Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (278. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sportivo

Baia Bodrum'da karar kıldım. ETS'nin acentalarını arayın derim, desk altı satış denilen bir satış kanalı ile 3 gece 3458 TL'ye Deniz tarafı oda bağladım. Sanırım tezgah altı satış kanalı oluyor, dışarıda olmayan bir fiyat.

Alıntıları Göster
    hangi tarihler de aldınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • otelde tatil mi yapılır la gidin doğaya temiz havaya kendinize gelin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3F38B6C29

otelde tatil mi yapılır la gidin doğaya temiz havaya kendinize gelin
    Üsluba gel! Sen önce insanlara nasıl hitap edeceğini öğren de ondan sonra akıl ver!

• quote:

Orijinalden alıntı: Sportivo

Baia Bodrum'da karar kıldım. ETS'nin acentalarını arayın derim, desk altı satış denilen bir satış kanalı ile 3 gece 3458 TL'ye Deniz tarafı oda bağladım. Sanırım tezgah altı satış kanalı oluyor, dışarıda olmayan bir fiyat.

Alıntıları Göster
    3 gece icin yine pahalı

• Kuşadası alanya tarafı 4gece uygun 4yıldız hersey dahil varmı fırsat takipçi arkadaslar..

• önümüzdeki hafta için
  • Merhaba, "Garden Resort Bergamot" tesisi hakkında deneyimi olan var mı acaba?
  • ali222 A kullanıcısına yanıt
    sizin beklentiniz nedir?
  • Merhaba, alanya, manavgat civarlarında 2 yetişkin 5 ve 8 yaşlarında 2 çocuk için çocuk aktiviteleri ve temizliğe önem veren bir otel arıyorum. Bütçe 4.000 civarı
  • Dün zeynep Hotelden bende rezervasyon yaptım. 3 gecve 4 gün arasına 3000'e maloldu.

Diverso firmasından Coşu bey çok yardımcı oldu. Çok ilgilendi. Sağolsun çok memnun ayrıldım. Haftaya gidiyorum bakalım. Otelle ilgili yorumlarımı subjektif olarak haftaya yazacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_EKReM -- 4 Temmuz 2019; 11:8:19 >
  • Sportivo S kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat almıssınız Hotel Baia'dan. Önümüzdeki hafta 3 gece normalde 5300 TL gözüküyor. Hangi acenteden aldınız?
    Etstur
    Hotel Baia Bodrum | Etstur.com
    https://www.etstur.com/Hotel-Baia-Bodrum

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=138952883

• Antalya bölgesi, 6 veya 7 temmuz giriş 5 gece, 2 yetişkin 2 çocuk (4 ve 14 yaş)
    tavsiyeleri alabilirmiyim, bütçe 4-5 civarı, iki çocuk ücretsiz oteller makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volcano78 -- 4 Temmuz 2019; 12:28:9 >
  • jet1 J kullanıcısına yanıt
    Crystal paraiso verde boğazkent tam bir aile oteli

• Sealife buket resort beach oteli Alanya. Bu otel hakkında herhangi bir bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Dün zeynep Hotelden bende rezervasyon yaptım. 3 gecve 4 gün arasına 3000'e maloldu.

Diverso firmasından Coşu bey çok yardımcı oldu. Çok ilgilendi. Sağolsun çok memnun ayrıldım. Haftaya gidiyorum bakalım. Otelle ilgili yorumlarımı subjektif olarak haftaya yazacağım.
    Merhaba.
    Sizleri ofisimizde ağırlamak bizler için de keyifti.
    Şimdiden iyi tatiller diliyoruz.
    Olumlu - olumsuz geri dönüşleriniz bizler için çok önemli.
    Düşüncelerinizi biz de merakla bekliyoruz.
    Sevgiler.
  • volcano78 V kullanıcısına yanıt
    Manavgattaki Alibeyleri öneririm, tam F/P oteli aquası olsun yiyecek içecek olsun, üzmez.
  • radko kullanıcısına yanıt
    Bu otelin eski Kervansaray olduğunu herkes bilir, otel bilenler bilir otel 1-2 sezon kapalıydı zaten, oldukça bakımsızdı, bu sene 2-3 ayda allayıp pullayıp Duja diye satışa çıkardılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Dün zeynep Hotelden bende rezervasyon yaptım. 3 gecve 4 gün arasına 3000'e maloldu.

Objektif demek istediniz sanırım

• parker48 kullanıcısına yanıt
    Herkes bilmiyordu yanılıyorsun.Bu allayıp pullamaya bile forumda bir kaç kişi bayılmış ilginçtir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 276277278279280
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.