Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

00.30 orası için erken bir saat. Geçen sene 2 gibi gördüğüm kalabalığı anlatamam. 00.30 civarında dediğiniz gibi boştu. Gümbet’te nerde kalıyorsun?
    Doğru söylüyorsunuz . Gümbet Barlar sokağında tam hareket saat gece 1 den sonra başlıyor ve saat 4-5 e kadar devam ediyor
    İnanmayan şuradan ..bakabilir:)http://bodrumcanli.com/ Benim düşüncem aileye göre bir yer değil .Her türlü rezillik diz boyu
  • WoodGuy kullanıcısına yanıt
    Tarihin daha erken olsa bodrum size göreydi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ARkadaşlar ihlas armutlu tatil köyüne giden var mı daha önce ?Ailecek gitmeyi düşünüyoruz tavsiye edermisiniz ?
  • Bir de şöyle bir şey var : Özellikle rakıya tarihinde görülmemiş oranda bir zam yapıldı
    Bira tekel de 10 tl oldu
    6 ay sonra tekrar bir zam gelecek

eeeeeeeeeee banane kardeşim içenler düşünsün diyenler vardır ama her şey dahil otele gidiyorsan banane diyemiyorsun çünkü bu zamlar oda fiyatlarına hemen ilave ediliyor
    Pek çok otelde otel içkisi dediğimiz çakma içkiler vardır ama onlarda zamdan nasibini aldı

Hatta bazı oteller kendi içkilerini merdiven altı yapmaya başladı ki ,bunlardan 1 tanesi Bodrum Torba da yakalandı ,lüks bir otel ,adını da biliyorum ama burada ifşa etmek doğru olmaz

Onun için bu a normal içki zamları ,içmeyenleride etkiler diyorum
  • ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    2 sene önce ilk kez Bodrum’a gittiğimde wow’da kalmadan 1 gün önce gittim ve gümbette kaldım 1 gece. Saat 11 civarında gezmiştim hiç bir şey yoktu. Gece 3’te müzik sesine uyandım ne oluyor diye balkona çıkmıştım.

Bu sene antalya dönüşü kardeşim ve baldız bize katılacak, voyage torba’ya gideceğiz. Yine 1 gün önce gelecek şekilde aldım uçak biletlerini gümbette 180 liraya 4 kişilik oda aldım o gece dışarıyı gezdiririm. Bodrum merkez, gümbet vs. Oraları da görmezlerse Antalya’dan farkı kalmaz çünkü onlar için. :)

İstanbul-Tekirova-Bodrum-İstanbul güzergahında 1 gün önce Antalya’ya inildiğinde nerede kalınabilir? 9-10 saat araç kullanmak yoruyor 1 gün erken gidip dinlenme niyetindeyim. Şehiriçi tarafında mı kalmak gerekir yoksa 1 gece Kemer’de mi konaklamak daha iyi olur? Salda gölüne uğrayarak gideceğim. Çok fazla mola veriyorum yolda değişik yerlerde yemek yiyorum o yüzden yol bitmiyor. Geçen sene Antalya’san 13 saatte dönmüştüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 7 Temmuz 2018; 15:27:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Kim bu yıl turizm rekorları kırıyoruz diyorsa manipüle edip işkembeden sallıyor resmen,yau bodrum bile sezon ortası boş denilebilecek seviyede,esnafın çoğu açmamış bile açanların hali perişan görünüyor zaten.

Haberlerdeki turizm rekoru kırıyoruz,turizm piyasası uçtu diyenlerin alayı yalan,görünen köy kılavuz istemez,daha geçen ramazan bayramı kuşadasındaydım orası da aynı bitikti,Ege bitik bu sezon da kısaca.
    2 gün önce abim ölüdenizden geldi .

3 gün kaldı.

resmen boşmuş.

kaldıgı mekan da onaylamış.

bayramdan sonra hep tek tük insan varmış arkadaşlar.

BİLGİ :

ölüdeniz giriş araçla 25 tl.

diger koylar da 25 tl imiş.

şezlong 15 tl ad.

şemsiye 15 tl ad.

çay su 5 er tl.

sabah kahvaltılı pansiyon iki kişi 150 tl

• ugurrsy U kullanıcısına yanıt
    o zamlar bu otellere aynı oranda yansımıyor çoğunda vergi muhafiyeti var.
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Ben tatil arası dinlenme için bir gece Antalya b business otelden yer ayarladim yorumlar olumlu görünüyor bı bakın isterseniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Hocam Salda'da yarim gun yeterli olur. Ben de iki senedir Salda'ya ugrayip oyle geciyorum. Konyaalti sahildeki insaat bittiyse bence Antalya merkezde kalinabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium87

Teşekkür ederim. Yeme içme kalitesi bir de animasyon nasıl hocam? Sahilde ki snackler tatmin edici mi?
    Her akşam sahil de animasyon oluyor orada snack bar var deniz tarafında yine bar var birşey almak icin otele gelmenize gerek yok geçen sene cok uygundu ben tam sezonda 2200 e gittim 2 kişi 5 gece bu sene her otel pahalı

• Arkadaşlar ailecek 5 kişi gidebileceğimiz 1 haftalık bir devremülk arayışı içerisindeyim.Özellikle armutlu erikli taraflarında tavsiye edebileceğiniz yerler var mı ?

