Şimdi Ara

2018 ŞUBAT AYI MARKA MODEL BAZINDA SATIŞ ADETLERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
5
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de yazacaktım. x1 ve gla q5 in rakibi değil, her ikisi de buz gibi c suv. q5 ile x3 rakip mesela x3 ü de e suv yapmışlar. ODD saçmalamış açıkça.
  • Renault-Mais Gen. Müdürü Berk Çağdaş geçen yıllarda filo satışlarını kısıp, perakande satışların önüne geçirmeyeceğiz demişti, maşallah Megane lar, Clio lar Symboller ya 1 ya 2. sırada, filo satışları elbette kötü değil de arkadaş filoya yapacağın güzelliği perakendeye de yap vatandaş alsın binsin. VW grubuda filoda güzel satıyor. En enterasanı ise D segmentte o kadar arabanın içinde BMW 3 ve Mercedes C nin bir çok aracın önünde yeralması. Bundan 15 yıl önce görsem inanmazdım, burada tabi Japonların havlu atması ve Passatın karşısında satış olarak resmen ezilen, Talisman ve Mondeo ve Insignia (eskinin vectrası) düşünülmesi gerekenlerden.
  • Q2 ile Q3 ü aynı segmente yazmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 yılında hala sabah kalkıp işe gidenlere ve çalışarak bir gün zengin olabileceğini sanan insanlara çok üzülüyorum ya.Hala bu fakir ve orta sınıf gazlayan,hayallere daldıran ,80 abd propagandası palavraları etkisinde kalan var mı bu topraklarda ?
  • Civic i ilk kez corolla'nın, focus'un önünde gördüm..

Ya bu araba göçüyor dendikçe meğer millete aracın beleş reklamı olmuş ya la..

Kimsenin göçük möçük taktığı yok..

Aids ilk çıktığı zamanlarda gizli kamerayla çekim yapılmıştı..

Hayat kadını rolündeki kadın adamlara "bende aids var yine de birlikte olmak istiyor musunuz" dediğinde, adamlar "biz karadenizliyiz bi şey olmaz" demişlerdi..

Demek ki bizim halkımız da "göçük möçük binerim ben buna" diyor.

• Filo satışı etkili diyorum ama hiç o kadar civic satıldığını tahmin etmezdim.
  • Passat alan bireysel müşteri sayısı fazla değildir. Bence bireysel/kurumsal oranı sümbül e benzerdir. Passatlarin plakalarina bakın çoğunda bilmem ne leasing vs tarzı yazılar var. Yada bankaların vs önüne bakın passat hep. Zaten elin arabası olmasa yollarda elin arabası gibi gezmezler.

• superegoid S kullanıcısına yanıt
    Ufacik gocukten ne olacak, onun bir onemi yok. Asil sikinti honda tr nin tutumunda. Civic su an sinifinin en iyi arabasi. F/p olarak da iyi. Gocuk olaylari olmasa cok daha fazla satardi. Dizel otm gelirse filolar da tercih edecektir.

• Bana göre en çok ilgi çeken hb b sınıfında Sandero olmuş. Corsa , İbiza gibi modelleri geride birakmış.

• her şeyi geçtim bu ülkede PASSAT diye bir gerçek var. Sevin sevmeyin.
  • millet döviz kuru zam ötv dinlemiyor basıyor parayı alıyor passatlar civiclerden geçilmiyor ortalık dh de fakirlerden başka kimse yok galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: John Shepard

Ben de yazacaktım. x1 ve gla q5 in rakibi değil, her ikisi de buz gibi c suv. q5 ile x3 rakip mesela x3 ü de e suv yapmışlar. ODD saçmalamış açıkça.

Daha saçması kocaman Jeep Compass’ı B Suv yapmışlar . Yok artık...

• Pejo algısı kırılmış gibi.

3008 2.

5008 1. sırada

Bence 508 de satışlarda passata direk rakip olacak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commandx

Ufacik gocukten ne olacak, onun bir onemi yok. Asil sikinti honda tr nin tutumunda. Civic su an sinifinin en iyi arabasi. F/p olarak da iyi. Gocuk olaylari olmasa cok daha fazla satardi. Dizel otm gelirse filolar da tercih edecektir.

Ufacık göçük??

Göçük dedin mi meteor düşmüş gibi olacak diyosun..

İşte 1462 den birini bulduk.. Kaldı 1461

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superegoid -- 2 Mart 2018; 20:40:3 >
  • 2 ayda toplam satılan DS sayısı = 0 kocaman bir 0 yav İnsan ayıp olmasın diye 1 tane satar 3-5 aşağı verip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

quote:

Orijinalden alıntı: Skayn

DH forumun Passat killeri Talisman 20 tane satmış

Bir diğer Passat killer Mondeo 16 tane. :D Yazık günah. Adam akıllı iş yapsalar Mondeo'nun her türlü dövmesi lazım. Şuan durum nasıl bilmiyorum, Avrupa'da Passat satışları yüksek olsa da Global Pazarda Mondeo öndeydi.

Otosan in isi gucu ticaride binek araclar umurlarinda degil.

• yıllardır ekmek gibi satılan opel corsa ve ford fiesta yeni kasa olmalarına rağmen tutmayan ve eskimiş kasasıyla nissan micranın altında kalmışlar, yarisi bile üçe katlamış.

d segment yine facia sonuçlar, talisman mondeo ve avensis sürünmeye devam ediyor anladıkta bu sınıfta ki toplam 3500 tane satıştan 5-10 tane satışta nedir ya...
  • ayrıca; vergi artışı kur artışı distribütör geçirmesi gibi nedenlerle satışlarda pek bir düşüş yok, demek ki hokkalı bir zam daha kaldırabilir piyasa. bravo bu insanlara, tüketmeye devam ettikçe fiyatlar asla düşmez, bu durumda kimsenin ağlamaya hakkı yok.
  • eli yüzü düzgün, otomatik golf en ucuz 130.000 ve hala peynir ekmek gibi. bu golf ülke batıyorcuların oyunlarını bozandır, mehdidir.

2018 ŞUBAT AYI MARKA MODEL BAZINDA SATIŞ ADETLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi golfçü_ -- 2 Mart 2018; 21:30:8 >
  • kkvan kullanıcısına yanıt
    Ona dikkat etmemişim. Hakkaren saçmalığın dikalası. Bende 2014 compass vardı, sonra satıp Q3 aldım, kesinlikle Q3 ten geniş ve büyük bir araç Compass.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.