Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, bu sene edirneden çanakkale balıkesir üzeri araçta direk ege tarafına gidip bodrum kuşadası taraflarında tatil yapmayı düşünüyorum. Daha önce sadece voyage beleğe gittim. Güzel oteldi. Bun kaitteye yakın bir otel tavsiye edebilir misiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizşiir D kullanıcısına yanıt
    balayı çifti olarak gideeğiz inşallah.. yorumlarda baktım çok övüyorlar oteli, hemen yabancı hem türk olarak kalanlar. 2.163 tl ye geliyor 3 gece 12-15 ekim arası. bu parayı vermeye değermi. bölgede 1.000 tl ye de 3 günlük ultra herşey dahil oteller var. voyage e de gidesim var bi taraftan övdükleri kadar ne var görmek istiyorum.
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    şu an 2363 görunuyor.memnuniyetiniz beklentinize göre degişir.3 gun 1000lik otele gecen yıl 19 mayısta gittim,çok övmuslerdi, dersimi aldım,size de önermem.voyage sizi uzmez,balayını riske atmaın,daha ust segment olarak gloria golf öneririm,ekim fiyatı alacagım kendim için,size de bildiririm isterseniz.
  • gecemavisi06 G kullanıcısına yanıt
    bir önceki mesajımda balayını riske atmayın derken voyage'ı kastetmedim.
  • Natsukaw.S kullanıcısına yanıt
    Merhaba , geçen sene susesinde 4 gün kaldım.Alkol menüsü güzel.Verdikleri içkiler güzel.Tabi ki sueno değil ama :) Havuz kenarındaki barda menünün fotoğrafını çekmiştim lazım olur diye :)

• dj747 D kullanıcısına yanıt
    bana saf etil verseler daha iyi
    alkolü keyif olarak değil ilaç olarak tercih ederim
  • Yabancı turistler ülkemizde otel ücretlerini TL çevirip mi ödüyor yoksa direk Euro/Dolar olarak mı ödüyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    size zahmet fiyat aldığınız zaman banada iletirmisiniz. gloria verde de 12-18 ekim tarihli 6 gece konaklamaya %10 indiirm yapıyor 4,017 ye geliyor. gloria verde de kaldığımız zaman serenity golf e de geçebiliyormuyuz ordaki imkanlardan yaralanılıyormu..
    daha önce üst seviye bi otel de kalmadım. ultra herşey dahil kaldım ama normal kalitedeydi.
  • dj747 D kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bunu bana da mail attılar. Menü bence de gayet güzel görünüyor.

• Uçak bileti fiyatlarına kur etkisinden %30 zam gelmiş millet otobüslere yönelecek,benzinli arabası olup da istanbuldan-antalyaya gitmeyi düşünen varsa da kredi çeker artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gloria verde 3 km uzakta,gecen sene tum tesisleri kullanabiliorduk ama bu sene degişmiş maalesef.ekim için acele etmeyin derim,fiatlar dusecektir.otelin kendi rez.telefonundan da fiyat alın,şuan yuksek görunuor,voyage için de aynı şey geçerli,ben ikisine de son dakika rez.
    yapmıştım,erken rez.dan daha ucuz oluyor.
    hocam önceki yıllarda ödediğiniz ücretleri hatırlıyor musunuz?

• 10 yildir gormedigim kuzenim ile dun bir cenaze nedeni ile karsilastik.Cocuk gloria serenity supervisoruymus :) artik oradayim bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 25 Mayıs 2018; 11:33:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Uçak bileti fiyatlarına kur etkisinden %30 zam gelmiş millet otobüslere yönelecek,benzinli arabası olup da istanbuldan-antalyaya gitmeyi düşünen varsa da kredi çeker artık
    lpg ile gidiş dönüşün 700 liraya mal olacağını görünce önümüzdeki hafta istanbul - antalya 5 adet gidiş ve haziran dönüşlü biletleri 700 liraya satın aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 25 Mayıs 2018; 12:29:6 >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Arabayla aynı olmuş masrafın,gittiğiniz yerde işinize yaramazmıydı araba?Maddiyattan önce zevk ve zaman meselesi.Ben arabayı tercih ederim,geçen senelerde uçakla antalya ya gittik otelde hapis kaldık.Taksi fiyatları fahiş 4 km yola 100 tl demişlerdi.O tatilimde bir daha arabasız gitmem demiştim.Otelden çıkmam,yerim içerim yatarım derseniz belki.Ama buralara gelmişken tarihi yerleri,çarşısını v.s dolaşırım derseniz araba şart.Araç kiralarım derseniz anası kızını geçiyor:)İyi tatiller....
  • Geçen mayıs ve haziranda 590 lira gunluk serenity'ye ödemiştim.ekimde gloria golfe gunluk 630 ödemiştim.bu sene 100% fiyat artışıvar,ama genel piyasa bu şekilde,gecen sene 19 mayısta 350 gunluk verdigim ve rezalet bir yer olan aska lara bile bu mayısta 800 istiyor,gel bedava misafirimiz ol deseler çekilmeyecek biryer bana göre...voyogeler 1000 lira sınırında ,ben 2016 ekimde 500 lira vermiştim.
  • Ycl34 kullanıcısına yanıt
    çok şukür gittiğimiz yerde akrabanın arabası emrimize amade
    yoksa arabasız gitmezdim

ben otele kapanmayı sevmiyorum ama çocuklar malum
    yoksa arabasını bırakan akrabanın evine önceki senelerde arabamla misafir olup direksiyona ona vermeyi tercih ederim
    antalyanın gözlerden uzak muhteşem doğası olan koylarına gidip mangal yakıyoruz denize giriyoruz vs
    eğlenceli oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeyKalDa -- 25 Mayıs 2018; 13:2:27 >
  • rixos belek ve land of legend tecrubesi olan arkadaşlardan yorum ve öneri rica ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizşiir

rixos belek ve land of legend tecrubesi olan arkadaşlardan yorum ve öneri rica ediyorum.
    Bölgenin en iyi otellerinden. Konaklamanızın bir günü de land of legends da geçirirsiniz. Tam olarak ne beklediğinizi ve karşılaştırmak istediğiniz otel varsa onu yazarsanız burda yardımcı olabilir belki herkes.
    yoksa gözü kapalı gidilir zaten bu ayardaki otellere. Şahsen ben her sene değiştire değiştire gidiyorum.
  • arkadaşlar bellis deluxe gideniniz varmı ?balay için gideceğim.. sizce bellis deluxe mü - voyage sorgun mü ? ekim ayında gideceğim bellis de eğer 15 i giriş yaparsam 4 gün kalabiliyorum voyage da 3 gün siz olsanız hangisini tercih edersiniz..
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.