Şimdi Ara

2015 Sezon Ortası Dünya Şampiyonası (MSI) [ ANA KONU-EDG ŞAMPİYON ] (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
931
Cevap
21
Favori
22.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Lulu lucian pickledimi skt ? Yedek olayi sacma geliyor banada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç özetlerini Youtube OPLOLREPLAY kanalından izleyebilirsiniz. Ayrıca başlıktaki spoiler hiç olmamış.

• arkadaşlar finalin son maçını yani 5. maçını arıyorum bizim türklerin sunduğu yayının linki olursa daha iyi olur var mı yardımcı olabilecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alper#

Pawn resmen Faker a sen istediğin kadar imza şampiyonunu al ben Morganayla bile tokatlarım dedi.

Tank Evelynlar merhaba

Koro1 4. maç harici performansı harikaydı. 4. maç yeterince tanklaşamadığı için etkisi yoktu.

Wolf ve Bengi bu performanslarıyla SKT'yi hak etmiyorlar.

Deftin bazen ayarı kaçıyor. Corki ile Kassaya kafa atmak kadar saçma birşey var mı.

Clearlove ise bu kadar üst düzey takım oyununun yaşandığı ve ağırlığının tamamen ormancılara yaşatıldığı bir turnuvada elinden gelenin en iyisini yaptı ve METAYA Evelyn ı soktu

Deft, Naru gibi Ego Ego Ego

SKT Impacti özler artık
    Tom ise geleceğin as ormancısı.

Easyhoon çok berbat performans gösterdi. Görev adamının biri, yaratıcı olmasını bekleyemezsin.

Faker için ağlama vakti. Çok saçma sapan hatalar yaptı. W ile duvarı geçemediği zamanlar oldu. Buda bir kaç kere yaşandı. Resmen artistlik yaparcasına sanki çok kill ve asist alırım niyetine o itemi aldı.(adını unuttum)

Koro1 ise bu uçan kaçan çarlara nasıl yapışır onu gösterdi.

Harika bir finaldı. EDG sonuna kadar hak etti.

Pawn > Faker
    Pawn > Faker
    Pawn > Faker

Easyhoon PawN'a dar etti lanei. Ayrıca hala Faker>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PawN.

• quote:

Orijinalden alıntı: Monkey D. Dragon

Gösteri maçını nereden izleyebilirim _?_

https://www.youtube.com/watch?v=R3EPJMsuL3k
  • quote:

Pawn resmen Faker a sen istediğin kadar imza şampiyonunu al ben Morganayla bile tokatlarım dedi.

Pawn > Faker
    Pawn > Faker
    Pawn > Faker

Hocam sen doğru maçı izlediğine emin misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Picklenmeyen Adam

quote:

Tank Evelynlar merhaba

Koro1 4. maç harici performansı harikaydı. 4. maç yeterince tanklaşamadığı için etkisi yoktu.

Wolf ve Bengi bu performanslarıyla SKT'yi hak etmiyorlar.

Deftin bazen ayarı kaçıyor. Corki ile Kassaya kafa atmak kadar saçma birşey var mı.

Clearlove ise bu kadar üst düzey takım oyununun yaşandığı ve ağırlığının tamamen ormancılara yaşatıldığı bir turnuvada elinden gelenin en iyisini yaptı ve METAYA Evelyn ı soktu

Deft, Naru gibi Ego Ego Ego

SKT Impacti özler artık
    Tom ise geleceğin as ormancısı.

Easyhoon çok berbat performans gösterdi. Görev adamının biri, yaratıcı olmasını bekleyemezsin.

Faker için ağlama vakti. Çok saçma sapan hatalar yaptı. W ile duvarı geçemediği zamanlar oldu. Buda bir kaç kere yaşandı. Resmen artistlik yaparcasına sanki çok kill ve asist alırım niyetine o itemi aldı.(adını unuttum)

Koro1 ise bu uçan kaçan çarlara nasıl yapışır onu gösterdi.

Harika bir finaldı. EDG sonuna kadar hak etti.

Pawn > Faker
    Pawn > Faker
    Pawn > Faker

Easyhoon PawN'a dar etti lanei. Ayrıca hala Faker>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>PawN.

Fanboyluk yapmaya devam ediniz. Pawnın Azir ile yaptığı inSecleri ders niteliğinde bize izletti.

Lane aşamasında Easyhoon Cass ile önde çıkmış olabilir. Ama takım savaşlarında bir o kadar geride kaldı.

Pawn Morgana ile takım savaşlarının pozisyon bozucusu oldu.

Faker tam combosunun kaçmaktan başka birşey için bile kullanamadı. Üstelik LeBlanc elinde ise aradan birini çıkartmak zorundasın.

Bengi, Marin ve Wolfun yetersizliği Faker etkilediği kesin. Ama faker>Pawn demen için Faker bu takım yetersizliğini çözecek yetenekte olmak zorundaydı.

Geçen sene Pawn Fakerı tokatladığını unutmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: Troll Captain

Bu turnuvayı TSM kazanacak bekleyin ve görün.

Beşiktaş olmasa sonuncuydu tam gördü herkes umarım sende görmüşsündür

• Alper# kullanıcısına yanıt
    Bazı yerlerde haklı olsanda takımları ve sonucu karşılaştırıp Pawn > Faker demen çok saçma.

• Bu telefonun kamerasından memnun olmayan var mı?
  • hacılar 4-5 gundur kullanıyorum kamera biraz vasat... fakat batarya tasarım içinden cıkan özel silikon kılıfı kulaklık ses baya iyi ... evet malesef buda ısınıyor
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.