Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beşiktaşın maç kazanmasını tabiki beklemiyorum ama şu bjknin ormancısından daha iyi ormancılar olduguna eminim türkiyede
  • bundan önce maç varmıydı arkadaslar ?
  • energy'nin attıgı focuslar çok saçma geliyor
  • bizim sup fazla heyecan yapmış sanki. En azından elinden geleni yaptılar. TSM maçından daha geç bitecek :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jungle farkı diyebiliriz çok açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kriger

bundan önce maç varmıydı arkadaslar ?

Fnatic, TSM'i yendi.
  • Ellerinden geleni yaptılar yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Overdust

beşiktaşın maç kazanmasını tabiki beklemiyorum ama şu bjknin ormancısından daha iyi ormancılar olduguna eminim türkiyede

Yalnız maçı nerenle izlediğini anlamadım ben. Theo normalde çok iyi değil ama bugün gayet iyi diğerlerine göre, ultileri de gayet güzeldi. Ayrıca karşı takım skt, Trden istediğin jungu koy aynı şey olacaktır

• quote:

tsm-fnatic maçı vardı fnatic kazandı
  • gurd üzgün
  • energy balonu patladı
  • bence ellerinden geleni yaptılar.
  • oooo faker faker playmaker :D
  • tecavüze uğradık herkeste bi züğürt tesellisi
  • Sağlık olsun daha kötüsünü bekliyordum. Bu şekilde oynarlarsa eğer diğer takımlar karşısında daha fazla tutuncaklarını düşünüyorum. BJK diğer maçlarda 35 dk üstünü görebilir.

• energy yere inemedi onu gördünüz mü faker hoplata hoplata sevdi :( theokolesin IWCI dan bu yana performansı düşüşte
  • faker tekledi energy'i sonda yalnız hala şansı var ya bjk'ın. en azından 1 galibiyetimiz olsun..
  • quote:

BJK-SKT maçının aşağı yukarı aynısını FNC-TSM oynadı. FNC kazanan taraf bu arada.
  • Chate bak ya, bizim serverdakilere laf ederiz ama bu chattekiler bizimkilerden daha kötü resmen üzüldüm ya. Her seyimize laf ediliyor chatte.

• gnar tercihi çok saçmaydı. koridor değişimide keza. bjk pick ekranında maçı kaybetti ama iyi başladılar. sonra gerisini getirmediler. koridor değişimi oldugu için thresh 2. jungle gibi dolaşıp bizim jungle a çok etkili gankler sağladı. karşıda thresh varken koridor değişimi yapmak çok sakıncalı bir hareket bence.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.