|
Bildirim

|
Paslı seri mi normal seri mi bunlar?
|
|
Rust Edition, Hukuki Yollarda Arayın Paket hocam bunlar. |
|
Marka paslı koltuk ile akıllara yer yaptı. PR cahili firmanın geldiği nokta acı verici yorumlarda da teyit edildiği üzere.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
| _____________________________ |
|
1 video 1 fotoğrafın Tr pazarında bitireceği yerde paslı araba satarlarsa şuanki durum çok normal değil mi? |
|
|
Gigabyte 990FXA-UD3 | Asus 560 Ti DirectCU II | AMD Phenom 955 BE | Thermalright Ultra 120 Rev. C Soğutucu | Gskill Ripjaws 1600 MHz 2x4gb CL 9 DDR 3 | HEC Cougar 700Watt PSU | Dark Knight Kasa | AOC V22+ Monitör
|
|
Kara para aklamak için güzel fiyatlar. Aklı başında ve helal para kazanan birinin Türkiye'de alacağı marka değil. |
|
Copyright © 2011/2012/2013/2014/2015/2016/2017/2018/2019/2020/2021/2022/2023 Burada yazdıklarımın tamamı hayal ürünüdür ve gerçek değildir, zotacing sorumlu tutulamaz...Yazdıklarıma inanmayın ve üzerinize almayın/alınmayın.
|
|
Hep diyorum bu Swiftler zengin arabası diye. Bunun kadar ikinci elde değer kaybeden başka bir sıfır araç yok. Parayla işi olmayan adam alır bunu eşine, kızına. |
|
Bugun bi test surusu yaptim. Araba hakkaten tank gibi. Inanilmaz guven veriyor. Gaz tepkileri cok iyi. Motorun sesi harika. Bu arabayi gömmeden once bi gidip test surusu yapin derim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba. Araç alım noktasında yardımlarınıza ihtiyacım var Kullanım şeklim aşağıdaki gibidir. 1.Yıllık ortalama 18.000 Km kullanıyorum. 16.000 km'si şehir içi 2000 km'si şehir dışı oluyor. Tatil için ağırlık Ege bölgesine gidiyorum . 2.Ben ve eşim çalıştığı için az sorun yaşamam gerekiyor. 3.Çok fazla ekstra benim için önemli değil . 4.Bütçem maksimum 1.5m. 5.Bakım maliyetleri ve sigorta kasko aşırı olmamalı. 6.420 Lt bagaj yeterli oluyor. 7.Yaklaşık 5 Yıl bineceğim. Ortalama 200 bin km'ye kadar binmeyi düşünüyorum. Yukarıdaki veriler ışığında ; 1.2023 Model Suzuki Vitara 1.4 Boostoerjet 2.2023 Model Suzuki Scross 1.4 Boosterjet 3.2020 Model Suzuki Vitara 1.4 Boostoerjet 4.2020 Model Suzuki Vitara 1.4 Boostoerjet Yukarıdaki modellerden 4x2 veya 4x4 otomatik hangisini tercih etmem sizce mantıklı olabilir. ? Şimdiden teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asesion -- 18 Şubat 2026; 12:38:39 > |
|