• bodrum için ekonomik kalacak temiz butik otel yada oda kahvaltılı kalacak yer tavsiyeniz olurmu teşekkürler yazan arkadaşlara şimdiden.
  • Bu sene airbnb vasıtasıyla ilk kez ev kiraladim. Alanya kestel bölgesinde bulunan bir residence de,ev konum olarak plaja 50 mt mesafede, havuzlu,cok sakin bir bölgedeydi. 4 kişi iki gece toplam 250 tl para verdik. Ev sahibi rus bir bayandı. Mangal yakma imkani vardi. Etimizi içeceğimizi alip havuz başında on numara keyif yapabildik. Eğer otel rezervasyonlarımızı onceden yapmamış olsaydık direk 1 hafta kalabilirdik. Eger otele girmeden bir-iki gece idareten yer arıyorsanız airbnb uygulamasını tavsiye ederim.Evin icinde birkaç fotoğraf fikir sahibi olmaniz için.

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssmm -- 8 Temmuz 2018; 15:41:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: van_hoijdonk

2 sene önce ilk kez Bodrum’a gittiğimde wow’da kalmadan 1 gün önce gittim ve gümbette kaldım 1 gece. Saat 11 civarında gezmiştim hiç bir şey yoktu. Gece 3’te müzik sesine uyandım ne oluyor diye balkona çıkmıştım.

Bu sene antalya dönüşü kardeşim ve baldız bize katılacak, voyage torba’ya gideceğiz. Yine 1 gün önce gelecek şekilde aldım uçak biletlerini gümbette 180 liraya 4 kişilik oda aldım o gece dışarıyı gezdiririm. Bodrum merkez, gümbet vs. Oraları da görmezlerse Antalya’dan farkı kalmaz çünkü onlar için. :)

İstanbul-Tekirova-Bodrum-İstanbul güzergahında 1 gün önce Antalya’ya inildiğinde nerede kalınabilir? 9-10 saat araç kullanmak yoruyor 1 gün erken gidip dinlenme niyetindeyim. Şehiriçi tarafında mı kalmak gerekir yoksa 1 gece Kemer’de mi konaklamak daha iyi olur? Salda gölüne uğrayarak gideceğim. Çok fazla mola veriyorum yolda değişik yerlerde yemek yiyorum o yüzden yol bitmiyor. Geçen sene Antalya’san 13 saatte dönmüştüm.
    Kemer merkezde bircok kucuk otel pansiyon var. Kemer merkez aksam hareketli de olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ali222 -- 8 Temmuz 2018; 18:3:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eudo

SİDE .. tuı magic life jacaranda 29 haz - 2 temmuz 3 gece -2+ 1 - 1500 tl alındı ( OTELDEN)

BELEK.. tuı magic life masmavi 3 - 7 temmuz 4 gece 2+1* 2 ( 2 oda ) 1900 * 2= 3800 tl alındı ( HOTELS COM ) aynı oda jolly ve tatıl sepetınde 5600 tl

kişi başı 250 tl.. oteller o kadar pahalıki bu fıyatlar sudan ucuz geldi kaldıki otel secenekleride cok sınırlı

hotels com a guvenemedim cok şikayet vardı odayı satmış ama otele gidince yaya kalmış vatandaslar tesisi aradım sorun yok dedıler dün aramıstım bi başkası bir sey dıyemem nasıl o fıyata verıyor aklım almıyor joly ve tatıl sepeti ile anlaşmamız var demişti

tezatlar icinde aldık bakalım.. belekte diger otellerle karsılastırınca bu fiyata resmen bedava desem yeridir bundan daha vasat oteler bıle kişi başı 450 - 600 arası orta sınıf 750 -1000 degişiyor biraz ust katagorıye girdinmi 1000 - 1500
    tui masmavide giris yapmadan 1 gun once yangın cıkmış

halıyle başka otel onerdiler spıce ve papıllon belvil teklıf ettıler kabul etmedim papıllon zeugma olursa ok dedım hotels com onuda ayarladı

o gun otel fıyatına baktım calıstıgı tek acenta tourıstıca 24 000 tl fıyat verıyordu

5700 tl ye 8+1 kişi bu tesısde 4 gün konaklamak gercekten şans işiydi normalde 2 kişi 6000 tl

işin dahada garibi otele gırıste cocuk yaslarından dolayı biraz problem oldu 13 ve -14 yasını otel cocuk kabul etmedi hotels com 840 euro daha ek odeme yaptı (4500tl)

• quote:

Orijinalden alıntı: epstemolojk_kopus

bodrum için ekonomik kalacak temiz butik otel yada oda kahvaltılı kalacak yer tavsiyeniz olurmu teşekkürler yazan arkadaşlara şimdiden.
    Sicak fırsatlarda konusu vardi. Gumbette otel firsati.

• Arkadaşlar 01-04 Ağustos tarihleri arası çift artı tek çocuk 3 gecelik HD bir otel bakıyorum.Mekan sınırlaması da yapmama rağmen(Antalya,Fethiye hatta Balıkesir bölgesi bile) 2600tl altı adam gibi bir otel bulamadım.Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.Tekliflere açığım.
  • serdarzero kullanıcısına yanıt
    Fiyatların saçma şekilde artıp,kazıklamaya çalışmalarından dolayı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dun Kusadasi'na gittim bir ziyaret icin. Giderken otobandaki dinlenme tesislerinde durduk Selcuk'ta. Kasada tuvalette yemek alanlarinda her yerde kuyruk vardi. Cogu kisi secimden oturu tatilini otelemis. Sezon yavas yavas aciliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: serdarzero

Arkadaşlar 01-04 Ağustos tarihleri arası çift artı tek çocuk 3 gecelik HD bir otel bakıyorum.Mekan sınırlaması da yapmama rağmen(Antalya,Fethiye hatta Balıkesir bölgesi bile) 2600tl altı adam gibi bir otel bulamadım.Neyi yanlış yapıyorum anlamadım.Tekliflere açığım.
    Geç kaldık hocam geç

• 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.