< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 4 Mart 2018; 15:33:35 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravaman -- 4 Mart 2018; 15:33:35 > |
DH forumun Passat killeri Talisman 20 tane satmış
![]() |
millette para çok bakmayın ağladıklarına
![]() |
Ufacık göçük??
Göçük dedin mi meteor düşmüş gibi olacak diyosun.. İşte 1462 den birini bulduk.. Kaldı 1461 |
millet döviz kuru zam ötv dinlemiyor basıyor parayı alıyor passatlar civiclerden geçilmiyor ortalık dh de fakirlerden başka kimse yok galiba
|
2018 yılında hala sabah kalkıp işe gidenlere ve çalışarak bir gün zengin olabileceğini sanan insanlara çok üzülüyorum ya.Hala bu fakir ve orta sınıf gazlayan,hayallere daldıran ,80 abd propagandası palavraları etkisinde kalan var mı bu topraklarda ?
|
Passat alan bireysel müşteri sayısı fazla değildir. Bence bireysel/kurumsal oranı sümbül e benzerdir. Passatlarin plakalarina bakın çoğunda bilmem ne leasing vs tarzı yazılar var. Yada bankaların vs önüne bakın passat hep. Zaten elin arabası olmasa yollarda elin arabası gibi gezmezler.
|
Mesajı kime yönelik yazdınız bilmiyorum ancak söylediklerinize katılıyorum. Ne yazık ki hala yaşadığı ülkeyi ve gezegeni tanıyamayan insanlar var.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trust06 -- 2 Mart 2018; 14:20:39 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 2 Mart 2018; 14:30:31 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 2 Mart 2018; 15:8:13 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 2 Mart 2018; 16:37:2 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orhan Hoca -- 2 Mart 2018; 16:43:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |