Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Katılıyorum. Röportajını izledikten sonra zaten ısınmıştım. Fnatic maçından sonra baya sempati duymaya başladım. Artık yayınlarını da izlerim koydum kafaya
  • KkOma gerçekten acaip bir adam. Öyle bir takım oluşturmuş ki, 2 farklı oyun tarzına sahip mid lane ve takım her iki oyuncuyada iyi uyum sağlıyor. Her ikiside inanılmaz oynuyor. Karşı takımlar Faker'a önlem alsalar Easyhoon adamları tokatlıyor. Pawn ve Deft'i sildi resmen SKT. Acaba EDG taktik göstermemek için falan mı böyle silik oynadı bilemiyorum. Ama maçtan evel biri çıkıpta "Pawn x kadar cs fark yer." veya "Deft, Bang'ten 2 level geride kalır." dese inanmazdım.
  • Bence Beşiktaşta Energy gönderilip mid lane Naru geçse Jungle'da LCS transferi olsa var ya offff.
  • Beyler farkettiniz mi yalnız oyun kitlesi hangi yaş aralığında TR'de?
    Liseliler,ilkokullular gitti yayın 60 binden 8 bine düştü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eldarion

Beyler farkettiniz mi yalnız oyun kitlesi hangi yaş aralığında TR'de?
    Liseliler,ilkokullular gitti yayın 60 binden 8 bine düştü.

Zaten 30 bini ana bacı sövenler kalanlarda işi olanlar :)
  • Büyük bi hata yapmazsak maçı alma ihtimalimiz var
  • Thaldrin 6 olaydı ordan en az 1 kill çıkarırdı
  • Drake 2-0 ondeyiz skor 5-5 altın farkı yok yazarken 4e2 değişim oldu 30 dakikayı geçeriz

• abi şu adam hep diana oynasın ya çok iyi oynuyo şuan
  • energy ve nardeus çok iyi...
  • O toptaki gereksiz tf yüzünden verdiler oyunu.Gnar kovalamak için Dumble ve Nardeus ultilerini harcadı.AHQ akıllı davranıp riverdan kıstırdı.Önde oldukları oyunu o saçma teamfight sayesinde verdiler.Kimse kusura bakmasın şu takımda Nardeus ve Thaldrin hariç hepsi solo Q oyuncusu.Hele Theokoles...Kesinlikle yerine başka biri düşünülmeli.

• Tamamen tecrubesizlikten kaybettiler oyunu..

• Bu lig için fazla şerefliyiz
  • 37 dakika maç feedleyen westdoor

• yazık oldu be kazanabileceğimiz bi maçtı toptaki fighttan kaybettik oyunu + tflerde ahq çok iyi oynadı. bireysel hatadan ziyaden takım oyunu ve tecrübesizlik yüzünden kaybettik
  • Şu oyunu 2 aydır oynayan bir Bronz II olarak () ben bu hataları yapmazdım demeyeceğim ne haddime.
    AHQ maçında oynanan oyunu beğendim,bireysel hatalar ve kötü fightlardan verdik anladığım kadarıyla ama top lane'in yardımsız kalması dışında diğer maçlara oranla daha iyi bir early geçirdik.

Tabi bunları bu saatte sen bronzsun ne anlarsın xdxdxd diyen tiplerin olmayacağını düşünerek laf olsun diye yazıyorum.(Belki de haklılardır.)
  • Beyler bjk nin maçları kaç kaç bitti yazabilir misiniz/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: equando

Şu oyunu 2 aydır oynayan bir Bronz II olarak () ben bu hataları yapmazdım demeyeceğim ne haddime.
    AHQ maçında oynanan oyunu beğendim,bireysel hatalar ve kötü fightlardan verdik anladığım kadarıyla ama top lane'in yardımsız kalması dışında diğer maçlara oranla daha iyi bir early geçirdik.

Tabi bunları bu saatte sen bronzsun ne anlarsın xdxdxd diyen tiplerin olmayacağını düşünerek laf olsun diye yazıyorum.(Belki de haklılardır.)

eloboost yapılır pm

• skt'nin şuanda tsm'e yaptığı insan işi değil
  • ben de fakerin formdan düştüğünü sanıyordum, yanılmışım müthiş formda
    aynı zamanda demek istiyorum ki bu izlediğim SKT gerçekten bir takım

bakın ben 2 yıldır SKT nin tüm maçlarını takip ediyorum ne fakeri bu kadar bilenmiş gördüm ne de SKT yi bu kadar tutkulu gördüm. Çok iyi oynadılar veya hataları olduğu zaman da takım gibi oynadılar. Fakat şu an oynadıkları oyun tamamen Bjergsen ve TSM e karşı özel. EDG ye karşı bu kadar kasmadılar Deft'in bir balon olduğunu biliyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wisrty -- 8 Mayıs 2015; 7:19:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.