Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekim ayı için ikiside olur ama bellis bence bir adım önde. Kalite olarak birbirine çok uzak oteller değil. Balayı içinse bir gün fazla olmasından dolayı bellis. O tarih için rixos tekirovaya da bakmanı tavsiye ederim. Fiyatlar yakınsa tek tercihim olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, Bolu Abant için otel önerirseniz sevinirim. Abant ta gezilecek neresi var? Hiç bilmiyorum. Abant yerine Karadeniz mi önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cLk kullanıcısına yanıt
    Büyük abant oteli ne gitmede nereye gidersen git :)

• orthos123 kullanıcısına yanıt
    ben o bölgede gloria otelleri ve voyage'lere gidiyorum.rixos'un içecek kalitesinin dusuk oldugunu,hizmetin fiyata göre yetersiz oldugunu duymuştum.benim beklentim doga içinde olması,cocukla tesis içi ulaşımın rahat olması,denizinin cocuklar için elverişli olması.
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    ekim 15 dusuk sezon oluor artık,fiyatlar dusecektir.bellis otelde voyage hizmeti alabileceginizi dusunmuorum.ben olsam ekim başına kadar bekler voyage'ın fiyatını degerlendirirdim.balayı için cornelia otellerine de bakabilirsiniz.
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Nedenini de yazsaydın keşke hocam :)

• denizşiir D kullanıcısına yanıt
    cornelia larda güzel evet baktım şimdi 4 gece 2.900 tl fiyat gözüküyor. balayı çiftlerine suit ten de verdikleri olmuş değerlendirelebilir.
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Neden öyle dediniz ya ben seneye baharda düşünüyordum orayı

• gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    evet kardeşim balayına gitti,o şekilde oldu,çok da önemli bir kriter degil tabi.gloria serenity otelin kendisinden bir fiyat alın ,indirim rica edin bakalım ne kadar verecekler.gloria gözum kapalı önerebilecegim tek tesis.ama fiyatlar bazen ulaşılmaz oluor.
    Ben bayramdan sonra gazelle resort a gideceğim ve çevreyi aracınla dolaşacağım. Abant, yedigöller vs...

• Kafa dinlemek doğada gezmek istiyorsanız yatmak için mantıklı. Onun haricinde otele araç ile girdiğiniz de otelde kalacağım deseniz bile girişte 15 tl alıyorlar. Otel bildiğiniz huzur evi, sessiz sakin sanki kütüphanedeyiz, sigara içme alanı diye birşey yok giriş yaptığınız kapıdan çıkıp dışarı da içiyorsunız. Çay su paralı yemekte sadece ücretsiz. Dışarıdan bişey getirirseniz, sizi yiyecek gibi bakıyorlar.

@cLk @emindoner09

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Bolu Hilton fiyatı Hotels.com da uygun çıkıyor. Gazelle fiyatı uçmuş. Hilton da kalıp araçla dolaşmak nasıl olur acaba?

• Crystal palace luxury ve crystal sunrise quenn i tecrübe eden var mı arkadaşlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akropol Resort Hakkı'nda bilgisi ve tecrübesi olan var mı?

• Sueno'ya giris yaptik bu sabah. Hava kismen serin. Ilk izlenimler ; gecen seneye gore kesinlikle daha kalabalik, golf tarafi kahvalti malzeme kalitesi artmis , eleman sayisi artirilmis , havuz kenari da plastik bardaga gecilmis , pastane kismi gecen seneye gore iyilestirilmis. Ozellikle sormak istediginiz birsey varsa kontrol edip yanitlayabilirim.

• Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim. 30 haziran 6 temmuz arası 6 gece tatil planlıyorum. Geçen sene erken rezervasyonla uçak gidiş geliş transfer dahil 3400 e gittiğim spice hotel 9000 lira olmuş ulaşımsız. Bu sene arabayla gideceğiz öncelikle denizin güzel olması şart ve yemeklerin iyi olması gerekiyor spice hotelde yemekler oldukça kötüydü. Geçen senelerde 2000 lira olan oteller 4500 tl çıkıyor akka alinda karmir gibi alt sınıf otellere istenen para bu. Bu paralara çıkmak istemiyorum bu fiyatların hakkı asla bu oteller değil. Sizden ricam kıyıda köşede kalmış aslında iyi olan ama fiyatı uygun olan her şey dahil otel tavsiyeleri. Deniz yemekler ve temizlik iyi olduğu sürece her yer olabilir. 1.5 yaşında oğlumla gideceğiz bütçe maksimum 4000 diyelim 2 kişi 6 gece

• extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Bu sene plajlarda adim dahi atamayacagimizi dusunuyorum..

adamlarin 1 birim parasi bizim 6 birim oldu nerdeyse..

Bende gittim ufak otel aldim keske almasaydim
    Bolu'ya yakın olduğum için sık sık giderim bende bir cevap yazayım dedim. Bölge gezisine odaklanıyorsaniz Hilton daha mantıklı ancak otelden pek beklentiniz olmasın düz şehir oteli gazelle ile arasında çok bı mesafe yok ikisinden de çevre gezilecek yerlere aynı zamanda gidersiniz

• grkcm G kullanıcısına yanıt
    Bana göre istediğinizi karşılayacak bir otel yok o tarih ve bütçeye oda+kahvaltı bir otel bulup gezerek tatil mantıklı bu saatten sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Sueno'ya giris yaptik bu sabah. Hava kismen serin. Ilk izlenimler ; gecen seneye gore kesinlikle daha kalabalik, golf tarafi kahvalti malzeme kalitesi artmis , eleman sayisi artirilmis , havuz kenari da plastik bardaga gecilmis , pastane kismi gecen seneye gore iyilestirilmis. Ozellikle sormak istediginiz birsey varsa kontrol edip yanitlayabilirim.
    Hocam açık büfesi nasıl?

Odalar vs

Verilen bedelin karşılığını aldığınızı söyleyebilirmisiniz?

Uzakdoğu yemeklerine denk geldiniz mi?

Tatlı reyonu nasıl?

Gidiş maliyetiniz kişi başı ne oldu

İyi tatiller

2yaslı anne baba oraya gelse memnun kalır mı?sizce

• 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.