Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dumble çok kötüydü maçı fırlatıp sattı bence 2 tane free kill verdi. Nardeus harika oynadı ama geriye düştüler adam farmda öndeydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • chatte yazmışlar "telefonlar olmayınca pekde yetenekli değilsiniz" falan iyi güldürdü yorumlar, ayrıca Faker hırs yapmış galiba ilk kill içn 4 kişi gelmesi yüzünden; energy focus yaptı çoğu kez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Widget

chatte yazmışlar "telefonlar olmayınca pekde yetenekli değilsiniz" falan iyi güldürdü yorumlar, ayrıca Faker hırs yapmış galiba ilk kill içn 4 kişi gelmesi yüzünden; energy focus yaptı çoğu kez

zaten sonlara doğru ultiyle havaya sallayıp yere düşmeden öldürdü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

Turnuva nerede yapılıyordu ?

Florida

• I'm the monster now
  • O telefon muhabbetine çok üzülüyorum, güzelce namımızla oralara gelmek varken şikeyle vesaireyle geldiğimiz sanılıyor. Yayıldı bir kere artık herkes de öyle laf atıp duruyor. Kuyruk acısı var tamam da, Riot da hiç bunları susturacak bi açıklama yapmıyor "öyle bir şey olmadı" diye. Yaptıysa da en azından ben görmedim.
  • Çok fena ırkçılık sezdim chatte ve analiz masasın da gerçekten üzücü bir durum...

• Tam oynaması gerektiği gibi oynadı beşiktaş, güldük eğlendik zaten beklentimiz buydu. Dumble'ı düşünsenize girdiği her arkadaş ortamında "Ben de geçen işte Faker'ı kestim" ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekremcet -- 8 Mayıs 2015; 1:35:29 >
  • 2lvlda 4 kişi ile faker'ı kestiklerinde benim için bjk kazanmış oldu
  • Çok fazla ırkçılık olduğu için yayını artık Türk kanalından izleme kararı aldım . Milliyetçi bir insan olmasam da beni bile rahatsız etti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

NERDEYİM BEN YAAA

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ]
    [

Şu adamdan ne istiyorsunuz rahat bırakın artık güzel oynadı

• Harbiden crumbzz ırkçılık felan mi yapti olay ne bilen anlatabilir mi..

Tam da ermeni olaylarinin olduğu zaman alttan alttan giydirmistir belki:(

• SKT maçının bizim tarafımızda en iyi 2 oyuncusu theo ile narde ydi bana kalırsa. Theo wildcardda böyle oynamış olsaydı çok daha rahat bir turnuva görmüş olurduk. Dumb kendi performansının çok altındaydı. Energy de fazla güven patlaması oldu. Altında çok fazla geriye düşmeseydik tf girişimlerimiz çok daha başarılı olurdu. Koridor değişikliği yanlıştı bana kalırsa hem gnar daha rahat ederdi hemde tresh bu kadar rahat haritada dolaşamazdı.

• Kendi insanları dahi sahip çıkmaz iken Riot Games'in ukala ve Türkiye sokaklarında şamarlanmaktan kurtulamayacak yorumcuları neden ırkçılık yapmasın ki?

• Twichteki '' Biz renektonun karşısına fiora pickleyen insanlarız bana metadan bahsetmeyin'' yazan kişi burdan mı ?
  • Keşke Gnar yerine farklı bi şampiyon alsadi,en azından tf lerde ise yarardi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Energy'nin çok kötü pozisyon alması ve rumble'ın güzel ultileri takım savaşlarını tamamen SKT üstünlüğüyle başladığı gibi bitirdi. Thaldrinden dahaetkili bir seçim olsa biraz daha uzun sürebilirdi diye düşünüyorum. Ayrıca şu crumbzın yorumları cidden sinir bozucu. Çok alaylayıcı şekilde konuşuyor ve chat rezalet.
  • Bir sonraki maç saat kacta

• ırkçılık mevzusu nedir beyler? polonyalının tekine adım hitler dedim diye 35 maç rank cezası aldım westte o kadar hassaslarda yorumculara ırkçılık mı yaptırıolar anlamadım.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.