Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • easy
  • Adamlar fakeri oldurmek icin 4kisi gank atti ya :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naru'nun twitterdan paylaştıkları insanı çileden çıkarıyor tam bir velet şöyle adamlara prim verip başımıza çıkarıyosunuz.
  • Kaybedeceklerse bile böyle kaybetsinler. Aldıkları fb benim için turnuvayı kazanmalarına eş değer.
  • 28 dakika fb bjk
  • energy çok kötüydü , kemal de standardının altındaydı onun dışında takımda şu kötüydü diyemem . theo ya yazanlar olmuş ama iyiydi genel olarak .early rumble ın feedlenmesi sayesinde Skt zorlanmadı ama aman aman oynamadı . böyle oynamaya devam ederse işi zor
  • Bence beklentilerden yüksek oynadı Beşiktaş,swap muhabbetine girmemelilerdi. Faker vs Energy de görmüş olduk

• Bence adamlar Faker'ı FB yaparak turnuvaya isimlerini gayet güzel kazıdılar gerisi önemli değil şu an

Değerlendirme olarak, Gnar aslında hatasız oynadı ama keşke Top'ta kalmaya devam etseydi. Rumble'ı çok iyi bilen birisi olarak o kadar kolay ezilmezlerdi early'de. Rumble çok feedlendi sonra başladı dolanmaya. En azından Thresh sağda solda dolanırken Sivir ve Janna Lucian'a baskı kurabilirdi. O hatayı yapmasalar maç biraz daha çekişmeli geçebilirdi. Energy agresif oynadı bence, FB aldı veya Faker'ı 1-2 kez zorladı diye kendisine fazla güvenip tf'lerde çok kötü pozisyonlar aldı. Sonra da tflerde hiçbir şey yapamaz hale geldiler, Theo o kadar kötü değildi bence güzel tf'ler başlattı. Sadece artık altın farkı boy gösterdiğinden etkisiz kaldılar malesef.

Baronu geçtim 1 tane bile Dragon alamamak üzücüydü sonuç olarak :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi undermine -- 8 Mayıs 2015; 1:28:02 >

• NERDEYİM BEN YAAA

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ]
    [

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsession -- 8 Mayıs 2015; 1:25:42 >
  • beşiktaş da kazanamayacağını biliyordu ve elinden geleni yaptı.fakera yaptıkları baskın ve nardeus un topta 3v1 aldığı killlerde fenerbahçe gol atmış gibi sevindim. keyifli maçtı
  • O first blood'u görünce yataktan fırladım lan

• bir de 4 kişi fb olayına çok sataşıyorlar 4 kişi olması fazladan asist demek. kill eğer janna yerine başka birine gitseydi daha hoş olacaktı ama olmadı.

fakat enteresan olan beşiktaş kule alamadı ben ona şaşırdım.

başlangıç iyi bitiş rezalet bi oyundu.
  • Energy ve dumbledoge kötüydü tamam faker var karşıda ama 3 4 kere yakalandi..

Alt inhi kulesinin orda fakerin energyi haritadan sildiğini gören oldu mi xd

Theokoles iyiydi bence seju ultilerini guzel atti.
    Thaldrin keske daha efektif bir şampiyon alsaydi.lissandra bile olabilirdi

• Ingilizceniz varsa Crumbzz un söylediklerini dinleyin.

• Beklenen oldu buralar gelmekte tabiki büyük bir başarı gönül yenmek isterdi ama olmadı yapacak birşey yok.
  • Açıkçası oyuna çok iyi başladık fakerdan alınan fb çok iyiydi zaten alır almaz oley be diye haykırdım. Kimse bjkdan sktyi yenmesini beklemiyodu zaten. Theo bu maçta çok kötü değildi ama yapacak birşey yok tebrikler çocuklar isimlerini dünyanın en iyileriyle beraber anılmasını sağladılar bu bile yeterlidir.

• Turnuva nerede yapılıyordu ?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.