sonra bir anda o oyuncuyu 11 e koyar. Herkesin oynamasini bekledigi ama güveni kırılmış oyuncu arkasinda böyle bir teknik direktör oldugunu bilerek maça çikar ve haliyle iyi oynamayaz. Taraftar da şenol günes hakliymiş bu oyuncu çöpmüş der. Böylelikle taraftar tepkisinden kurtulmuş olur ve o oyuncuyu sonsuza kadar yedeğe çekerek amacina ulaşir. Takimdan ayriliktan sonra şenolu öven yabanci oyuncu göremezsiniz,nadir olarak quaresma gibi öz evladı gibi davrandigi oyuncular 1-2 söz eder o kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 11 Haziran 2019; 23:54:42 >

• Bu senolun inadı çekilmez
    Insani hasta eder psikolojisini bozar
    Öyle bir herif bu
    Sahanın en diri kalanlarindan irfancani al hakan denen cesete 90 dk dayan
    Burak'a dayan
    Olacak şey değil

• Takimda yusuf ve abdulkadir haric kimse 10cm bile top surmedi ayrica elimizdeki toplarin hepsini gereksiz hatalarla adamlara verdik zeki ve hakanin hatalari cok goze carpti cengizin yoklugu takimda cok arandi ayrica mert gunok bile hakan daha iyi pas performansi sergiledi.
    Bir diger sey ise izlandalilar üstümuze oynadi kimse sakin olmadi gereksiz kartlar yedik ama en azindan mucadele eden bi takim vardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • geng G kullanıcısına yanıt
    Hocam kanat olmayan adamı kanat oynatırsan olacağı o hakan ne abi zaten kenan kanat değil bir de hakanı oynattı takım şaşırdı kim nerede oynayacağını bilemedi

• fransa maçını %70 mahmut sırtladı ama mahmut dışında herkes parlatıldı no mahmut no win
  • emirhanayh E kullanıcısına yanıt
    Ya hocam irfan ortada iş yapardı hakan yüzünden kanatlara sürüklendi abdülkadir başlasıydı böyle olmazdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwho -- 11 Haziran 2019; 23:55:52 >
  • Hakan ozan burak . Muhtesem 3 lü

• Ozan berbattı. Her topu kaybetti...
  • Bu adamların oyununu sürekli yiyoruz. Şok bir baskı ilk 30 dakikada atabildikleri kadar atıp skora yatıyorlar. Acayip gıcık bir oyun tarzları var. Karambolden, hava toplarından gol atmaktan başka bir haltları yok. Oynayan değil, oynatmayan bir oyun tarzları var.

Dip Not: Havaalanında olanlardan sonra milli takımdan müthiş bir hırs bekliyordum, ciğerlerini sahada bırakacaklar ama yinede alacaklardır diyordum ama o hırstan eser yoktu maalesef.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.