Şimdi Ara

2018 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.849
Cevap
122
Favori
210.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam acikcasi biz her sene cok memnun ayriliyoruz. Bugun ilk gunumuz tesisteki. Belek otelleri genel olarak Turkiye'deki en ust duzeydeki hizmeti sunmaya calisirlar. Ancak bana kalirsa Sueno bu noktada bir adim onde. Erken rezevasyonda rakipleri kisibasi 350tl/gece olarak fiyatlandirilirken gecen haftaya kadar Sueno Golf 285tl/gece fiyat veriyordu. Su anda rakiplerinin fiyati 450-500tl/gece bandinda. Kisibasi 350 tl/gece verdiginiz her gun sizi fazlasiyla memnun eder. O konuda Antalya sicagini dikkate almak lazim bana kalirsa. Alkol kullaniyorsaniz Maxx Royal ve Regnum ile rekabet eder icki markasi konusunda. Ayrica anne babali bir tatil ile ilgili sikinti yasamazsiniz. Babamla gelmistik cok memnun kalmisti. Golf'te kalirsaniz her 2 3 dakikada bir shuttle kalkiyor deluxe kismina. Biz kahvaltiyi golfte yapip sonra deluxe e geciyoruz. Gunu deluxe tarafinda gecirip aksam icin odamiza donup hazirlaniyoruz. Sonra aksam yemegi ve gosteri icin deluxe e geciyoruz tekrardan. Aksam yemegi oncesi roof bara (farkli adlandiriliyor olabilir) ugrayip bir iki kadeh birseyler icip yemege geciyoruz. Aksam yemegine henuz gitmedik ama genelde her damak tadina uygun birseyler bulunabiliyor. Et balik tavuk hindi mutlaka cikiyor. Bu aksam denedikten sonra yorumumu ayrica yazarim. Uzakdogu restoranina hic gitmedik yorum yaparsam haksizlik ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 27 Mayıs 2018; 14:49:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: grkcm

Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var kafayı yemek üzereyim. 30 haziran 6 temmuz arası 6 gece tatil planlıyorum. Geçen sene erken rezervasyonla uçak gidiş geliş transfer dahil 3400 e gittiğim spice hotel 9000 lira olmuş ulaşımsız. Bu sene arabayla gideceğiz öncelikle denizin güzel olması şart ve yemeklerin iyi olması gerekiyor spice hotelde yemekler oldukça kötüydü. Geçen senelerde 2000 lira olan oteller 4500 tl çıkıyor akka alinda karmir gibi alt sınıf otellere istenen para bu. Bu paralara çıkmak istemiyorum bu fiyatların hakkı asla bu oteller değil. Sizden ricam kıyıda köşede kalmış aslında iyi olan ama fiyatı uygun olan her şey dahil otel tavsiyeleri. Deniz yemekler ve temizlik iyi olduğu sürece her yer olabilir. 1.5 yaşında oğlumla gideceğiz bütçe maksimum 4000 diyelim 2 kişi 6 gece
    Hazirana giriyoruz ve bu tarih itibarıyla temmuz başı için UHD Premium kalite bir otel için 2 kişi 6 gecelik 4.000 TL bütçe imkanı kaldığını sanmıyorum.
    Zaten bunu kendinizde araştırıp görmüşsünüz, alt sınıf oteller bile bu tarih itibarıyla 4500 TL den başlamakta.

Geçen Aralık ayında Spice Hotel için Agustos sonu Eylül başı için 5 gece 6 gün 2 kişi için acenta kullanmadan bizzat otelin kendisinden 2.200 TL ye almıştım. (6 taksit olarak aldım ve son taksidini de yeni ödedim bitti) Şimdi ets den bakıyorum aynı tarihler için rakam 6.000 TL ye dayanmış, yani benim aldığım fiyatın neredeyse tam 3 misli. Erken rezervasyonu Aralık ayını geçirmeden yeni seneye girmeden yapmak gerekli aksi taktirde fiyatlara gerçekten yetişilmiyor ve bence bu kadar yüksek rakamlara da değmez (ben vermezdim).

Size sormak istediğim spice hotelden neden memnun kalmadınız, sizi gida olayımı tatmin etmedi..? Gidip fiyat/performans olarak memnun kalan bir çok akraba ve arkadaşlarım var, bende onların referansı dolayısıyla tercih ettim, hatta spice için voyage vb otellerin kalite/servis vb olarak sadece bir tık altında demişlerdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zvzv -- 27 Mayıs 2018; 14:48:17 >

• zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Memnun olmadığım tek şey mutfağıydı kırmızı et çeşitleri azdı meze tarzı olan kısımdaki bir çok şeyi beğenmedim tatlılar yok denecek kadar az çeşitteydi. Ben de buradaki yorumlara bakarak gitmiştim ama bir belek oteli için mutfağı son derece zayıf böyle bir mutfağı 5 yıldızlı alt sınıf otellerde gördüm ancak

• Arkadaşlar merhaba,

Antalya'da 2 bay kabul eden toplam 5000 tl bütçe olmak üzere 5-6 gece kalmak için otel tavsiyeniz var mı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musab63

Arkadaşlar merhaba,

Antalya'da 2 bay kabul eden toplam 5000 tl bütçe olmak üzere 5-6 gece kalmak için otel tavsiyeniz var mı acaba?

