Şimdi Ara

2018 ŞUBAT AYI MARKA MODEL BAZINDA SATIŞ ADETLERİ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
5
Favori
9.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Passat karsisinda saygi duruşuna geçin bre gafiller

• Fabia' ya bak sen ya. Fiesta ve Corsa'nın üzerinde.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkon

Allah aşkına kurban olayım Super B demekten, yazmaktan vazgeçsin artık insanlar. Arabanın model adı Superb, İngilizcede "Muhteşem" anlamına geliyor. Arabanın arkasında da böyle yazıyor. Bu kadar mı zor çıldıracağım artık babam bile böyle diyor.

Süpörb diye de okunur hocam , amme hizmeti yapayım dedim :)

• icemy kullanıcısına yanıt
    Bakalim Hocam bekleyip Gorelim...Ben sahsen 308'i begeniyorum sirf Esya gozu ergonomisi ve arka diz mesafesinden oturu tercih etmiyorum...Kokpit Sade olsa da basarili bir iscilige sahip...Kalite algisi ust donanimlar da Cok cok iyi..

Umarim satis strajedilerini degistiriler,ulasilabilir bir marka yolunda ilerlerler..

• quote:

Allah aşkına kurban olayım Super B demekten, yazmaktan vazgeçsin artık insanlar. Arabanın model adı Superb, İngilizcede "Muhteşem" anlamına geliyor. Arabanın arkasında da böyle yazıyor. Bu kadar mı zor çıldıracağım artık babam bile böyle diyor.

Çevremde yaptığım gözleme göre bunu itinayla yapan adamlar aynı şekilde Lenovo'ya da Lenova diyorlar.
  • quote:

Çok haklısınız. Çoğu kişi Süper B diyip duruyor. Tamam belki telaffuzu zor ama süper B'de denmemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Elantra D, Accent Blue C segment araçlar. Segment hatası yapmışlar çoğu araçta

Elantra c, accent b.

Evet segment hataları var ama bu araçlar doğru.

• D segmentte Passat liderliğine devam etmiş. S60 kasa değişeceği için az satmış normaldir. Renaultsever biriyim ama Talisman bavulu toplayıp gitse yeri var. Ayda 20 adet satsan satmasan ne? Ayrıca Mondeo, 508 ve Avensis'de bitik. Avensis ve Mondeo'ya 1.6 dizel+otomatik kombinsayonu gerekli diyorduk ama dizelin son durumu nedeniyle nasıl bir kombinasyonla satışı arttırabilirler bilinmez. Tüm dünyada Crossover/SUV trendi giderek yükselirken, Amerika'da Ford Mondeo'nun yeni kasası üretilmeyecek gibi söylentileri yalanlamazken belki de ülkemizde Passat/Supern belki de İnsignia hariç D segment otomobil piyasada kalmayabilir ne dersiniz??
  • Qasqhai, 3008 ve Duster C SUV'da satışlarda önde. Kadjar yaygın servis, renault bilinirliği, ucuz servis ve bakım aralıklarının 20 bin km 'de olmasına rağmen çok az satmış. sanırım kalite de sıkıntı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

quote:

Orijinalden alıntı: Just_Playboy

Elantra D, Accent Blue C segment araçlar. Segment hatası yapmışlar çoğu araçta

Elantra c, accent b.

Evet segment hataları var ama bu araçlar doğru.

Sahibinden'den aklımda öyle kalmış. Accent'i C Elantra'yı D gösteriyor. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pejo bey napıyorsunuz

• Abi bu tt neden bu kadar az satıyor anlamıyorum.

• 5 serisi 247 tane satmış büyük başarı

• McLaren64 kullanıcısına yanıt
    Bence yeni 508 çıkınca pazar payı azalacak, birinciliği kaptırmaz ama yeni 508’in aylık 200 üstünde satacağını düşünüyorum.

• Vallahi arkadaşlar sizin mi kafanız iyi ben mi yanlışım, 80 milyonluk ülkeden bahsediyoruz bir de şu satışlara çok diyoruz. Satışlar çok değil aslında, ben de araç alamıyorum bu ötv muhabbeti yüzünden düşündüğüm aracı kaçırdım şimdi ikinci eline bakar oldum. Alabilen yine alıyor alamayan da bizim gibi bakıp kalıyor bir de hiç imkanı olmayanlar var. Velhasıl muazzam bir gelir adaletsizliği var, bu satışları çok görmeyin. Şahsen oturduğum sokakta yeni araç görmeyeli epey oldu, alan da gidip ikinci el alıyor ancak.
  • Pug fiyatları bir iki tık aşağıda olsa, bayiler aralarında anlaşıp 3 kağıda başvurmasa satışlar istenilen yere gelir. Pug tr yeni yönetimi ne yapar bilinmez

• Millette para bol, Passat bile Sümbül denilen teneke kutusundan fazla satmış hey maşallah. Lafa gelince de alım gücü düşük derler, fakirden fazla fakir edebiyatı yapanlar var bu ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: Malvolorne

2018 yılında hala sabah kalkıp işe gidenlere ve çalışarak bir gün zengin olabileceğini sanan insanlara çok üzülüyorum ya.Hala bu fakir ve orta sınıf gazlayan,hayallere daldıran ,80 abd propagandası palavraları etkisinde kalan var mı bu topraklarda ?

Mesajı kime yönelik yazdınız bilmiyorum ancak söylediklerinize katılıyorum. Ne yazık ki hala yaşadığı ülkeyi ve gezegeni tanıyamayan insanlar var.

• quote:

Orijinalden alıntı: kayzer75

D segmentte Passat liderliğine devam etmiş. S60 kasa değişeceği için az satmış normaldir. Renaultsever biriyim ama Talisman bavulu toplayıp gitse yeri var. Ayda 20 adet satsan satmasan ne? Ayrıca Mondeo, 508 ve Avensis'de bitik. Avensis ve Mondeo'ya 1.6 dizel+otomatik kombinsayonu gerekli diyorduk ama dizelin son durumu nedeniyle nasıl bir kombinasyonla satışı arttırabilirler bilinmez. Tüm dünyada Crossover/SUV trendi giderek yükselirken, Amerika'da Ford Mondeo'nun yeni kasası üretilmeyecek gibi söylentileri yalanlamazken belki de ülkemizde Passat/Supern belki de İnsignia hariç D segment otomobil piyasada kalmayabilir ne dersiniz??

Hocam devir suv devri artık d sınıfının yerine aynı paraya c suv tercih ediyorlar. Kadınlarda bile suv çılgınlığı var eskisi gibi b sınıfı hb bineyim mantığı değişiyor. Geçen yıl rav4 ve cr-v tüm dünyada deli gibi sattı.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.