Şimdi Ara

2016 insignia mı cc mi c180mi performans ve görünüm yardım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler sizce hangisi almalıyım 2016model hepsi performans görünüm ve servis olarak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Üçü yerine bmw 3 alırım, birde fiyatları arasında baya fark var bu araçların.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur_gs_91 -- 18 Şubat 2016; 21:44:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur_gs_91

Üçü yerine bmw 3 alırım, birde fiyatları arasında baya fark var bu araçların.

Bmw kalkışta hantal geliyor sanki bide biraz daha dar gibi?

• Bmw be hantal 320i alın, darlığını bilemem ama performans içinae bu üçünden daha iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lacivert2000

Beyler sizce hangisi almalıyım 2016model hepsi performans görünüm ve servis olarak?

2014 başlarında C180 1.6 156Hp bakıp sonradan cd çalar ve bazı özellikler vb eklenecek diye geçici süreliğine Insignia 1.6 170Hp almıştım, ayrıca 320ed 1.6 170Hp de denemiştim ancak 1 yıl sonra (2015) teknik makyaj göreceğini biliyordum. C ve 3 arasında 3 ün arka yaşam alanı ve kullanım keyfi bana braz daha iyi gelmişti, C ise genel olarak gayet canlı sürüş özelliklerine rağmen kalite ve konfor hususlarında oldukça tatminkardı.

C180 Insignia dan hafiflik ve daha canlı devirlenen motoru ile daha iyi, 320ed ise hem çok canlı motor hem (C serisi kadar olmasa da) hafiflik hem mükemmele yakın 8 ileri şanzıman ile ikisinden de daha iyi.

Insignia nın en büyük artısı premium modellerin yarı fiyatına gayet iyi sürüş özellikleri, iyi donanım, şık bir tasarım ile -biraz ağır kanlı olsa da- yüksek torklu bir motor sunması.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerce -- 18 Şubat 2016; 21:59:33 >

• Bmw ve hantal?

• opsiyonlarınız arasında mercedes olduğu zaman başka markaya bakmanıza gerek yoktur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cc'yi kafadan eleyin çok yakıyor, tasarım eskidi değişecek artık ve hepsinden ötesi diğer volkswagenlerin aksine güvenlik testleri kötü. He konu güvenlikse 3 muhabbeti eden hiç kimse ses çıkaramıyor ancak 3 serisi tabut daha açık izahati yok bunun. C serisi ya da insignia iyidir. Baz paket olmayacaksa insignia konforlu ve iyi yol tutuş sunan bir otomobil oluyor. C serisi güzel araç düşünmeden alınır.
    http://www.iihs.org/iihs/ratings/vehicle/v/bmw/3-series-4-door-sedan

• Isin icine performans giriyorsa insignia o listese olmaz .. Tercih cc ve c arasinda olmali eger secenekler sadece bunlarsa..

• https://forum.donanimhaber.com/showProfile.asp?memID=2071895
    uzatici kullandiktan ve fem 11 cozdukten oncemi sonrami
    Agir csb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 19 Şubat 2016; 8:37:10 >
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Of of of,abi yine verdin ayarı

• adam 2000 li beyler söylemiş zaten uzaktan kumandalı alcak heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 19 Şubat 2016; 8:53:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Bmw ve hantal?

Aynen aklıma direk bu geldi.Konunun esas amacıydı sanırım.
  • shadowgeist kullanıcısına yanıt
    Şuraya hasta-meşgul demeden sırf arabaları ve yardımlaşmayı seviyorum diye birşeyler iliştiriyorum sonra da boşa gidiyor, hakikaten 6-7 sene önceki muhabbet kalmadı!

Uyardığın için sağol arkadaşım.
  • Nickinin yanına 2000 yazdığın için ve konuya beyler diye girmenden anladım olayın csb olduğunu gerçekten artık böyle insanları direk banlanması gereklı diye düşünüyorum bu arada uyandıran arkadaşa da teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.