Orange county kemere bir bak istersen Haziran sonu 5 gece 4500tl gibi bir fiyat çıkıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkanertekin kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,

Dun aksam yemeginden sonra ilk izlenimlerim ; sushi ve uzakdogu mutfagi kismi her zamanki gibi ana restaurant girisinde. Tadlarini bilmiyorum. Izgara kisimlarinda bolca et tavuk hindi ve balik vardi. Et ve hindi izgaralar gecen senelere nazaran iyilestirilmis. Dun aksam bolca deniz mahsulu vardi jumbo karides midye ahtapot hem yemek hem salata olarak ayri ayri hazirlanmis. Meze reyonu balik konseptinden dolayi biraz azdi ancak olan mezeler gecen seneye gore iyilestirilmis. Tatli reyonu ayniydi cok degisiklik yapilmamis. Tatlilarinizi yemek sonrasi lobby katindaki pastanede almanizi tavsiye ederim. Hizmet her zamanki gibi basarili 5 dakikada bir gelip isteginizi soruyorlar. Aksamki gosteri ve sonrasindaki beach party de simdiye kadar gordugum en guzellerindendi. Uzakdogu mutfagini sordugunuz icin alacarte lar hizmet verirken soyle bir goz gezdirdim. En kalabalik olani asian restaurantti. Sanirim memnuniyetle dogru orantili olmali. Kuver ucreti 10 euro alacarte restaurantta. Ama rezervasyon yaptirmadan once bence ana restaurant menusunun gorulmesini tavsiye ederim.

• Merhaba Arkadaşlar,

Ağustos 25-30 5 gece eşim ile tatile gitmeyi planlıyoruz.Bütçe olarak bizi üzmeyecek ultra herşey dahil bir otel arıyoruz.Benim için önemli olan kumsal ve denizin berrak olması.Antalya-izmir-muğla çevresinde önerebileceğiniz denizi sığ ve güzel olan otel var mı acaba. ?
  • Soruyu sorarken en önemli unsurlardan biri olan bütçe aralığını yazmamışsınız...?
    Yazdığınız tarihlerde UHD Premium (sizi üzmeyecek iyi standartta) bir tatil için bence şu gün itibarıyla kişi başı min. 500 TL sınırından başlar. İyi bir deniz (berrak) arıyorsanız, en kaliteli tesislerin olduğu belek bölgesini eleyin, berrak deniz için kemer tarafı daha doğru bir seçim olur...
    Ege tarafında ise Marmaris tarafının denizi berraktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zvzv

Soruyu sorarken en önemli unsurlardan biri olan bütçe aralığını yazmamışsınız...?
    Yazdığınız tarihlerde UHD Premium (sizi üzmeyecek iyi standartta) bir tatil için bence şu gün itibarıyla kişi başı min. 500 TL sınırından başlar. İyi bir deniz (berrak) arıyorsanız, en kaliteli tesislerin olduğu belek bölgesini eleyin, berrak deniz için kemer tarafı daha doğru bir seçim olur...
    Ege tarafında ise Marmaris tarafının denizi berraktır.
    Merhaba,

Bütçe 5 gece 2 kişi için 2.500 tl civarı.
  • Turquoise hotel ve karmir resort arasında kaldım bu otellerde kalan arkadaşlar nasıldır yardımci olabilirmisiniz. Temmuz sonu gibi 6 gün 4500 civarı antalya da daha iyi otel varmidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -PoseidoN-

Merhaba,

Bütçe 5 gece 2 kişi için 2.500 tl civarı.

Alıntıları Göster
    Bütçeniz; gecelik kişi başı 250 TL ye geliyor.

Agustos sonu içim UHD kaliteli bir tesisi şu tarihte bu fiyata bulmanız olası değil. Yukarıda yazdığım gibi, tatil rezervasyon için bugüne kaldıysanız ve herşey dahil + kaliteli bir tesis beklentiniz var ise; bugünkü şartlarda altı sınır 500 TL den başlar...

Bütçe arttırılamıyor ise; mevcut bütçeyle ya daha alt seviye tesislere bakacaksınız (kişibaşı 250 tl ye şu tarihte bulacağınız her şey dahil tesisten memnun kalma şansınız düşük olur), yada alternatif olarak UHD konsepti olmayan farklı bir tatil programı üzerinde duracaksınız.

