Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (148. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçen sene kasım ayında seminerdeydim Side de.Eşimi,çocuğuma da götürdüm.Her gün denize girdik.Hava 26-27dereceden aşağı inmedi.Havuzlar belki bir miktar soğuk olabilir.Sueno da varmıdır bilmiyorum ama mesela voyage de havuz ısıtmalı oluyor dışarıda.Belki bunlarda da vardır.O zaman hiç sıkıntı olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha iyi tabi ki ama bütçe 7000 dediniz diye o sınırdakilere baktım diamond 8300 görünüyor
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt
    Vay be bedellinin yarısı 6 gece tatil 😅

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam Karadeniz'de doğa namına birşey kalmamış ki karadeniz sahil yolu bildigin izmir çeşme otobanı olmuş ,yaylalar komple betona teslim edilmiş bakirlik diye birşey yok,sadece artvin yöresi Karagöl ve mençuna şelalesi civarı doğallığını muhafaza edebilmiş. İzmir- Demre arasi daha güzel heleki Marmaris- Datça arasi karadenizin tümüne on basar

• quote:

Orijinalden alıntı: paşaköysemih

Merhabalar. 27 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında 5 Gece 6 gün IC Green Palace'da olacağız. Otele ilişkin güncel görüşlerinizi ve varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim?
    Eksi olarak sivrisinek ilacı almadan gitmeyin.
    Haziranda ordaydım. Herşeyiyle kaliteli ve güzeldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Hocam Karadeniz'de doğa namına birşey kalmamış ki karadeniz sahil yolu bildigin izmir çeşme otobanı olmuş ,yaylalar komple betona teslim edilmiş bakirlik diye birşey yok,sadece artvin yöresi Karagöl ve mençuna şelalesi civarı doğallığını muhafaza edebilmiş. İzmir- Demre arasi daha güzel heleki Marmaris- Datça arasi karadenizin tümüne on basar
    +++
    Her iki güzergahı da son 1-2 yıl içinde tüm detaylarıyla görmüş olan biri olarak size katılıyorum.

Karadeniz sahil, asla izmir - Antalya arasındaki sahil güzergahının tadını vermez...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 24 Temmuz 2018; 18:8:9 >
  • Güncel instagram fotolarına bakıyorum da önceliği benim gibi deniz olanlar belek filan unutsun. Adam boyu dalga var her yerde hemde sezon ortasındayız . Antalya da kemer harici deniz tatili yapmak zor anlaşılan

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Deniz tatili bodrum,çeşme,kuşadası ideal yani ege.

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Deniz tatili bodrum,çeşme,kuşadası ideal yani ege.
    Cesmede kalacak yer sikinti. Cok pahali. 6 gece hersey dahil otele 8000 bin tl odemektense Cesmede apart bakmak daha mantikli gelmeye başladı veya Kuşadası
  • Kuşadası'nda deniz kötü , bilmeyenler araştırsın biraz. Dalgalar, yosunlar, gelen büyük gemilerin pislikleri... 3 yıl önce gördüğüm manzaradan sonra Kuşadası'nda sadece gunluk gezmeye gider oldum. İlla deniz apart tatili istiyorum diyoraaniZ bütçe de sikintiliysa Didim, Akbük, Muğla ilçelerini öneririm.

• Fethiye'de mustakil bahceli uygun fiyatlı tatil yapmayi düşünen ailelere yardımcı olurum. Fethiye hakkinda sorulari olan da mesaj atabilir. Herkese iyi tatiller.

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Zaten 3 yıldır kuşadası ve izmir limanlarına cruise gemileri gelmiyor hocam.

• Çeşme öyle,bizim gibi izmirde yaşayanlar için nimet ama ist,ankara da yaşayana lüks çeşme

• radko kullanıcısına yanıt
    Bu sene inceden basladi sanırım gemi turlari, sadece Cruise değil sanırım günlük tekne turları da aynı naneyi yiyor olabilir. Gördüğüm manzara anlatılmaz yaşanır cinstendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emindoner09 -- 24 Temmuz 2018; 21:13:32 >
  • emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Öyle hocam,yurtdışından gelen büyük crusie gemileri gelmiyor zaten .

• quote:

Orijinalden alıntı: ssmm

Hocam Karadeniz'de doğa namına birşey kalmamış ki karadeniz sahil yolu bildigin izmir çeşme otobanı olmuş ,yaylalar komple betona teslim edilmiş bakirlik diye birşey yok,sadece artvin yöresi Karagöl ve mençuna şelalesi civarı doğallığını muhafaza edebilmiş. İzmir- Demre arasi daha güzel heleki Marmaris- Datça arasi karadenizin tümüne on basar
    Bırakın bu işleri, trabzona girişte sadece düzköyden çal mağarasından aşağı insen, gördüğün manzaradan dudakların uçuklar

daha bunun sal-pokut-huser-gigoviti varda var!

Karadenize gidip sahilde ne işin var gir içeri. Sanki karadenizin sahili meşhur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tuna4242 -- 24 Temmuz 2018; 22:59:56 >

• Tuna4242 T kullanıcısına yanıt
    Sal-gigoviti hangi dil hocam

• Arkadaşlar selamlar

Sunis hotel grubu ve crystal grupları nasıldır, daha önce deneyen var mı? Hangisini tavsiye edersiniz

• **engineer09** kullanıcısına yanıt
    Sunis evrende konakladım gecen sene. Tam bir fp oteldi. Bu sene uçmuş fiyatı.

• Yemekler, içecekler nasıldı hocam? Bilindik markalar mıydı? Bir de yerli turiste muamele nasıldı?

• 
Sayfa: önceki 146147148149150
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.