Bildirim
2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (146. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Geçen sene ki güral yorumumu bulursanız aslında ordayazmıştım
Yeme içme gerçekten güzel güralda. Ve lezzet olarak suenodan iyi.
Odalara çıkışta asansör yok bu sorun.
Birde Güralda ki en büyük sorunum 5 günlük tatilin 3 ünde tüm suparklarını saat 3-4 te kapamışlardı hijyeni öne sürüp.
Ayrıca güralda çocuk kaydırakları çok kalitesiz. Benim geçen sene 2 yaşında ki çocuk kaydıraklardan yürüyerek iniyodu :) mimari hata var yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. 27 Ağustos 1 Eylül tarihleri arasında 5 Gece 6 gün IC Green Palace'da olacağız. Otele ilişkin güncel görüşlerinizi ve varsa tavsiyelerinizi alabilir miyim? -
Metin yücel in hatrına sanırım tripad yorumu yazmayacağım bu otel için.. adam demin aradı size bedevi ala carte rez yaptım lütfen olumsuz birşeyde sadece benım haberim olsun diyor
İyi birisi ama otel gerçekten çocuklu aile oteli değil.. birde yemekler 10 üzerinddn 5..
Dh ye detaylı yazacağım..
Çocuk havuzları her otelde büyük sıkıntı anlaşılan. Ciddi denetleme ve uyarı yok 5 yaşından küçük çocuğa mayo bezı şart olmalı kas kontrolleri zaten çoğunun gelişmemiş oluyor bide soğuk su içinde istemsizce bile kaçırıyorlar -
akka eylül ortasında serin olabilir çocuk eğlence durumu olmasa voyage sorgun u tercih ederdim ben bu listeden -
Su listede siralamam
1) Selectum Luxury Resort
2) Hilton Dalaman Sarigerme
3) Gural Premier Belek olurdu.
6 gece icin 10Agustos girisli otel bakiyorum. Butce 7000 civari. Nereyi onerirsiniz -
Bu akşam hilton da dodo günüymüş. Dodo sosisi dodo pirzola vs.
Meğer domuzmuş ailecek dinden çıktık.
Ben böyle oteli...
Şaka şaka
https://m.youtube.com/watch?v=QwgCxEFmlCA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 23 Temmuz 2018; 19:56:1 >
Yemeklerde neden 5 puan kırdın?
Sunumda mı sıkıntı var, kırmızı et çeşitliği mi az, yemek yanında içeceklerde mi sıkıntı var merak ettim açıkcası.
Ayrıca öğlen yemeğinde trucklar dışında açık büfe öğle yemeğide var mı yoksa sadece seyyar araç olan trucklarda mı var yemek?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akademiamania -- 23 Temmuz 2018; 20:7:29 >
Dün 5 puan kırmıştım 2. Gün güncelliyorum yemekler 10 üzerinden 3
Ya bi karpuz bile bembeyaz kabak müşterinin önüne konur mu ? Kırmızı et vardı bugün ete diş zor geçti
Pilav aldım yanına pilav bildiğin taş gibi..katır kutur pilav yedik.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 23 Temmuz 2018; 20:23:43 >
Metin Bey buraları okuyorsa ,bu gidişle otelden bile kovabilir ,Adama ne yaptıysak yaranamadık diyordur kendi kendinequote:
Orijinalden alıntı: Shafter
Dün 5 puan kırmıştım 2. Gün güncelliyorum yemekler 10 üzerinden 3
Ya bi karpuz bile bembeyaz kabak müşterinin önüne konur mu ? Kırmızı et vardı bugün ete diş zor geçti
Pilav aldım yanına pilav bildiğin taş gibi..katır kutur pilav yedik. -
Bu otele gitmedim bilmem ama şöyle bir bilgi vereyim ,Kasım -aralık ayında burada çok fazla muhabbeti geçiyordu ,ben de okuyordum
ETS den bir otele erken rezervasyon yaptırmak için aradığımda merak edip bu oteli de sordum,niye bu kadar hızlı fiyatı yükseliyor diye
Görevlinin bana söylediği aynen şuydu:
valla bizde şaşırdık ama Türkiye de en fazla erken rezervasyon yapılan otellerin başında geliyor dedi
Peki farklı kılan özelliği ne dedim?
cevabı: Yani farklı pek bir özelliği yok ,yeme içme olayını böyle eski minibüs ,kamyonet gibi klasik arabalar da da veriyorlar ve yeni el değiştirdi otel dedi -
-
Hocam bu nasıl suit oda jakuzi ve odanın büyüklüğü hariç herşey sıradan tv olduğu bölüm komple İkea,klima desen pansiyonlarda bile bulunan cinsten eski,dekorasyon rezalet.
Suit oda böyle ise standart odaları düşünemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 23 Temmuz 2018; 21:21:46 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben her zaman gittiğim ets acentesine girdiğimde 4 tane masa vardı ve dedim rez için geldim ; görevli hilton kemer mi dedi(vallahi) çünkü diğer 4 masada hilton için rez alıyordu.
Otelin en büyük sebebi adı.. kamyon mamyon hikaye..otelde rezilde olsanız instagramda hilton da kahve keyfi yehaaa diyen bir toplum söz konusu.
Güral, sueno vb otele giden birisinin buradan mutlu ayrılması imkansız.
Anfi tiyatro vs yok mu otel de çocukların eğlencesi için otel de 4 yıldızlı normal otellerde bile mevcut bu tarz aktivite.
Otel konusun da titiz birisine benziyorsunuz . erken rezervasyon yaptırırken çocuk yaş grubuna göre etkinlikler ve saatlerini falan öğrenseydiniz iyi olurmuş ama olmuş artık ve olanla mutlu olmaya bakıp ,olumsuz düşünmemeye bakacaksınızquote:
Orijinalden alıntı: Shafter
Ben her zaman gittiğim ets acentesine girdiğimde 4 tane masa vardı ve dedim rez için geldim ; görevli hilton kemer mi dedi(vallahi) çünkü diğer 4 masada hilton için rez alıyordu.
Otelin en büyük sebebi adı.. kamyon mamyon hikaye..otelde rezilde olsanız instagramda hilton da kahve keyfi yehaaa diyen bir toplum söz konusu.
Güral, sueno vb otele giden birisinin buradan mutlu ayrılması imkansız. -
O kadar ucuza bulup kaçırmamak istedi direkt fakat sonuç onun için hüsran.
Şu an ets nin sitesinde ki çocuk alanı fotoğrafları
Ve böyle bir ortam yok şu an.5.30 kapanış saati. Zaten 5.30 a dek herkes denizde. Saçma bir şocuk alanı calısma saatleri var. Beni yanlış anladınız. Ben geceliği 100 lira olan otele de 5 yıldız vermiş birisiyim.derdim çocuklara yönelik kandırılmışlık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 23 Temmuz 2018; 21:48:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X