• zvzv Z kullanıcısına yanıt
    Herkesin memnun olma seviyesi faklıdır bi insan her akşam otelde iskender,kuzu çevirme veya en kaliteli içkiyi ister,diğeride köfte,tavuk,patates ve standart içkiler ile de memnun olabilir.

Herkesi kendiniz gibi düşünmemek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kurban bayramı için 5 gece Marmaris, Çeşme civarlarında 3500 lirayı almayacak otel tavsiyesi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: radko

Herkesin memnun olma seviyesi faklıdır bi insan her akşam otelde iskender,kuzu çevirme veya en kaliteli içkiyi ister,diğeride köfte,tavuk,patates ve standart içkiler ile de memnun olabilir.

Herkesi kendiniz gibi düşünmemek lazım
    kuzu çevirme de olsun ruski standarta olsun diskosu gözel olsun
  • adam eve hotele gidenler gitmeyi düşünenler bi beğensin mesajımı bakalım :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam selamlar

Acikcasi butce konusunda ben de sizi sinirlayacagi kanisindayim. Ozellikle uhd tesis bulmanizin cok zor olacagini dusunuyorum. Butcenize gore tesisleri de Didim ve Marmaris te bulabileceginizi dusunuyorum. Ramada Akbuk Resort sizi memnun edebilir.

• Ocak sşubat gibi gene fiyatlar iyiydi birde ağustos olunca fiyatlar normal.Yanlız bu fiyatların tek sebebi turistler.
  • yirthan kullanıcısına yanıt
    Geçen sene tur şirketide tavsiye etti tamam dedik

sonra aradılar dediler otel yeni bi karar almış 2 bay kabul etmiyorlar.İnanmadık kendimiz aradık rezervasyon yaptık son aşamada 2 bay almıyoruz dediler.Başka bir otel ayarladık sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BigMuffin

adam eve hotele gidenler gitmeyi düşünenler bi beğensin mesajımı bakalım :)
    dün 10 sene önceki adam&eve fotoğraflarıma baktım da
    ne kadar yaşlanmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: phatron_23

Akropol Resort Hakkı'nda bilgisi ve tecrübesi olan var mı?
    3 sene kadar önce Alanya'da çalışmıştım, kısaca bilgi vereyim.

Otel bildiğiniz gibi muhafazakar bir otel, alkol yok. Kadın erkek havuzları ayrı yerlerde, misafirlerin en çok beğendiği özellik bayanlar için ayrı havuz olması, çok rahat ettiklerini belirttiler. Açık büfesi tatmin edici ama bir 5 yıldız otellerdeki gibi bir çeşitlilik beklemeyin tabi.

Denize mesafesi yaklaşık 600 metre tam dim çayının denize döküldüğü yere paralel. Kendine ait plajı var, biraz uzak ama yürüyerek gitmenizi tavsiye etmem, otel bunun için her saat başında plaj için servis kaldırıyor her buçuklu saatlerde de plajdan otele geri dönüş servisi bulunuyordu. Deniz'i temizdir, plajda da snack olarak hamburger, patates servisi devam ediyor. Bu arada denizde plaj ortak kullanılıyor, erkek-kadın karışık, ayrı değil.

Belirli gecelerde animasyon oluyor, ama bu konuda çok yeterli değil, otelden dışarı çıkmanızı engelleyecek türden değil. Mutlaka arabanızla gitmenizi tavsiye ederim bir süre sonra otelden sıkılıp dışarıyı gezmek isteyeceksiniz ki Alanya zaten bu konuda çok zengin. Gezip görebileceğiniz birçok yer var.

Odalar'da sitesinde gösterdiği odalar sonradan yapılan yeni dizayn edilmiş odalar, normalde o odalar devre-mülk ile kiralık odalar ve sahipleri geldiği zaman onlara öncelik veriliyor, eski odalar ise gerçekten mobilya olarak çok eski, rezervasyon yaptıracaksanız eğer mutlaka yeni odalardan istediğinizi belirtin fiyatları ona göre konuşun, aradaki farka kesinlikle değecek havuz manzaralı odalar bunlar. Eski oda olursa da deniz manzaralı istediğinizi belirtin, otel'e de erken varırsanız oda seçeneğinizi yine belirtin ve o oda hazır olana kadar dışarıda oyalanabilirsiniz. Zira oda seçimleri check-in de yapıldığına birçok kez şahit oldum.

Genel olarak muhafazakar oteller arasında f/p olarak ön plana çıkan bir otel, alkolsüz olması, kadın-erkek havuzlarının ayrı olması, plaja servis olması, fiyat olarak avantajları var, büyük beklentilerle gidilmezse ve otel dışında Alanya'yı gezmek içinde vakit ayırabilirseniz güzel bir tatil geçirebilirsiniz.

Başka sorunuz olursa cevaplayabilirim.

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.